![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jak pravděpodobné je někdo schopen příliš hack do mého emailu. I dont vědět hodně o počítačích a heslo není snadné dobře i dont think tak jako tak. můj ex má držet svého e-mailu a jeho přítel je fičení o počítačích je příliš threatning hack palce, jak je to možné? existuje speciální software, který může hádat corrct heslo pro všechny avccount. I'm thinking zavírání na můj účet, ale protože tato tolik zmatků. Vím, že by neměl dělat, ale používat stejné heslo na paypal / ebay / photobucket všechno mohu zrušit vše vhange hesla znovu. nebo jsem paranoidní být vděčni několik rad prosím xxx |
|
| |||
| |||
| Změnit heslo k něčemu podél linie djd8722ssjf8u Laugh na tuto osobu a smát tvrdé! věřte mi jenom smát jeho ohrožení. Je možné pomocí zaznamenávání stisknutých kláves nebo hrubou heslo ťuknutý atd., ale to dítě není dostat kamkoliv poskytování máte bezpečné heslo a aktualizuje se proti virům, spyware, firewallu apod. Pokud to šlo udělat cokoliv, on si na udělat to teď. duté hrozbám je třeba zasmál a na ten může být řešen ze strany policie, hackování je kvalifikován jako trestný čin poškození i věřit |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Také ... pokud vaše ex a jeho přítel hotmail účty, zpráva jejich ohrožení hotmail, cituje své e-mailové adresy ... berou takovou věc docela vážně.
Jak Kano říká .... změnit heslo k něčemu, aby nemohlo být uhodnutý vaše ex, kombinací písmen a čísel, je dobré (ale dont využívání telefonních čísel nebo narozeniny). Jak na PayPal, Ebay atd. měnit stejně, ale používají stejné heslo pro všechny je jako uvedení všechna vejce do jednoho košíku a není dobrý nápad. Snažte se myslet na hesla s unikátní číslo známé pouze na vás a horní a ocas ji ve své babičky iniciály nebo svatební den, že by vám mělo poskytnout slušné úrovně bezpečnosti .... čím delší je heslo, tím lépe. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Změna hesla a ignorovat ho. Hes lháře. Jedna věc je jistá, které mohou být použity k zaseknout účet velmi jednoduše, je otázka bezpečnosti. Máte-li účet hotmail.com nemusíte odpovídat na řadu dalších otázek resetovat heslo, pokud nemáte alternativní e-mailovou adresu. Prostě se na bezpečnostní otázku opravdu těžké uhodnout a jste v bezpečí. Pro každého, kdo nevěří mi o tom, jak snadné hotmail.com adresa je hack, vytvořte si účet s. Com končí (example@hotmail.com) bez alternativní e-mailovou adresu a snadné odhadnout, bezpečnostní otázky. Přejděte na možnost obnovení hesla a budete se divit.
|
| |||
| |||
| Pokud je ti prostřednictvím e-mailu stačí kliknout bloku odesílatele nebo něco takového ... Dont starat, on dotírat hack vám, pokud ví, heslo jen reset všech vašich hesel rád řekl, ujistěte se, že právě její není nic, co by mohlo být snadno odhadnutelné. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Velmi pravdivé tvrzení. Kayl, doufám, že zabezpečení není otázkou, "kde jsem absolventem vysoké školy?" |
|
| |||
| |||
| Yeh, že je velmi možné, a hodně whizzes počítač bude vědět, jak to udělat Plus tam jsou programy, můžete si stáhnout pomoci hackem účet! Nejlepší věc, kterou musíte udělat, je změnit heslo na něco opravdu velmi citlivý, ale také něco budete pamatovat! A nepoužívejte stejné heslo pro všechny účty! To není něco lepkavého. |
|
| |||
| |||
| Což vás zkontrolovat datum původní příspěvek? Myslím, že může být vyřešen tím, že nyní |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Když kliknete na webové stránky, e-mailovou adresu, můj starý e-mailová adresa Comes Up. Jak? | language12 | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 19. dubna 2009 03:01 |
| Pomoc! Nemohu se přihlásit do mého hotmail. | tolet | Email, VoIP & IM Diskuse | 11 | 28. leden 2009 15:35 |
| Hotmail | dragonsse | Email, VoIP & IM Diskuse | 8 | 23. listopadu 2008 04:29 |
| Hotmail účet zcizená - řešení? | JodyM | Email, VoIP & IM Diskuse | 6 | 1. července 2008 23:48 |
| Přístup k e-mailovému účtu zrušen | atomicjenn01 | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 3. února 2008 13:48 |
| Thread Nástroje | |
| |