menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Hotmail Účet - Jak pravděpodobné je někdo schopen příliš hack na můj email

Closed Thread

Thread Nástroje
Old 26. července 2008, 18:00
Nový člen skupiny

Default Hotmail Účet - Jak pravděpodobné je někdo schopen příliš hack na můj email

Jak pravděpodobné je někdo schopen příliš hack do mého emailu.

I dont vědět hodně o počítačích a heslo není snadné dobře i dont think tak jako tak.
můj ex má držet svého e-mailu a jeho přítel je fičení o počítačích je příliš threatning hack palce, jak je to možné? existuje speciální software, který může hádat corrct heslo pro všechny avccount. I'm thinking zavírání na můj účet, ale protože tato tolik zmatků. Vím, že by neměl dělat, ale používat stejné heslo na paypal / ebay / photobucket všechno mohu zrušit vše vhange hesla znovu. nebo jsem paranoidní být vděčni několik rad prosím xxx
Old 26. července 2008, 23:13
Dárce Skupina

Default Hotmail Účet - Jak pravděpodobné je někdo schopen příliš hack na můj email

Změnit heslo k něčemu podél linie djd8722ssjf8u
Laugh na tuto osobu a smát tvrdé! věřte mi jenom smát jeho ohrožení.
Je možné pomocí zaznamenávání stisknutých kláves nebo hrubou heslo ťuknutý atd., ale to dítě není dostat kamkoliv poskytování máte bezpečné heslo a aktualizuje se proti virům, spyware, firewallu apod. Pokud to šlo udělat cokoliv, on si na udělat to teď. duté hrozbám je třeba zasmál a na ten může být řešen ze strany policie, hackování je kvalifikován jako trestný čin poškození i věřit
Old 27. červenec 2008, 03:46
Dárce Skupina

Také ... pokud vaše ex a jeho přítel hotmail účty, zpráva jejich ohrožení hotmail, cituje své e-mailové adresy ... berou takovou věc docela vážně.

Jak Kano říká .... změnit heslo k něčemu, aby nemohlo být uhodnutý vaše ex, kombinací písmen a čísel, je dobré (ale dont využívání telefonních čísel nebo narozeniny).

Jak na PayPal, Ebay atd. měnit stejně, ale používají stejné heslo pro všechny je jako uvedení všechna vejce do jednoho košíku a není dobrý nápad.
Snažte se myslet na hesla s unikátní číslo známé pouze na vás a horní a ocas ji ve své babičky iniciály nebo svatební den, že by vám mělo poskytnout slušné úrovně bezpečnosti .... čím delší je heslo, tím lépe.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28. července 2008, 05:11
Moderátor skupiny

Změna hesla a ignorovat ho.

Hes lháře.

Jedna věc je jistá, které mohou být použity k zaseknout účet velmi jednoduše, je otázka bezpečnosti.

Máte-li účet hotmail.com nemusíte odpovídat na řadu dalších otázek resetovat heslo, pokud nemáte alternativní e-mailovou adresu.

Prostě se na bezpečnostní otázku opravdu těžké uhodnout a jste v bezpečí.

Pro každého, kdo nevěří mi o tom, jak snadné hotmail.com adresa je hack, vytvořte si účet s. Com končí (example@hotmail.com) bez alternativní e-mailovou adresu a snadné odhadnout, bezpečnostní otázky.

Přejděte na možnost obnovení hesla a budete se divit.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 3.března 2009, 17:26
Člen Skupina

Pokud je ti prostřednictvím e-mailu stačí kliknout bloku odesílatele nebo něco takového ... Dont starat, on dotírat hack vám, pokud ví, heslo jen reset všech vašich hesel rád řekl, ujistěte se, že právě její není nic, co by mohlo být snadno odhadnutelné.
Old 4 březen 2009, 05:29
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal serverguy View Post
Jedna věc je jistá, které mohou být použity k zaseknout účet velmi jednoduše, je otázka bezpečnosti.

Máte-li účet hotmail.com nemusíte odpovídat na řadu dalších otázek resetovat heslo, pokud nemáte alternativní e-mailovou adresu.

Prostě se na bezpečnostní otázku opravdu těžké uhodnout a jste v bezpečí.
Velmi pravdivé tvrzení. Kayl, doufám, že zabezpečení není otázkou, "kde jsem absolventem vysoké školy?"
Old 4 březen 2009, 09:39
Nový člen skupiny

Yeh, že je velmi možné, a hodně whizzes počítač bude vědět, jak to udělat
Plus tam jsou programy, můžete si stáhnout pomoci hackem účet!

Nejlepší věc, kterou musíte udělat, je změnit heslo na něco opravdu velmi citlivý, ale také něco budete pamatovat! A nepoužívejte stejné heslo pro všechny účty! To není něco lepkavého.
Old 4 březen 2009, 09:41
Dárce Skupina

Což vás zkontrolovat datum původní příspěvek?

Myslím, že může být vyřešen tím, že nyní
Closed Thread

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Když kliknete na webové stránky, e-mailovou adresu, můj starý e-mailová adresa Comes Up. Jak? language12 Email, VoIP & IM Diskuse 1 19. dubna 2009 03:01
Pomoc! Nemohu se přihlásit do mého hotmail. tolet Email, VoIP & IM Diskuse 11 28. leden 2009 15:35
Hotmail dragonsse Email, VoIP & IM Diskuse 8 23. listopadu 2008 04:29
Hotmail účet zcizená - řešení? JodyM Email, VoIP & IM Diskuse 6 1. července 2008 23:48
Přístup k e-mailovému účtu zrušen atomicjenn01 Email, VoIP & IM Diskuse 1 3. února 2008 13:48
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.