![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Как е възможно някой може твърде рязка рана в моята поща. Не знам много за компютрите и паролата ми не е лесно и аз мисля така DONT така или иначе. бившият ми има държат на моя имейл и приятелят му е фучене на компютри той е threatning твърде рязка рана инча как е възможно това? Има специален софтуер, който може да позная corrct парола за всеки avccount. Аз съм мислене на закриване на сметката ми, защото това, но толкова много кавга. Знам, че не трябва да направите това, но използват една и съща парола за PAYPAL / Ebay / photobucket всичко да отмените всичко vhange пароли отново. или аз съм параноик бъда благодарен някои съвети моля XXX |
|
| |||
| |||
| Промяна на паролата за нещо по реда на djd8722ssjf8u Усмихвам се на това лице, и трудно се смея! повярвай ми просто смее му заплахи. Това е възможно чрез ключови loggers или свирепия парола бисквити и т.н., но това момче не се навсякъде предоставящи сте сигурна парола и поддържат в крак с анти вируси, шпионски софтуер, защитна стена и т.н., че ще направя каквото той иска от направи го сега. кухи заплахи трябва да се присмиваха и той може да се разглежда от страна на полицията, хакерство се категоризират като криминални щети Вярвам |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Също така ... Ако вашият бивш и неговата приятелка са Hotmail сметки, докладват своите заплахи за Hotmail, цитирайки техните имейл адреси ... , които предприемат този вид нещо доста сериозно.
Както Кано казва .... смените паролата си за нещо, което не би могло да бъде предположил от вашия ех, комбинация от букви и цифри е добра (но DONT използват телефонните номера или birthdates). Що се отнася до PayPal, Ebay др, както и тези промени, но като се използва една и съща парола за всичко е като пускането всичките си яйца в една кошница и не е добра идея. Опитайте се да мислите за парола, с уникален номер, известни само на вас и отгоре и опашката му с вашите баби инициали или сватба дата, която трябва да ви осигури приличен нивото на сигурност .... колкото по-дълго паролата на по-добро. Моята система: Начало Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Промяна на вашите пароли и игнорирайте го. ХЕС лъжец. Едно нещо, за да се уверите, от които може да се използва да проникна сметка е много лесно за сигурност въпрос. Ако имате hotmail.com сметка не трябва да отговори на много други въпроси, за да смените паролата, ако не са алтернативен имейл адреса, посочен. Просто направи защитен въпрос наистина трудно да предполагам и вие сте в безопасност. За всеки, който не вярва ме колко лесно hotmail.com адрес ще рязка рана, да създадете профил с помощта на. Завършващ COM (example@hotmail.com), без алтернативен имейл адрес и е лесна за отгатване сигурността въпрос. Иди да възстановите паролата си вариант и ти ще се изненадаш.
|
| |||
| |||
| Ако той ви казва това чрез имейл просто кликнете блок изпращача или нещо такова ... Dont тревожи, той арго рязка рана сте, освен ако той не знае паролата си просто нулирате всички ваши пароли, като каза, просто се уверете, че не му нещо, което може да бъде лесно предположил. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Много вярно изявление. Kayl, надявам се, че вашата сигурност въпрос не е ", където съм завършил гимназия?" |
|
| |||
| |||
| Yeh, че е много възможно и много компютърни whizzes ще знаете как да направите това Плюс има програми, които можете да изтеглите, за да рязка рана сметка! Най-доброто нещо, за да направите е да смените паролата си за нещо много труден, но и нещо, което ще се помни! И не използвайте една и съща парола за всички сметки! Това не е goo. |
|
| |||
| |||
| Знаете ли, момчета проверка на датата на първоначалната публикация? Аз мисля, че той може да реши, че до сега |