![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ako pravdepodobné je niekto schopný príliš hack do môjho emailu. I dont vedieť veľa o počítačoch a heslo nie je ľahké dobre i dont think tak ako tak. môj ex má držať svojho e-mailu a jeho priateľ je fičení o počítačoch je príliš threatning hack palce, ako je to možné? existuje špeciálny softvér, ktorý môže hádať corrct heslo pre všetky avccount. I'm thinking zatváranie na môj účet, ale pretože táto toľko zmätkov. Viem, že by nemal robiť, ale používať rovnaké heslo na paypal / ebay / Photobucket všetko môžem zrušiť všetko vhange hesla znova. alebo som paranoidné byť vďační niekoľko rád prosím xxx |
|
| |||
| |||
| Zmeniť heslo k niečomu pozdĺž línie djd8722ssjf8u Laugh na túto osobu a smiať tvrdé! verte mi jenom smát jeho ohrozenia. Je možné pomocou zaznamenávania stisknutých klávesov alebo hrubú heslo tuknut atď, ale to dieťa nie je dostať kamkoľvek poskytovanie máte bezpečné heslo a aktualizuje sa proti vírusom, spyware, firewallu atď Ak to šlo urobiť čokoľvek, on si na urobiť to teraz. duté hrozbám je potrebné zasmál a na ten môže byť riešený zo strany polície, hackovanie je kvalifikovaný ako trestný čin poškodenia aj veriť |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiež ... ak vaša ex a jeho priateľ hotmail účty, správa ich ohrozenia hotmail, cituje svojej e-mailovej adresy ... berú takú vec docela vážne.
Ako Kano hovorí .... zmeniť heslo k niečomu, aby nemohlo byť uhádnuť ju vaša ex, kombináciou písmen a čísel, je dobré (ale dont využívaní telefónnych čísel alebo narodeniny). Ako na PayPal, Ebay atď meniť rovnako, ale používajú rovnaké heslo pre všetky je ako uvedenie všetky vajcia do jedného košíka a nie je dobrý nápad. Snažte sa myslieť na heslá s unikátne číslo známe len na vás a hornej a chvost ju vo svojej babičky iniciály alebo svadobný deň, že by vám malo poskytnúť dôstojnej úrovne bezpečnosti .... čím dlhšie heslo, tým lepšie. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zmena hesla a ignorovať ho. Hes klamárov. Jedna vec je istá, ktoré môžu byť použité na zamrznúť účet veľmi jednoducho, je otázka bezpečnosti. Ak máte účet hotmail.com nemusíte odpovedať na množstvo ďalších otázok resetovať heslo, ak nemáte alternatívnu e-mailovú adresu. Jednoducho sa na bezpečnostnú otázku naozaj ťažké uhádnuť a ste v bezpečí. Pre každého, kto neverí mi o tom, aké ľahké hotmail.com adresa je hack, vytvorte si účet s. Com končí (example@hotmail.com) bez alternatívnu e-mailovú adresu a ľahké odhadnúť, bezpečnostné otázky. Prejdite na možnosť obnovenia hesla a budete sa diviť.
|
| |||
| |||
| Ak je ti prostredníctvom e-mailu stačí kliknúť bloku odosielateľa alebo niečo takého ... Dont starať, on dotírat hack vám, ak vie, heslo len reset všetkých vašich hesiel rád povedal, uistite sa, že práve jej nie je nič, čo by mohlo byť ľahko odhadnuteľné. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Veľmi pravdivé tvrdenie. Kayl, dúfam, že zabezpečenie nie je otázkou, "kde som absolvent vysokej školy?" |
|
| |||
| |||
| Yeh, že je veľmi možné, a hodně whizzes počítač bude vedieť, ako to urobiť Plus tam sú programy, môžete si stiahnuť pomoci háčkem účet! Najlepšia vec, ktorú musíte urobiť, je zmeniť heslo na niečo naozaj veľmi citlivý, ale aj niečo budete pamätať! A nepoužívajte rovnaké heslo pre všetky účty! To nie je niečo lepkavého. |
|
| |||
| |||
| Čo vás skontrolovať dátum pôvodný príspevok? Myslím, že môže byť vyriešený tým, že teraz |