по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

Hotmail Сметка - Как е възможно някой може твърде рязка рана в моя имейл

Closed Thread

Нишка Инструменти
Old 26 юли 2008, 18:00
Новите държави Група

Как е възможно някой може твърде рязка рана в моята поща.

Не знам много за компютрите и паролата ми не е лесно и аз мисля така DONT така или иначе.
бившият ми има държат на моя имейл и приятелят му е фучене на компютри той е threatning твърде рязка рана инча как е възможно това? Има специален софтуер, който може да позная corrct парола за всеки avccount. Аз съм мислене на закриване на сметката ми, защото това, но толкова много кавга. Знам, че не трябва да направите това, но използват една и съща парола за PAYPAL / Ebay / photobucket всичко да отмените всичко vhange пароли отново. или аз съм параноик бъда благодарен някои съвети моля XXX
Old 26 юли 2008, 23:13
Номер на групата

Промяна на паролата за нещо по реда на djd8722ssjf8u
Усмихвам се на това лице, и трудно се смея! повярвай ми просто смее му заплахи.
Това е възможно чрез ключови loggers или свирепия парола бисквити и т.н., но това момче не се навсякъде предоставящи сте сигурна парола и поддържат в крак с анти вируси, шпионски софтуер, защитна стена и т.н., че ще направя каквото той иска от направи го сега. кухи заплахи трябва да се присмиваха и той може да се разглежда от страна на полицията, хакерство се категоризират като криминални щети Вярвам
Old 27 юли 2008, 03:46
Номер на групата

Също така ... Ако вашият бивш и неговата приятелка са Hotmail сметки, докладват своите заплахи за Hotmail, цитирайки техните имейл адреси ... , които предприемат този вид нещо доста сериозно.

Както Кано казва .... смените паролата си за нещо, което не би могло да бъде предположил от вашия ех, комбинация от букви и цифри е добра (но DONT използват телефонните номера или birthdates).

Що се отнася до PayPal, Ebay др, както и тези промени, но като се използва една и съща парола за всичко е като пускането всичките си яйца в една кошница и не е добра идея.
Опитайте се да мислите за парола, с уникален номер, известни само на вас и отгоре и опашката му с вашите баби инициали или сватба дата, която трябва да ви осигури приличен нивото на сигурност .... колкото по-дълго паролата на по-добро.

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28 юли 2008, 05:11
Модератор Група

Промяна на вашите пароли и игнорирайте го.

ХЕС лъжец.

Едно нещо, за да се уверите, от които може да се използва да проникна сметка е много лесно за сигурност въпрос.

Ако имате hotmail.com сметка не трябва да отговори на много други въпроси, за да смените паролата, ако не са алтернативен имейл адреса, посочен.

Просто направи защитен въпрос наистина трудно да предполагам и вие сте в безопасност.

За всеки, който не вярва ме колко лесно hotmail.com адрес ще рязка рана, да създадете профил с помощта на. Завършващ COM (example@hotmail.com), без алтернативен имейл адрес и е лесна за отгатване сигурността въпрос.

Иди да възстановите паролата си вариант и ти ще се изненадаш.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 3-ти Март, 2009, 17:26
Член Група

Ако той ви казва това чрез имейл просто кликнете блок изпращача или нещо такова ... Dont тревожи, той арго рязка рана сте, освен ако той не знае паролата си просто нулирате всички ваши пароли, като каза, просто се уверете, че не му нещо, което може да бъде лесно предположил.
Old 4-ти Март 2009, 05:29
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от serverguy View Post
Едно нещо, за да се уверите, от които може да се използва да проникна сметка е много лесно за сигурност въпрос.

Ако имате hotmail.com сметка не трябва да отговори на много други въпроси, за да смените паролата, ако не са алтернативен имейл адреса, посочен.

Просто направи защитен въпрос наистина трудно да предполагам и вие сте в безопасност.
Много вярно изявление. Kayl, надявам се, че вашата сигурност въпрос не е ", където съм завършил гимназия?"
Old 4-ти Март 2009, 09:39
Новите държави Група

Yeh, че е много възможно и много компютърни whizzes ще знаете как да направите това
Плюс има програми, които можете да изтеглите, за да рязка рана сметка!

Най-доброто нещо, за да направите е да смените паролата си за нещо много труден, но и нещо, което ще се помни! И не използвайте една и съща парола за всички сметки! Това не е goo.
Old 4-ти Март 2009, 09:41
Номер на групата

Знаете ли, момчета проверка на датата на първоначалната публикация?

Аз мисля, че той може да реши, че до сега
Closed Thread

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc