![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, аз наскоро изтеглили буревестник и аз искам моите Hotmail кутията там Мразя уеб базирани мейл кутии !!!!! Така ми проблем е, Не знам какво hotmails IMAP настройки, може някой просто говоря ме как да инсталиране на нов акаунт на буревестник използвайки моя Hotmail имейл? Благодаря, Оли. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не мисля, Hotmail поддържа с помощта на трета страна, имейл клиент вече.
| |||
| |||
| бик ... този защо, когато се опитах перспектива, се казва в Hotmail вече не позволява acess чрез Outlook, АЗ didnt осъзнаят, че никой не е бил на всички ..... това е гадно. Заслужава ли си да получат подкрепа на поп-мейл от съображения за използване буревестник вместо да се webbased? |
|
| |||
| |||
| Знам, че публикацията е преди няколко години, но ако все още се интересуват от създаването на Thunderbird за Hotmail, инструкциите са на следния линк -- http://kb.mozillazine.org/Hotmail |
|
| |||
| |||
| Благодаря, но тя сортирани по друг начин сега. Windows Live се освобождава около това време, който аз много предпочитани за Windows Mail и Outlook. Вярвам, че тя все още е невъзможно да се получи Hotmail съобщения на телефона си като Windows все още отказват да се използва или POP3 или IMAP? Това е, разбира се, без помощта на втори "събирач" има предвид, че няма поддръжка POP3 или IMAP?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Outlook поддържа Hotmail вече с конектор Адон, смятам да го изправи за работа с мобилни както извор. дори и да използвате Windows Live, да използват за да я използват, но са преместени в перспектива и да намерят по-лесно, но heyy, този просто ме |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ! Не мога да се регистрирате в моя Hotmail. | tolet | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 11 | 28 Jan 2009 15:35 |
| Hotmail | dragonsse | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 8 | 23rd Nov 2008 04:29 |
| Hotmail Изпратени за Nokia E71 | whitson | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 5-и парламентарен Oct 2008 11:46 |
| Hotmail, след instaling AVG 8,0 | mpenney | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 8 | 14 април 2008 05:30 |
| Blackberry POP3 Email Настройка / Push | felicia | Лаптопи, Mobiles & текст | 9 | 24 Окт 2007 01:52 |
| Нишка Инструменти | |
| |