![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
Nasıl olasılıkla biri de e-posta olarak kesmek edebiliyor.
Ben ve benim şifre Well I dont kolay değil bilgisayarlar hakkında çok şey bilmiyorduysanız kadar zaten var. eski ve e-posta tutun var arkadaşı fazla inç nasıl mümkün kesmek threatning olduğu bilgisayarlarda usta bu nedir? Orada herhangi bir avccount için corrct şifrenin tahmin özel bir yazılım. Hesabımı kapanış düşünerek yaşıyorum çünkü bu ancak bu kadar çaba sarf. Bunu yapmak gerekir ancak PayPal için / eBay aynı şifreyi kullandığını bilmek / Photobucket herşeyi tekrar vhange şifreler her şeyi iptal ederim. ya da ben paranoyak bir tavsiyede XXX lütfen minnettar olmak |
|
|
|||
|
|||
|
Djd8722ssjf8u ve birlikte bir şey için şifrenizi değiştirin
Gülmeyin, bu kişi ve sabit gülme! Bana sadece onun tehditleri alay inanıyoruz. Bu tuş kaydedicilerinin veya kaba şifre kırıcıları vs ama bu çocuk her yerden güvenli bir şifre ve anti virüs, casus yazılım koruması, güvenlik duvarı vb tarihine kadar devam Eğer o ediyorum bir şey yapmaya gidiyordu sağlayan almıyor ile mümkündür Şimdi bunu yaptım. içi boş tehditler ve güldü için o ile polis tarafından dağıtıldı olabilir, hack olan suç zarar i sınıflandırılır olduğuna inanıyorum
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ayrıca ... sizin ve arkadaşı var Hotmail hesabı eski, eğer Hotmail, e-posta adreslerini teklif ve tehditleri rapor ... onlar çok ciddi bir şey bu tür al.
Olarak Kano söyledi .... işte sizin, harflerden oluşması ve numaraları eski tarafından tahmin couldn't şey Şifrenizi değiştirmek iyi (ama dont kullanmak telefon numaraları veya birthdates) olduğunu. PayPal ile ilgili olarak, Ebay, bu da değiştirmek gibi ama herkes için aynı şifreyi kullanarak bir sepet içinde ve iyi bir fikir tüm yumurta koyarak gibidir. Şifre benzersiz bir numarası ve üst ve kuyruk sadece bu güvenlik bir seviye .... size herzaman Grandmothers başharfleri veya düğün tarihi ile bilinen düşünmeye çalışın uzun şifre o kadar iyi. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Parolalarınızı değiştirin ve onu yok saymak.
Hes bir yalancısın. Tek bir konu da çok kolay bir şekilde hesap kesmek için kullanılabilir emin olmak için güvenlik meselesidir. Bir hotmail.com size bir alternatif e-posta adresi belirtilmiş yoksa şifre sıfırlamak için pek çok soru cevap yok hesabı. Sadece güvenlik sorunuzu gerçekten tahmin yapmak zor ve güvende. Kim ne kadar kolay hotmail.com adresine inan bana değil kesmek için, bir hesap oluşturmak için herkes bir. Com bir alternatif e-posta adresi ve kolay bir güvenlik sorusu tahmin etme (example@hotmail.com biten). Şifrenizi sıfırlamak için seçenek ve gidin size sürpriz olacak.
|
|
|||
|
|||
|
Eğer e-posta tıklayınız blok gönderenin veya böyle bir şey ile bu anlatıyor ... Ekinde şifrenizi bütün gibi şifreleri, dedi sadece kolayca tahmin olabilir emin onun değil bir şey yapmak sıfırlamak biliyor Dont endişe, o cant sen kesmek.
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Çok doğru beyanı. Kayl, ben güvenlik sorunuzu "nereye mi Mezun lise değil umut?"
|
|
|
|||
|
|||
|
Yeh çok ve bilgisayar whizzes bir sürü Bunun nasıl yapılacağını öğrenmek mümkün
Ayrıca size bir hesap kesmek yardımcı olacak indirebilirsiniz programları! Yapmak için en güzel şey, ama aynı zamanda hatırlar şey zor için şifrenizi değiştirmek olduğunu! Ve tüm hesaplar için aynı şifreyi kullanmayın!! Bu yapışkan madde değildir. |
|
|
|||
|
|||
|
Siz orijinal yazının tarihi kontrol etti mi?
Ben şimdi bunu çözüldü olabilir
|