menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Hotmail IMAP/POP3 Nastavení

Reply

Thread Nástroje
Old 9. září 2007, 01:51
Dárce Skupina

Default Hotmail IMAP/POP3 Nastavení

Ok, i nedávno stáhli thunderbird a chci, aby mé schránky hotmail na tu nesnáším internetové mail schránek !!!!! Takže můj problém je i dont vědět, co hotmails IMAP nastavení se, prosím, někdo by mohl mluvit jen mě, jak nastavit nový účet na thunderbird pomocí hotmail email?

Díky, Ollie.
Old 9. září 2007, 02:39
Administrátor Skupina

Nemyslím si, Hotmail podporuje prostřednictvím třetí strany, e-mailového klienta ještě.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9. září 2007, 04:24
Dárce Skupina

býk ... to je důvod, proč když jsem jí řekl výhled Hotmail již umožňuje acess přes Outlook, I didnt realizovat to bylo vůbec žádná ..... , že smrdí.

Stojí to za získání pop podporu e-mailem kvůli použití thunderbird namísto webbased?
Old 7. května 2009, 16:38
Nový člen skupiny

Vím, že tvůj příspěvek je pár let, ale pokud máte stále zájem o zřízení Thunderbird pro Hotmail, pokyny jsou na následující odkaz --

http://kb.mozillazine.org/Hotmail
Old 8. května 2009, 08:17
Dárce Skupina

Díky, ale seřazeny v jiných způsobů, jak teď.

Windows Live byla vydána kolem toho času, který jsem mnohem raději Windows Mail a Outlook.

Věřím, že i když je stále možné přijímat hotmail zpráv na telefonu jako Windows stále odmítají používat buď POP3 nebo IMAP?

To je, samozřejmě, bez použití druhé "nákupčím" účet, který podporuje protokol POP3 nebo IMAP?
Old 9. května 2009, 15:18
Člen Skupina

výhledy podporuje hotmail hned s konektorem addon, věřím si můžete nastavit až na práci s mobilním stejně. i přesto, že používáte Windows Live, i používali, ale byly přesunuty k vyhlídce a snadněji, ale heyy, to je jen můj
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Pomoc! Nemohu se přihlásit do mého hotmail. tolet Email, VoIP & IM Diskuse 11 28. leden 2009 15:35
Hotmail dragonsse Email, VoIP & IM Diskuse 8 23. listopadu 2008 04:29
Hotmail Odesláno k Nokia E71 whitson Notebooky, Mobily a PDA 2 5. října 2008 11:46
Hotmail po instaling AVG 8.0 mpenney Webových prohlížečů & FTP Klienti 8 14. dubna 2008 05:30
Blackberry POP3 Email Setup / Push Felicia Notebooky, Mobily a PDA 9 24. říjen 2007 01:52
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.