мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Хотмаил Рачун - Како вероватно је неко у могућности превише пијук на моју е-маил

Closed Thread

Тхреад Тоолс
Old 26 срп 2008, 18:00
Нови члан групе

Default Хотмаил Рачун - Како вероватно је неко у могућности превише пијук на моју е-маил

Како вероватно је неко у могућности превише пијук у моју е-пошту.

Ја донт знати пуно о компјутерима и моју лозинку није лако али ја донт мислити на тај начин Аныуаы.
мој екс има чекање на моју е-маил и његов пријатељ је експерт на рачунарима он је превише тхреатнинг пијук ин како је то могуће? постоји посебан софтвер који може погодити цоррцт лозинка за било авццоунт. ја размишљам о затварању мој рачун јер то већ толико неприлика. Знам да не би требало да учини, али да користите исту лозинку за ПаыПал / еБаы / Пхотобуцкет све ћу отказати све вханге лозинке поново. или сам ја параноидног бити захвални неки савет молим кскскс
Old 26 срп 2008, 23:13
Донаторска Група

Default Хотмаил Рачун - Како вероватно је неко у могућности превише пијук на моју е-маил

Промена лозинке за нешто уздуж линије од дјд8722ссјф8у
Смијати и смијати се ова особа тешко! Веруј ми само смијати на његове претње.
Могуће је путем тастера логгерс или груба лозинку крекери и сл али ово кӧзли нигде не добија пружање имате безбедну лозинку и ажурно пратити анти вирус, спыуаре, фиреуалл и сл Ако је био лијегање чинити било што он ми је је до сада учинио. шупље претње се подсмјехиваху и он се може решавати од стране полиције, цјепкање је цлассед као казнене штете Верујем
Old 27 срп 2008, 03:46
Донаторска Група

Такође ... да твој екс и његов пријатељ су Хотмаил рачуни, извештаји њихових претњи Хотмаил, цитирање њихове адресе е-поште ... Они искористити ову врсту ствар прилично озбиљно.

Као што каже кано .... променити своју лозинку на нешто што се није могла погодити ваш екс, комбинацију слова и бројева је добар (али не користите телефонски бројеви или биртхдатес).

Као да се ПаыПал, итд ебаы променити, али користећи исту лозинку за све је попут стављања свих ваших јаја у једну корпу и није добра идеја.
Покушај замислити лозинку са јединствени број, познат само теби и врх и реп је бака са својим Иницијал или датум венчања, које би требало пружити Вам пристојан степен безбедности .... дужом лозинку боље.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 28 срп 2008, 05:11
Модератор / ица групе

Промените ваше лозинке и игнориши га.

Хес лажац.

Једна ствар бити сигурни у који се могу користити за пијук рачуна је врло једноставно безбедносно питање.

Ако имате налог хотмаил.цом не морате одговорити на многа друга питања за поништавање лозинке ако немате другу адресу е-поште навели.

Јуст маке безбедносно питање стварно тешко погодити да се и ти си сеф.

За све оне који не верујте о томе лако хотмаил.цом адреса је пијук, отворите корисничког налог с. Цом окончавајући (ексампле@хотмаил.цом) без наизменично е-маил адресу и лако погодити безбедносно питање.

Го то ресет ыоур пассуорд опцију и ти би се изненадила.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 3. Јан 2009, 17:26
Мембер Гроуп

Ако вам је ово путем е-поште само кликните блок пошиљаоцу или нешто слично ... Не брините, он је лицемјерје пијук зна, осим ако сте своју лозинку само ресетирати све ваше лозинке као што је рекао, само будите сигурни да ништа није његова могао лако погодити.
Old 4. Апр 2009, 05:29
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы сервергуы View Post
Једна ствар бити сигурни у који се могу користити за пијук рачуна је врло једноставно безбедносно питање.

Ако имате налог хотмаил.цом не морате одговорити на многа друга питања за поништавање лозинке ако немате другу адресу е-поште навели.

Јуст маке безбедносно питање стварно тешко погодити да се и ти си сеф.
Врло истинит изјаву. Каыл, надам се безбедносно питање није "Где сам матурирати средњу школу?"
Old 4. Апр 2009, 09:39
Нови члан групе

Ыех врло је могуће и пуно рачунара ухиззес ће знати како то да урадите
Плус има програме можете преузети на помоћи пијук рачун!

Најбоља ствар за учинити је променити своју лозинку на нешто заиста лукав, али и нешто ћете запамтити! И не користи исту лозинку за све рачуне! То није гоо.
Old 4. Апр 2009, 09:41
Донаторска Група

Јесте ли момци проверити датум оригинални пост?

Мислим да је он мај имати решено је до сада
Closed Thread

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Када кликнете на један Уебсите е-маил адреса, мој стари Емаил адреса испоручује Горе. Како? лангуаге12 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 1 19 април 2009 03:01
Хелп! Не могу се пријавити на моје Хотмаил. толет Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 11 28 јануар 2009 15:35
Хотмаил драгонссе Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 8 23 новембар 2008 04:29
Хотмаил налог хијацкед - рјешења? ЈодыМ Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 6 1. јула 2008 23:48
Приступ једном отказан налог е-поште атомицјенн01 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 1 3 фебруар 2008 13:48
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц