![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kako vjerojatno je netko u mogućnosti previše hack u moju e-poštu. Ja dont znati puno o kompjuterima i moju lozinku nije lako ali ja dont misliti na taj način anyway. moj ex ima čekanje na moju e-mail i njegov prijatelj je ekspert na računalima on je previše threatning hack in kako je to moguće? postoji poseban softver koji može pogoditi corrct lozinka za bilo avccount. ja razmišljam o zatvaranju moj račun jer to već toliko neprilika. Znam da ne bi trebalo učiniti, ali koristiti istu lozinku za PayPal / ebay / Photobucket sve ću otkazati sve vhange lozinke ponovno. ili sam ja paranoidnog biti zahvalni neki savjet molim xxx |
|
| |||
| |||
| Promjena lozinke za nešto uzduž linije od djd8722ssjf8u Smijati i smijati se ova osoba teško! Vjeruj mi samo smijati na njegove prijetnje. Moguće je putem tipki loggers ili gruba lozinku krekeri i sl. ali ovo kozle nigdje ne dobiva pružanje imate sigurnu lozinku i ažurno pratiti anti virus, spyware, firewall i sl. Ako je bio idući u obaviti išta on mi je je do sada učinio. šuplje pretnje se podsmjehivahu i on se može rješavati od strane policije, cjepkanje je classed kao kaznene štete Verujem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Također ... ako tvoj ex i njegov prijatelj su Hotmail računi, izvješća njihovih prijetnji Hotmail, citiranjem njihove adrese e-pošte ... Oni iskoristiti ovu vrstu stvar prilično ozbiljno.
Kao što kaže kano .... promijeniti svoju lozinku na nešto što se nije mogla pogoditi vaš ex, kombinaciju slova i brojeva je dobar (ali ne koristite telefonski brojevi ili birthdates). Kao da se PayPal, itd. Ebay promijeniti, ali koristeći istu zaporku za sve je poput stavljanja svih vaših jaja u jednu košaru i nije dobra ideja. Pokušaj zamisliti lozinku s jedinstveni broj, poznat samo tebi i vrh i rep je baka sa svojim inicijalima ili datum vjenčanja, koje bi trebale pružiti Vam pristojan stupanj sigurnosti .... dužom lozinku bolje. My System: Početna Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Promijenite vaše lozinke i ignoriraj ga. Hes lažac. Jedna stvar biti sigurni u koji se mogu koristiti za hack računa je vrlo jednostavno sigurnosno pitanje. Ako imate račun hotmail.com ne morate odgovoriti na mnoga druga pitanja za poništavanje lozinke ako nemate drugu adresu e-pošte naveli. Just make sigurnosno pitanje stvarno teško pogoditi da se i ti si sef. Za sve one koji ne vjerujte o tome lako hotmail.com adresa je hack, otvorite suradnički račun s. Com okončavajući (example@hotmail.com) bez naizmjeničnim e-mail adresu i lako pogoditi sigurnosno pitanje. Go to reset your password opciju i ti bi se iznenadila.
|
| |||
| |||
| Ako vam je ovo putem e-pošte samo kliknite blok pošiljatelju ili nešto slično ... Ne brinite, on je licemjerje hack zna, osim ako ste svoju lozinku samo resetirati sve vaše lozinke kao što je rekao, samo budite sigurni da ništa nije njegova mogao lako pogoditi. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Vrlo istinit izjavu. Kayl, nadam se sigurnosno pitanje nije "Gdje sam maturirati srednju školu?" |
|
| |||
| |||
| Yeh vrlo je moguće i puno računala whizzes će znati kako to učiniti Plus ima programe možete preuzeti na pomoći hack račun! Najbolja stvar za učiniti je promijeniti svoju lozinku na nešto zaista lukav, ali i nešto ćete zapamtiti! I ne koristi istu zaporku za sve račune! To nije goo. |
|
| |||
| |||
| Jeste li dečki provjeriti datum originalni post? Mislim da je on svibanj imati riješeno je do sada |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kad kliknete na jedan Website e-mail adresa, moj stari Email adresa Isporučuje Gore. Kako? | language12 | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 19. travanj 2009 03:01 |
| Help! Ne mogu se prijaviti na moje Hotmail. | tolet | Email, VoIP & IM Razgovor | 11 | 28 siječanj 2009 15:35 |
| Hotmail | dragonsse | Email, VoIP & IM Razgovor | 8 | 23. studeni 2008 04:29 |
| Hotmail račun hijacked - rješenja? | JodyM | Email, VoIP & IM Razgovor | 6 | 1. srpnja 2008 23:48 |
| Pristup jednom otkazan račun e-pošte | atomicjenn01 | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 3. veljača 2008 13:48 |
| Thread Tools | |
| |