![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Πόσο πιθανό είναι κάποιος σε θέση μου και εγώ σιδηροπρίονο σε email. Ι dont ξέρτε πολύ για τους υπολογιστές και το password μου δεν είναι πολύ εύκολο i dont νομίζω ούτως ή άλλως. πρώην μου έχει αναμονή των email μου και ο φίλος του είναι whizz σε υπολογιστές είναι threatning εγώ σιδηροπρίονο in. πώς είναι δυνατόν αυτό; υπάρχει ειδικό λογισμικό που μπορεί να μαντέψει corrct password για κάθε avccount. σκέφτομαι το κλείσιμο του λογαριασμού μου, αλλά επειδή αυτή η τόσο μεγάλη ταλαιπωρία. Ξέρω πως δεν θα πρέπει να το κάνετε αυτό, αλλά χρησιμοποιούν ίδιο κωδικό πρόσβασης για paypal / ebay / Photobucket κάνουμε τα πάντα να ακυρώσω τα πάντα vhange ξανά τους κωδικούς πρόσβασης. ή μήπως είμαι ευγνώμων παρανοϊκό να κάποιες συμβουλές παρακαλώ xxx |
|
| |||
| |||
| Αλλαγή του κωδικού πρόσβασης σε κάτι που κατά το πρότυπο της djd8722ssjf8u Laugh στο άτομο αυτό να γελά και σκληρά! πιστέψτε με μόνο το γέλιο σε απειλές. Είναι δυνατή μέσω κλειδί υλοτόμοι ή brute κωδικό κράκερς κλπ, αλλά αυτό το παιδί δεν είναι να παρέχει οπουδήποτε έχετε μια ασφαλή κωδικό πρόσβασης και να συμβαδίσει με την καταπολέμηση ιών, spyware, firewall κ.λπ. Αν επρόκειτο να κάνει κάτι που του είχε κάνει από τώρα. κοίλου απειλών θα πρέπει να το ζωικό άλευρο και ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί από την αστυνομία, hacking είναι ταξινομημένα ως βανδαλισμός πιστεύω |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επίσης ... αν σας πρώην και ο φίλος έχουν λογαριασμούς Hotmail, αναφέρουν τις απειλές για την υπηρεσία Hotmail, παραθέτοντας τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις τους ... που λαμβάνουν τέτοια πράγματα πολύ σοβαρά.
Όπως λέει ΚΑΝΩ .... αλλάξετε τον κωδικό σας σε κάτι που δεν μπορούσε να μαντέψει από την πρώην σας, ο συνδυασμός γραμμάτων και αριθμών είναι καλό (αλλά dont χρήση αριθμών τηλεφώνου ή birthdates). Όσο για το PayPal, eBay κ.λπ. αλλαγή αυτών, αλλά χρησιμοποιώντας τον ίδιο κωδικό πρόσβασης για όλους είναι σαν να βάζουμε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι και δεν είναι καλή ιδέα. Προσπαθήστε να σκεφτώ έναν κωδικό πρόσβασης με ένα μοναδικό αριθμό, που είναι γνωστή μόνο σε εσάς και από την κορυφή και με την ουρά σου Γιαγιάδες αρχικά γάμο ή την ημερομηνία, που θα πρέπει να σας παρέχει ένα αξιοπρεπές επίπεδο ασφάλειας .... το πλέον τον κωδικό πρόσβασης, τόσο το καλύτερο. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αλλάξτε τους κωδικούς πρόσβασης και να τον αγνοήσουμε. HES ψεύτης. Ένα πράγμα που πρέπει να είστε σίγουροι για το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σιδηροπρίονο έναν λογαριασμό πολύ εύκολα να είναι το ζήτημα της ασφάλειας. Εάν έχετε ένα λογαριασμό hotmail.com δεν έχετε να απαντήσετε σε πολλά άλλα ερωτήματα για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης, αν δεν έχετε μια εναλλακτική διεύθυνση email που καθορίζονται. Μόλις γίνει η ερώτηση ασφαλείας πραγματικά δύσκολο να μαντέψει και να είναι ασφαλή. Για όποιον δεν πιστεύει σε μένα πόσο εύκολο είναι να hotmail.com διεύθυνση σιδηροπρίονο, δημιουργήστε έναν λογαριασμό με μια. Com που έληξε (example@hotmail.com) που δεν εναλλακτική διεύθυνση email και ένα εύκολο να μαντέψει ερώτηση ασφαλείας. Πηγαίνετε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης και η επιλογή σας θα είναι έκπληξη.
|
| |||
| |||
| Αν είναι αυτό που σας ενημερώνει μέσω email κάντε κλικ μπλοκ αποστολέα ή κάτι τέτοιο ... Dont ανησυχείς, θα επίκλισης σιδηροπρίονο σας αν δεν γνωρίζει τον κωδικό σας μόνο επαναφέρετε όλους τους κωδικούς πρόσβασης που όπως είπε, βεβαιωθείτε ότι έχετε το κάθε τι που θα μπορούσε να μην είναι εύκολο να μαντέψει. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Πολύ αλήθεια δήλωση. Kayl, ελπίζω η ερώτηση ασφαλείας σας δεν είναι "όπου εγώ απόφοιτος λυκείου;" |
|
| |||
| |||
| Yeh είναι πολύ δυνατό και πολλά whizzes υπολογιστή θα πρέπει να γνωρίζει πώς να το κάνουμε αυτό Πλέον υπάρχουν και προγράμματα που μπορείτε να κάνετε λήψη για να βοηθήσει σιδηροπρίονο ένα λογαριασμό! Best πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να αλλάξετε τον κωδικό σας για κάτι πολύ δύσκολο, αλλά και κάτι που θα θυμάστε! Και να μη χρησιμοποιούν τον ίδιο κωδικό πρόσβασης για όλους τους λογαριασμούς! Αυτό δεν είναι κόλλα. |
|
| |||
| |||
| Μήπως εσείς ελέγχει την ημερομηνία της αρχικής μετά; Νομίζω ότι μπορεί να λυθεί από τώρα |