![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jak duże jest prawdopodobieństwo, że ktoś mógł zbyt hack na mój e-mail. I dont znać dużo o komputerach i hasła nie jest łatwe również i dont think so anyway. mój ex ma trzymać mojego adresu e-mail i jego przyjacielem jest gwizdać na komputerach jest on zbyt threatning hack cala, jak to jest możliwe? istnieje specjalne oprogramowanie, które może odgadnąć corrct hasło dla każdego avccount. myślę, że do zamknięcia, ponieważ moje konto, ale tak wiele kłopotów. Wiem, że nie powinien to zrobić, ale wykorzystanie samego hasła do paypal / ebay / photobucket wszystko mogę anulować wszystko vhange hasła ponownie. Or am I paranoiczne Uprzejmie prosimy o kilka rad xxx |
|
| |||
| |||
| Zmiana hasła do czegoś na wzór djd8722ssjf8u Laugh na tę osobę i śmiać hard! uwierz mi tylko śmiać na jego zagrożenia. Jest to możliwe za pomocą klucza lub rejestratory brute hasło krakersy itp ale to nie jest dzieciak zaczyna gdziekolwiek masz zapewniając bezpieczne hasło i utrzymywania aktualizowanej na bieżąco z anty wirus, spyware, zapory itp. Jeżeli był zamiar zrobić cokolwiek z he'd Sporządzono ją teraz. hollow zagrożeń są wyśmiewali i może być rozpatrywane przez policję, hacking jest sklasyfikowane jako przestępstwo uszkodzenia Wierzę |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ponadto ... jeśli ex i jego przyjaciel ma hotmail rachunków, sprawozdania dotyczące ich zagrożenia hotmail, cytując ich adresy e-mail ... oni tego rodzaju rzeczy dość poważnie.
W Kano mówi .... zmiana hasła do czegoś, co nie może zostać odgadnięte przez ex, kombinacje liter i cyfr jest dobry (ale dont używać numerów telefonów lub birthdates). W odniesieniu do systemu PayPal, Ebay itp. zmiany, ale przy użyciu tego samego hasła dla wszystkich jest jak oddanie wszystkich jajek w jednym koszyku i nie jest dobrym pomysłem. Pomyśl o hasło unikatowy numer, znany tylko tobie i ogon do góry i to z Grandmothers inicjałów lub daty ślubu, które powinny zapewnić Państwu przyzwoity poziom bezpieczeństwa .... dłuższe hasło, tym lepiej. My System: Start Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zmiana hasła i go zignorować. Hes kłamcą. Jedną rzeczą, aby upewnić się, które mogą być wykorzystane do hack konta jest bardzo łatwe pytanie. Jeśli masz konto hotmail.com nie masz do odpowiedzi na wiele innych pytań, aby zresetować hasło, jeśli nie ma alternatywnego adresu e-mail podany. Tylko pytanie zabezpieczające naprawdę trudne do odgadnięcia i są bezpieczne. Dla każdego, kto nie wierzy mnie, jak łatwo hotmail.com adres to hack, utworzyć konto z. Com zakończenia (example@hotmail.com) bez alternatywnego adresu e-mail i łatwe do odgadnięcia pytanie. Przejdź do opcji resetowania hasła i byłby zaskoczony.
|
| |||
| |||
| Jeśli jest on informacją, tym poprzez e-mail wystarczy kliknąć bloku nadawcy lub coś takiego ... Nie martw się, że hack you cant chyba wie hasła prostu zresetować wszystkie hasła jak powiedziałem, tylko upewnić się, że nic jej nie można łatwo odgadnąć. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Bardzo prawdziwe oświadczenie. Kayl, mam nadzieję, że pytanie nie jest "gdzie ja absolwentem gimnazjum?" |
|
| |||
| |||
| Yeh jest bardzo możliwe i wiele whizzes komputer będzie wiedział jak to zrobić Dodatkowo istnieją programy, które można pobrać do hack konto! Najlepszym rozwiązaniem jest zmiana hasła do czegoś naprawdę skomplikowane, ale też coś będziemy pamiętać! I nie używać tego samego hasła do wszystkich kont! To nie jest goo. |
|
| |||
| |||
| Czy faceci sprawdzić datę oryginału post? Myślę, że może być rozwiązany przez to teraz |
![]() |
|
| Zakładki |