![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Наскільки ймовірно, хтось занадто можливості рубати в моїй електронній пошті. Я не знаю багато про комп'ютери і мій пароль не просто добре Dont я думаю в будь-якому випадку. мій колишній має роздобув мою адресу електронної пошти та його знайомий свист на комп'ютерах він threatning занадто рубати дюйма які можливості це таке? Є спеціальні програми, які можуть вгадати corrct пароль для будь-якого avccount. Я думаю про закриття мого рахунку, оскільки це, але так багато клопоту. Я знаю, ти не повинен робити цього, але використовувати той самий пароль для PayPal / Ebay / Photobucket все скасувати всі vhange пароль ще раз. Або я Paranoid вдячний кілька порад, будь ласка XXX |
|
| |||
| |||
| Зміна пароля до чогось за аналогією з djd8722ssjf8u Сміятися над цією людиною і сміятися важко! вважаю, мені просто сміятися над його погрозами. Це можливо за допомогою кілоггерів або грубу зломщики паролів і т.д., але цей малюк не отримує де надання вас є безпечний пароль і йти в ногу з анти вірусів, шпигунських програм, брандмауер і т.д. Якщо він збирається зробити все, що б про зробили його зараз. порожнистий погроз на посміховисько, і він може бути вирішене з боку поліції, злом класифікується як кримінальний Я вважаю, збиток |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Крім того ... якщо ваші колишні і його друг мають Hotmail рахунку, повідомляти про свої загрози Hotmail, цитуючи їх адреси електронної пошти ... Вони приймають такі речі цілком серйозно.
Як Кано говорить .... змінити пароль до того, що не може бути, здогадалися ваш колишній, комбінацію букв і цифр буде добре (але Dont використовувати Ваш номер телефону або народження). Що стосується PayPal, Ebay і т.д. Зміна цих, а також, але з використанням того ж пароля для всіх, як покласти всі яйця в один кошик, і не дуже гарна ідея. Спробуйте уявити собі пароль, який має унікальний номер, відомий тільки Вам, і верхню і хвостом його з бабусею або ініціали дату весілля, яка повинна забезпечити вам гідний рівень безпеки .... Чим довший пароль, тим краще. Моя система: Головна Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Регулярно змінюйте паролі і ігнорувати його. Hes брехуном. Одна річ, щоб бути впевненим, які можуть бути використані для рубати рахунку дуже легко поширюється на секретне питання. Якщо у вас є hotmail.com рахунку у Вас немає відповідей на багато інші питання, для скидання пароля, якщо у вас немає альтернативного адреси електронної пошти вказані. Просто зробити на секретне питання, дійсно важко здогадатися, і ви в безпеці. Для тих, хто не вірить мені про те, як легкий адреси hotmail.com повинні рубати, створити обліковий запис. COM закінчення (example@hotmail.com) без яких-небудь додаткову адресу електронної пошти і неважко здогадатися, на секретне питання. Відразу для скидання пароля варіант і ви були б здивовані.
|
| |||
| |||
| Якщо він розповідає вам по електронній пошті, просто натисніть кнопку блоку відправник або щось подібне ... Dont Worry, він не може зламати вас, якщо він знає Ваш пароль, просто скинути всі ваші паролі, наприклад, сказав, переконайтеся, що його не все, що можна легко вгадати. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Дуже правильне твердження. Kayl, я сподіваюся, що ваша безпека не є питанням "де я випускник середньої школи?" |
|
| |||
| |||
| Yeh дуже можливо, і багато свистить комп'ютер буде знати, як це зробити Плюс є програми, ви можете завантажити, щоб допомогти рубати рахунок! Найкраще робити це змінити ваш пароль, щоб щось дійсно складно, але щось ви пам'ятаєте! І не використовуйте однакові паролі для всіх облікових записів! Це не Goo. |
|
| |||
| |||
| Хіба ви, хлопці, перевірте дату первинного повідомлення? Я думаю, він може вирішити її зараз |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| При натисканні на сайті адресу електронної пошти, мій старий адресу електронної пошти заходить мова. Яким чином? | language12 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 19 квітня 2009 03:01 |
| Допоможіть! Я не можу увійти до свого Hotmail. | tolet | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 11 | 28 січня 2009 15:35 |
| Hotmail | dragonsse | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 8 | 23 листопада 2008 04:29 |
| Облікового запису Hotmail викрали - рішень? | JodyM | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 6 | 1 липня 2008 23:48 |
| Доступ до облікового запису електронної пошти відмінено | atomicjenn01 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 3 лютого 2008 13:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |