kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Hotmail-fiók - Mennyire valószínű, valaki tud is csapkod az én e-mail

Closed Thread

Téma eszközök
Old Július 26 2008, 18:00
Új tag Csoport

Hogyan valószínűleg valaki tud is csapkod az én e-mailt.

I dont tud sok körülbelül számítógépek és a jelszót nem könnyű jól i dont think so anyway.
Az ex van kaparintotta meg az e-mail és a barátja is zseniális számítógépeken is threatning túl csapkod be, hogyan lehetséges ez? van-e speciális szoftver, amely képes kitalálni corrct jelszó minden avccount. Gondolkodom a záró fiókomban, mert ez, de annyira szóváltás. Tudom, hogy nem ezt, hanem használja ugyanazt a jelszót a paypal / ebay / photobucket mindent szüntethetem mindent vhange jelszavak újra. vagy én vagyok paranoiás hálásak néhány tanácsot kérjük xxx
Old Július 26 2008, 23:13
Donor Group

Változtassuk meg a jelszót, hogy valami mentén djd8722ssjf8u
Nevetni ez a személy és a nevetés kemény! hisz nekem csak nevetni a fenyegetéseket.
Lehetséges keresztül kulcsfontosságú loggers vagy brute jelszó krakkolóüzem, stb, de ez a gyerek nem jutok semmire, hogy van egy biztonságos jelszót, és naprakész állapotban tartja az anti-vírus, kémprogram, tűzfal, stb Ha ő akar valamit, amit a csinálta már. üreges veszélyek is nevetett, és ő is foglalkozott a rendőrség, a hacker nem minősíthető rongálás Hiszem
Old Július 27 2008, 03:46
Donor Group

Még ... ha az ex és a barátja is hotmail számlák jelentik fenyegető Hotmail, idézve az email címek ... hogy ez a fajta dolog eléggé komolyan.

Mint mondja, Kano .... megváltoztatni a jelszót, amit nem lehet kitalálta ezt a korábbi, a betű és a számok is jó (de ne használja születésnapok vagy telefonszámok.)

A PayPal, Ebay, stb változtatni ezeket is, de ugyanazt a jelszót használja minden olyan, mint ami az összes tojást egy kosárba, és nem jó ötlet.
Próbálja ki a gondolatot, hogy egy jelszót, egy egyedi számot, amit egyébként csak az Ön és a felső és hátsó össze Nagyanyáink kezdőbetűit vagy esküvői dátumot, hogy amennyiben az Ön számára a tisztes szintű biztonságot .... A hosszabb a jelszó, annál jobb.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Július 28 2008, 05:11
Moderátor Csoport

Változtassa meg a jelszót, és figyelmen kívül hagyják őt.

HES hazudik.

Egy dolog biztos, hogy ebből fel lehet használni a hack egy számla nagyon könnyen a biztonság kérdése.

Ha van egy hotmail.com számla nem kell választ számos más kérdés, a jelszót, ha nincs egy helyettest, az e-mail címen.

Csak a biztonság kérdése nagyon nehéz kitalálni, és biztonságban vannak.

Mert aki nem hisz nekem, hogy mennyire könnyen hotmail.com címen, hogy csapkod, hozzon létre egy fiókot a. Com bezárólag (example@hotmail.com) nem póttagjainak e-mail címet és egy könnyű kitalálni, a biztonsági kérdés.

Tovább a jelszavát, és lehetőség lenne meglepve.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Március 3, 2009, 17:26
Csoport tagja

Ha mondom ezt az e-mail kattints blokk küldõ vagy valami ilyesmi ... Ne aggódj, vidám csapkod akkor, ha tudja a jelszót csak reset minden a jelszavakat, mint mondta, csak győződjön meg arról, hogy bármi, amit nem lehet könnyen kitalálta.
Old Március 4, 2009, 05:29
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by serverguy View Post
Egy dolog biztos, hogy ebből fel lehet használni a hack egy számla nagyon könnyen a biztonság kérdése.

Ha van egy hotmail.com számla nem kell választ számos más kérdés, a jelszót, ha nincs egy helyettest, az e-mail címen.

Csak a biztonság kérdése nagyon nehéz kitalálni, és biztonságban vannak.
Nagyon igaz nyilatkozatot. Kayl, remélem, a biztonsági kérdés nem az, "ha nem is a diplomás középiskolájával?
Old Március 4, 2009, 09:39
Új tag Csoport

Yeh ez lehetséges, és nagyon sok számítógép whizzes fogja tudni, hogyan kell ezt csinálni
Ráadásul vannak olyan programokat lehet letölteni, hogy segítsen csapkod egy fiókot!

Legjobb dolog van megváltoztatni a jelszót, hogy valami nagyon ravasz, hanem valami lesz emlékezni! És ne használja ugyanazt a jelszót minden számla! Ez nem goo.
Old Március 4, 2009, 09:41
Donor Group

Did srácok ellenőrizni eredeti dátum a posztra?

Azt hiszem, lehet megoldani, azt most
Closed Thread

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.