פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

חשבון Hotmail - מהי הסבירות שמישהו מסוגל גם היא לפרוץ את הדוא"ל

Closed Thread

שרשרת כלים
Old 26 יולי 2008, 18:00
קבוצת חברות חדשות

Default חשבון Hotmail - מהי הסבירות שמישהו מסוגל גם היא לפרוץ את הדוא"ל

מהי הסבירות שמישהו מסוגל גם היא לפרוץ את הדוא"ל.

Dont אני יודע הרבה על מחשבים את הסיסמה שלי זה לא קל גם אני חושב כך בכל מקרה dont.
שלי לשעבר, יש להחזיק את הדוא"ל של חבר שלו הוא גאון במחשבים, הוא גם עובד בשכר למערכת threatning כיצד זה אפשרי? האם יש תוכנה מיוחדת שיכולה לנחש corrct סיסמה לכל avccount. אני חושב לסגור את החשבון שלי בגלל זה, אבל כל כך הרבה בעיות. אני יודע שאתה צריך לעשות את זה אבל לא להשתמש באותה סיסמה עבור PayPal / eBay / photobucket לבטל את כל מה שאני עושה כל מה vhange סיסמאות שוב. או שאני פרנואיד להיות אסיר תודה עצה בבקשה xxx
Old 26 יולי 2008, 23:13
קבוצת תורמים

שנה את הסיסמא למשהו לאורך שורות djd8722ssjf8u
ללעוג זה אדם קשה לצחוק! תאמין לי רק לצחוק שלו איומים.
ניתן באמצעות מפתח loggers פראי או הסיסמה crackers וכו אבל הילד הזה הוא לא מקבל מקום לספק לך סיסמה מאובטחת ולשמור מעודכן עם אנטי וירוס, תוכנות ריגול, חומת אש וכו 'אם הוא היה הולך לעשות משהו שהוא מעוניין של עשית את זה עד עכשיו. חללי איומים הם צחקו להיות בבית והוא יכול להיות נדונה על ידי המשטרה, פריצה היא כמו פושע classed נזק אני מאמין
Old 27 יולי 2008, 03:46
קבוצת תורמים

כמו כן ... אם לשעבר או חבר שלו יש חשבונות Hotmail, את דו"ח איומי Hotmail, מצטט את כתובות הדוא"ל שלהם ... הם לוקחים את זה סוג של דבר די קשה.

כמו קאנו אומר .... לשנות את הסיסמה למשהו שלא ניתן היה מנחש שלך לשעבר, שילוב של אותיות ומספרים הוא טוב (אבל dont להשתמש במספרי טלפון או birthdates).

באשר PayPal, Ebay לשנות וכו 'אלה גם כן, אבל תוך שימוש באותה סיסמה לכל זה כמו לשים את כל הביצים באותו הסל ולא רעיון טוב.
נסה לחשוב על סיסמה עם מספר ייחודי, ידוע לך רק הדף אותו ואת הזנב שלך Grandmothers בראשי תיבות או תאריך החתונה, זה אמור לספק לך הגון עם רמת אבטחה .... את עוד יותר את הסיסמה.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 28 יולי 2008, 05:11
מנהל קבוצת

שנה את הסיסמאות שלך ושל להתעלם ממנו.

Hes שקרן.

דבר אחד כדי להיות בטוח, אשר יכול לשמש גרזן חשבון מאוד בקלות את שאלת האבטחה.

אם יש לך חשבון hotmail.com אינך חייב לענות על שאלות רבות אחרות, כדי לאפס את הסיסמה, אם אין לך כתובת דוא"ל חלופית שצוין.

פשוט להפוך את שאלת האבטחה באמת קשה לנחש, ואתה בטוח.

עבור כל מי לא מאמין לי על כמה קל hotmail.com כתובת הן לגדוע, ליצור חשבון עם. Com הסוף (example@hotmail.com), ללא כתובת הדוא"ל החלופית קל לנחש שאלת האבטחה.

עבור אל אפשרות לאפס את הסיסמה שלך ואתה יכול להיות מופתע.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 3 מרס 2009, 17:26
חבר קבוצת

אם הוא אומר לך את זה, פשוט לחץ באמצעות דוא"ל השולח לחסום או משהו כזה ... Dont תדאג, הוא צביעות מעדר, אלא אם אתה יודע את הסיסמה, הוא פשוט לאפס את כל הסיסמאות כמו אמר, רק לוודא את זה שום דבר לא יכול היה להיות בקלות מנחש.
Old 4 מרס 2009, 05:29
קבוצת חברות חדשות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי serverguy View Post
דבר אחד כדי להיות בטוח, אשר יכול לשמש גרזן חשבון מאוד בקלות את שאלת האבטחה.

אם יש לך חשבון hotmail.com אינך חייב לענות על שאלות רבות אחרות, כדי לאפס את הסיסמה, אם אין לך כתובת דוא"ל חלופית שצוין.

פשוט להפוך את שאלת האבטחה באמת קשה לנחש, ואתה בטוח.
נכון מאוד ההצהרה. Kayl, אני מקווה שלך היא לא שאלת האבטחה "מאיפה אני בוגר בית ספר תיכון?"
Old 4 מרס 2009, 09:39
קבוצת חברות חדשות

Yeh זה מאוד אפשרי והרבה המחשב whizzes תדע איך לעשות את זה
בנוסף, יש תוכניות שאתה יכול לעזור להוריד גרזן חשבון!

הדבר הטוב ביותר לעשות הוא לשנות את הסיסמה למשהו באמת נכלולי משהו אבל גם יש לזכור! ולא להשתמש באותה סיסמה לכל החשבונות! זה לא goo.
Old 4 מרס 2009, 09:41
קבוצת תורמים

האם אתם בודקים את התאריך של ההודעה המקורית?

אני חושב שהוא יכול להיות פתרון זה עד עכשיו
Closed Thread

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעת לחיצה על אתר אינטרנט כתובת דוא"ל, כתובת הדוא"ל הישנה שלי מגיע למעלה. איך? language12 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 1 19th אפריל 2009 03:01
הצילו!! אני לא יכול להיכנס ל-Hotmail שלי. tolet דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 11 -28 ינואר 2009 15:35
Hotmail dragonsse דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 8 23 נובמבר 2008 04:29
חשבון Hotmail שנחטף - פתרונות? JodyM דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 6 ב -1 ליולי 2008 23:48
גישה של ביטול חשבון דוא"ל atomicjenn01 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 1 3rd פברואר 2008 13:48
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.