![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hogyan valószínűleg valaki tud is csapkod az én e-mailt. I dont tud sok körülbelül számítógépek és a jelszót nem könnyű jól i dont think so anyway. Az ex van kaparintotta meg az e-mail és a barátja is zseniális számítógépeken is threatning túl csapkod be, hogyan lehetséges ez? van-e speciális szoftver, amely képes kitalálni corrct jelszó minden avccount. Gondolkodom a záró fiókomban, mert ez, de annyira szóváltás. Tudom, hogy nem ezt, hanem használja ugyanazt a jelszót a paypal / ebay / photobucket mindent szüntethetem mindent vhange jelszavak újra. vagy én vagyok paranoiás hálásak néhány tanácsot kérjük xxx |
|
| |||
| |||
| Változtassuk meg a jelszót, hogy valami mentén djd8722ssjf8u Nevetni ez a személy és a nevetés kemény! hisz nekem csak nevetni a fenyegetéseket. Lehetséges keresztül kulcsfontosságú loggers vagy brute jelszó krakkolóüzem, stb, de ez a gyerek nem jutok semmire, hogy van egy biztonságos jelszót, és naprakész állapotban tartja az anti-vírus, kémprogram, tűzfal, stb Ha ő akar valamit, amit a csinálta már. üreges veszélyek is nevetett, és ő is foglalkozott a rendőrség, a hacker nem minősíthető rongálás Hiszem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Még ... ha az ex és a barátja is hotmail számlák jelentik fenyegető Hotmail, idézve az email címek ... hogy ez a fajta dolog eléggé komolyan.
Mint mondja, Kano .... megváltoztatni a jelszót, amit nem lehet kitalálta ezt a korábbi, a betű és a számok is jó (de ne használja születésnapok vagy telefonszámok.) A PayPal, Ebay, stb változtatni ezeket is, de ugyanazt a jelszót használja minden olyan, mint ami az összes tojást egy kosárba, és nem jó ötlet. Próbálja ki a gondolatot, hogy egy jelszót, egy egyedi számot, amit egyébként csak az Ön és a felső és hátsó össze Nagyanyáink kezdőbetűit vagy esküvői dátumot, hogy amennyiben az Ön számára a tisztes szintű biztonságot .... A hosszabb a jelszó, annál jobb. My System: Home Testfelépítés
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Változtassa meg a jelszót, és figyelmen kívül hagyják őt. HES hazudik. Egy dolog biztos, hogy ebből fel lehet használni a hack egy számla nagyon könnyen a biztonság kérdése. Ha van egy hotmail.com számla nem kell választ számos más kérdés, a jelszót, ha nincs egy helyettest, az e-mail címen. Csak a biztonság kérdése nagyon nehéz kitalálni, és biztonságban vannak. Mert aki nem hisz nekem, hogy mennyire könnyen hotmail.com címen, hogy csapkod, hozzon létre egy fiókot a. Com bezárólag (example@hotmail.com) nem póttagjainak e-mail címet és egy könnyű kitalálni, a biztonsági kérdés. Tovább a jelszavát, és lehetőség lenne meglepve.
|
| |||
| |||
| Ha mondom ezt az e-mail kattints blokk küldõ vagy valami ilyesmi ... Ne aggódj, vidám csapkod akkor, ha tudja a jelszót csak reset minden a jelszavakat, mint mondta, csak győződjön meg arról, hogy bármi, amit nem lehet könnyen kitalálta. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Nagyon igaz nyilatkozatot. Kayl, remélem, a biztonsági kérdés nem az, "ha nem is a diplomás középiskolájával? |
|
| |||
| |||
| Yeh ez lehetséges, és nagyon sok számítógép whizzes fogja tudni, hogyan kell ezt csinálni Ráadásul vannak olyan programokat lehet letölteni, hogy segítsen csapkod egy fiókot! Legjobb dolog van megváltoztatni a jelszót, hogy valami nagyon ravasz, hanem valami lesz emlékezni! És ne használja ugyanazt a jelszót minden számla! Ez nem goo. |
|
| |||
| |||
| Did srácok ellenőrizni eredeti dátum a posztra? Azt hiszem, lehet megoldani, azt most |