![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| מהי הסבירות שמישהו מסוגל גם היא לפרוץ את הדוא"ל. Dont אני יודע הרבה על מחשבים את הסיסמה שלי זה לא קל גם אני חושב כך בכל מקרה dont. שלי לשעבר, יש להחזיק את הדוא"ל של חבר שלו הוא גאון במחשבים, הוא גם עובד בשכר למערכת threatning כיצד זה אפשרי? האם יש תוכנה מיוחדת שיכולה לנחש corrct סיסמה לכל avccount. אני חושב לסגור את החשבון שלי בגלל זה, אבל כל כך הרבה בעיות. אני יודע שאתה צריך לעשות את זה אבל לא להשתמש באותה סיסמה עבור PayPal / eBay / photobucket לבטל את כל מה שאני עושה כל מה vhange סיסמאות שוב. או שאני פרנואיד להיות אסיר תודה עצה בבקשה xxx |
|
| |||
| |||
| שנה את הסיסמא למשהו לאורך שורות djd8722ssjf8u ללעוג זה אדם קשה לצחוק! תאמין לי רק לצחוק שלו איומים. ניתן באמצעות מפתח loggers פראי או הסיסמה crackers וכו אבל הילד הזה הוא לא מקבל מקום לספק לך סיסמה מאובטחת ולשמור מעודכן עם אנטי וירוס, תוכנות ריגול, חומת אש וכו 'אם הוא היה הולך לעשות משהו שהוא מעוניין של עשית את זה עד עכשיו. חללי איומים הם צחקו להיות בבית והוא יכול להיות נדונה על ידי המשטרה, פריצה היא כמו פושע classed נזק אני מאמין |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמו כן ... אם לשעבר או חבר שלו יש חשבונות Hotmail, את דו"ח איומי Hotmail, מצטט את כתובות הדוא"ל שלהם ... הם לוקחים את זה סוג של דבר די קשה.
כמו קאנו אומר .... לשנות את הסיסמה למשהו שלא ניתן היה מנחש שלך לשעבר, שילוב של אותיות ומספרים הוא טוב (אבל dont להשתמש במספרי טלפון או birthdates). באשר PayPal, Ebay לשנות וכו 'אלה גם כן, אבל תוך שימוש באותה סיסמה לכל זה כמו לשים את כל הביצים באותו הסל ולא רעיון טוב. נסה לחשוב על סיסמה עם מספר ייחודי, ידוע לך רק הדף אותו ואת הזנב שלך Grandmothers בראשי תיבות או תאריך החתונה, זה אמור לספק לך הגון עם רמת אבטחה .... את עוד יותר את הסיסמה. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שנה את הסיסמאות שלך ושל להתעלם ממנו. Hes שקרן. דבר אחד כדי להיות בטוח, אשר יכול לשמש גרזן חשבון מאוד בקלות את שאלת האבטחה. אם יש לך חשבון hotmail.com אינך חייב לענות על שאלות רבות אחרות, כדי לאפס את הסיסמה, אם אין לך כתובת דוא"ל חלופית שצוין. פשוט להפוך את שאלת האבטחה באמת קשה לנחש, ואתה בטוח. עבור כל מי לא מאמין לי על כמה קל hotmail.com כתובת הן לגדוע, ליצור חשבון עם. Com הסוף (example@hotmail.com), ללא כתובת הדוא"ל החלופית קל לנחש שאלת האבטחה. עבור אל אפשרות לאפס את הסיסמה שלך ואתה יכול להיות מופתע.
|
| |||
| |||
| אם הוא אומר לך את זה, פשוט לחץ באמצעות דוא"ל השולח לחסום או משהו כזה ... Dont תדאג, הוא צביעות מעדר, אלא אם אתה יודע את הסיסמה, הוא פשוט לאפס את כל הסיסמאות כמו אמר, רק לוודא את זה שום דבר לא יכול היה להיות בקלות מנחש. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
נכון מאוד ההצהרה. Kayl, אני מקווה שלך היא לא שאלת האבטחה "מאיפה אני בוגר בית ספר תיכון?" |
|
| |||
| |||
| Yeh זה מאוד אפשרי והרבה המחשב whizzes תדע איך לעשות את זה בנוסף, יש תוכניות שאתה יכול לעזור להוריד גרזן חשבון! הדבר הטוב ביותר לעשות הוא לשנות את הסיסמה למשהו באמת נכלולי משהו אבל גם יש לזכור! ולא להשתמש באותה סיסמה לכל החשבונות! זה לא goo. |
|
| |||
| |||
| האם אתם בודקים את התאריך של ההודעה המקורית? אני חושב שהוא יכול להיות פתרון זה עד עכשיו |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעת לחיצה על אתר אינטרנט כתובת דוא"ל, כתובת הדוא"ל הישנה שלי מגיע למעלה. איך? | language12 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 19th אפריל 2009 03:01 |
| הצילו!! אני לא יכול להיכנס ל-Hotmail שלי. | tolet | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 11 | -28 ינואר 2009 15:35 |
| Hotmail | dragonsse | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 8 | 23 נובמבר 2008 04:29 |
| חשבון Hotmail שנחטף - פתרונות? | JodyM | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 6 | ב -1 ליולי 2008 23:48 |
| גישה של ביטול חשבון דוא"ל | atomicjenn01 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 3rd פברואר 2008 13:48 |
| שרשרת כלים | |
| |