![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok, i nedávno stáhli thunderbird a chci, aby mé schránky hotmail na tu nesnáším internetové mail schránek !!!!! Takže můj problém je i dont vědět, co hotmails IMAP nastavení se, prosím, někdo by mohl mluvit jen mě, jak nastavit nový účet na thunderbird pomocí hotmail email? Díky, Ollie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemyslím si, Hotmail podporuje prostřednictvím třetí strany, e-mailového klienta ještě.
| |||
| |||
| býk ... to je důvod, proč když jsem jí řekl výhled Hotmail již umožňuje acess přes Outlook, I didnt realizovat to bylo vůbec žádná ..... , že smrdí. Stojí to za získání pop podporu e-mailem kvůli použití thunderbird namísto webbased? |
|
| |||
| |||
| Vím, že tvůj příspěvek je pár let, ale pokud máte stále zájem o zřízení Thunderbird pro Hotmail, pokyny jsou na následující odkaz -- http://kb.mozillazine.org/Hotmail |
|
| |||
| |||
| Díky, ale seřazeny v jiných způsobů, jak teď. Windows Live byla vydána kolem toho času, který jsem mnohem raději Windows Mail a Outlook. Věřím, že i když je stále možné přijímat hotmail zpráv na telefonu jako Windows stále odmítají používat buď POP3 nebo IMAP? To je, samozřejmě, bez použití druhé "nákupčím" účet, který podporuje protokol POP3 nebo IMAP?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| výhledy podporuje hotmail hned s konektorem addon, věřím si můžete nastavit až na práci s mobilním stejně. i přesto, že používáte Windows Live, i používali, ale byly přesunuty k vyhlídce a snadněji, ale heyy, to je jen můj |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pomoc! Nemohu se přihlásit do mého hotmail. | tolet | Email, VoIP & IM Diskuse | 11 | 28. leden 2009 15:35 |
| Hotmail | dragonsse | Email, VoIP & IM Diskuse | 8 | 23. listopadu 2008 04:29 |
| Hotmail Odesláno k Nokia E71 | whitson | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 5. října 2008 11:46 |
| Hotmail po instaling AVG 8.0 | mpenney | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 8 | 14. dubna 2008 05:30 |
| Blackberry POP3 Email Setup / Push | Felicia | Notebooky, Mobily a PDA | 9 | 24. říjen 2007 01:52 |
| Thread Nástroje | |
| |