mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > E-pasts, VoIP & IP Discussion

Register

Hotmail konts - Kā iespējams ir kāds spējīgs pārāk hack into my email

Closed Thread

Thread Tools
Old Jūlijs 26, 2008, 18:00
New Member Group

Cik iespējams, ir kāds spēj arī neatļauti manu e-pastu.

Nezinu daudz par datoriem un mana parole nav vienkārši labi i dont think so anyway.
mans ex ir nokļuvis tur savu e-pasta un viņa draugs ir svilpšana datoros viņš threatning pārāk kapāt iekšā, cik iespējams tas ir? Vai ir speciāla programmatūra, kas var uzminēt corrct paroli jebkuram avccount. Es domāju noslēguma manu kontu, jo tas taču tik daudz apgrūtinājumus. Es zinu, jūs nedrīkstat darīt, bet izmanto pašu paroli paypal / ebay / Photobucket viss es varu atcelt viss vhange paroles vēlreiz. vai es esmu paranoiķis pateicīgs, daži ieteikumi, lūdzu xxx
Old Jūlijs 26, 2008, 23:13
Donors Group

Mainīt paroli, lai kaut ko kopā ar djd8722ssjf8u līniju
Smieties pie šīs personas un smieties grūti! ticiet man tikai pasmieties par viņa draudiem.
Tas ir iespējams, izmantojot taustiņu glabātāji vai necilvēks paroli krekeri utt bet tas mazulis ir nesaņemu nekur sniedz Jums drošu paroli un atjaunina ar anti vīrusu, spyware, firewall uc Ja viņš gatavojas darīt kaut ko viņš gribētu ar darījuši līdz šim. dobi draudi ir pasmējās un viņš var izskatīt ar policiju, hakeru, tiek klasificēts kā zaudējumu noziedzīga nodarīšana es uzskatu,
Old Jūlijs 27, 2008, 03:46
Donors Group

Arī ... Ja jūsu ex un viņa draugs ir Hotmail kontu, ziņo par draudiem Hotmail, norādot savu e-pasta adreses ... viņi ņem šāda veida lieta diezgan nopietni.

Kā Kano saka .... mainīt paroli, lai kaut ko nevar uzminēt jūsu ex, kombinācija no burtiem un cipariem ir labs (bet dont izmantot tālruņa numuru vai birthdates).

Attiecībā uz PayPal, ebay utt mainīt šos labi, bet izmantojot pašu paroli visiem ir kā nodot visas savas olas vienā grozā un nav laba ideja.
Mēģiniet domāt par paroli ar unikālu numuru, zināms tikai Jums un augšu un aste ar savu vecmāmiņu iniciāļus vai kāzu dienas, kas jāsniedz Jums pienācīgu drošības līmeni .... vairs parole labāk.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Jūlijs 28, 2008, 05:11
Moderator Group

Mainīt jūsu paroles un ignorēt viņu.

HES melis.

Viena lieta ir būt pārliecināts, ko var izmantot, lai kapāt kontā ir ļoti viegli ir drošības jautājums.

Ja jums ir hotmail.com konts Jums nav atbildēt uz daudziem citiem jautājumiem, lai atjaunotu paroli, ja jums nav rezerves e-pasta adresēm, kas norādītas.

Tikai veikt drošības jautājumu tiešām grūti uzminēt, un jūs esat droši.

Ikvienam, kurš netic man, cik viegli hotmail.com adrese ir banalizēt, izveidojiet kontu. Com beidzas (example@hotmail.com) bez citu e-pasta adresi un viegli uzminēt drošības jautājumu.

Go to atiestatīt savu paroli variants un tu būtu pārsteigts.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 3 marts 2009, 17:26
Loceklis

Ja viņš stāsta jums to caur e-pastu uzklikšķiniet bloķēt sūtītāju vai kaut kas līdzīgs, ka ... Dont worry, viņš cant kapāt jums, ja viņš zina savu paroli tikko atjaunotu visus jūsu paroles, piemēram, teica, tikai lai pārliecinātos, tā nav kaut kas, ko varētu viegli uzminēt.
Old Marts 4, 2009, 05:29
New Member Group

Quote:
Originally Posted by serverguy View Post
Viena lieta ir būt pārliecināts, ko var izmantot, lai kapāt kontā ir ļoti viegli ir drošības jautājums.

Ja jums ir hotmail.com konts Jums nav atbildēt uz daudziem citiem jautājumiem, lai atjaunotu paroli, ja jums nav rezerves e-pasta adresēm, kas norādītas.

Tikai veikt drošības jautājumu tiešām grūti uzminēt, un jūs esat droši.
Very true paziņojumu. Kayl, es ceru, ka jūsu drošības jautājumu nav "Kur es absolvents augstu skolā?"
Old Marts 4, 2009, 09:39
New Member Group

Yeh, ir ļoti iespējams un daudz datoru džinkst zinās, kā to darīt
Plus tur ir programmas jūs varat lejupielādēt palīdzēt kapāt kontu!

Vislabāk to darīt, ir mainīt paroli, lai kaut ko patiešām grūts, bet arī kaut ko jūs atceraties! Un neizmanto pašu paroli visiem kontiem! Tas nav goo.
Old Marts 4, 2009, 09:41
Donors Group

Did you guys pārbaudīt datumu sākotnējā pastu?

Es domāju, ka viņš var atrisināt to, ko tagad
Closed Thread

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.