![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kaip didelė tikimybė, kad kažkas gali per Hack į mano el. I dont know apie kompiuterius daug ir slaptažodį, nėra lengva gerai i dont think so anyway. Mano ex gavo turėti savo elektroninio pašto adresą ir jo draugas yra prašvilpti kompiuteriuose jis yra threatning per Hack in, kaip tai įmanoma? Ar yra speciali programinė įranga, kuri gali atspėti corrct slaptažodį bet avccount. galvoju uždaryti savo sąskaitą, nes tai, bet tiek daug vargo. Aš žinau, tu negali daryti tai, tačiau naudoja tą patį slaptažodį PayPal / eBay / photobucket viskas galiu atšaukti viskas vhange slaptažodžius kartą. ar aš paranojikas dėkingas keletas patarimų prašome xxx |
|
| |||
| |||
| Keisti slaptažodį, kad kažkas palei linijas djd8722ssjf8u Juoktis asmeniui ir juoktis sunku! manau man tiesiog juoktis jo grėsmės. Tai įmanoma naudojant klavišą kaupikliai arba brute slaptažodį krekerių ir tt, bet tai vaikas negali gauti bet kur, kad jums yra saugoma slaptažodį ir nuolat atnaujina su anti virus, spyware, firewall ir tt Jei jis ketina daryti nieko jam reikia iš Priimta jį dabar. tuščiaviduriai grėsmes turi būti juoktis ir jis gali būti nagrinėjami policijos, įsilaužimai yra klasifikuojamas kaip kriminalinis vandalizmas Manau |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pat ... Jei jūsų Ex ir jo draugas yra "Hotmail" sąskaitos, praneša apie savo grėsmes "Hotmail", cituodamas savo elektroninio pašto adresą ... jos imasi šio dalyko Rūšiuoti gana rimtai.
Kaip Kano sako .... pakeisti slaptažodį į kažką, kad nebuvo galima atspėti jūsų ex, raidžių ir skaičių, yra gera (bet Dont naudoti telefono numerius arba gimtadienių). Kaip į PayPal, eBay ir tt pakeisti juos taip pat, tačiau naudojant tą patį slaptažodį visoms yra kaip išleisti visus kiaušinius į vieną krepšį, o ne gera idėja. Pasistenkite sugalvoti slaptažodį unikalų numerį, žinomi tik jums ir viršuje ir uodega ji su savo Močiutės inicialus ar vestuvių datą, kad jums turėtų suteikti tinkamą apsaugos lygį .... ilgesnis slaptažodis, tuo geriau. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Keisti savo slaptažodžius ir ignoruoti jį. HES melagis. Vienas dalykas būti tikri, kurie gali būti naudojami nulaužti sąskaitą labai lengvai tai saugumo klausimas. Jei turite hotmail.com sąskaitą Jūs neturite atsakyti į daugelį kitų klausimų atstatyti slaptažodį, jei jūs neturite elektroninio pašto adresas nurodytas. Tiesiog saugumo klausimą tikrai sunku atspėti ir jūs esate saugūs. Visiems, kurie netiki, man apie tai, kaip lengva hotmail.com adresas yra nulaužti, sukurkite sąskaitą. Com pabaigą (example@hotmail.com) be alternatyvų elektroninio pašto adresą ir lengvai atspėti saugumo klausimą. Grįžti į slaptažodžio variantą ir jūs būsite nustebinti.
|
| |||
| |||
| Jei jis yra sakau jums tai per elektroninį paštą tiesiog spustelėkite blokuoti siuntėją ar kažkas panašaus ... Dont worry, jis cant Hack jums nebent jis žino slaptažodį tik atkurti visus savo slaptažodžius, kaip sako, tik įsitikinkite, kad jos nėra nieko, kad būtų galima lengvai atspėti. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Labai teisinga ataskaita. Kayl, tikiuosi, jūsų saugumo klausimas yra ne "kai aš baigė vidurinę mokyklą?" |
|
| |||
| |||
| Yeh tai labai galimas ir kompiuterių whizzes daug žino kaip tai padaryti Plius yra programų galite parsisiųsti padėti Hack sąskaitą! Geriausia, ką reikia padaryti, tai pakeisti savo slaptažodį, kad kažkas tikrai sudėtinga, bet kažkas jums prisiminti! Ir ne naudoti tą patį slaptažodį visoms sąskaitoms! Tai ne goo. |
|
| |||
| |||
| Ar vaikinai patikrinti original post date? Manau, jis gali būti išspręstas jį dabar |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Paspaudus Website email Adresas Mano Senas elektroninio pašto adresas pasirodo. Kaip? | language12 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Balandis 19, 2009 03:01 |
| Help! Aš negaliu prisijungti prie savo "Hotmail". | tolet | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 11 | 28 sausis 2009 15:35 |
| Hotmail | dragonsse | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 8 | Lapkritis 23, 2008 04:29 |
| "Hotmail" užgrobti - sprendimai? | JodyM | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 6 | 1 liepa 2008 23:48 |
| Prieiga panaikinti pašto dėžutę | atomicjenn01 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | 3 vasaris 2008 13:48 |
| Temos įrankiai | |
| |