![]() |
|
| |||
| |||
| Ok, i πρόσφατα τηλεφορτωθούν thunderbird και θέλω hotmail μου Εισερχόμενα εκεί Μισώ web based εισερχόμενα mail !!!!! Έτσι, το πρόβλημά μου είναι i dont ξέρει τι hotmails IMAP ρυθμίσεις, θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να μιλάμε μόνο με εμένα πώς να στήσετε ένα νέο λογαριασμό για thunderbird hotmail μου χρησιμοποιώντας το email; Ευχαριστώ, Ollie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν νομίζω ότι υποστηρίζει Hotmail χρησιμοποιώντας ένα τρίτο email client πια.
| |||
| |||
| ταύρο ... thats γιατί όταν προσπάθησα προοπτικές είπε Hotmail δεν επιτρέπει πλέον acess μέσω του Outlook, I didn't συνειδητοποιήσουμε ότι δεν ήταν σε όλα ..... ότι είναι χάλια. Αξίζει τον κόπο να πάρουμε pop υποστήριξη email, για λόγους που χρησιμοποιούν thunderbird αντί να webbased; |
|
| |||
| |||
| Γνωρίζω ότι ο υποψήφιος είναι ένα ζευγάρι ετών, αλλά αν εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για τη δημιουργία Thunderbird για το Hotmail, τις οδηγίες που βρίσκονται στο παρακάτω link -- http://kb.mozillazine.org/Hotmail |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ, αλλά ταξινομημένο αυτό με άλλους τρόπους τώρα. Windows Live κυκλοφόρησε γύρω από εκείνη τη στιγμή που εγώ πολύ προτίμησε να το Windows Mail και το Outlook. Πιστεύω ότι αν και εξακολουθεί να είναι αδύνατη η λήψη μηνυμάτων του Hotmail στο τηλέφωνό σας, όπως τα Windows εξακολουθούν να αρνούνται να χρησιμοποιήσουν είτε IMAP ή POP3; Αυτό είναι, φυσικά, χωρίς τη χρήση ενός δεύτερου "συλλέκτης" υπόψη ότι η υποστήριξη IMAP ή POP3;
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Outlook υποστηρίζει hotmail τώρα με ένα πρόσθετο υποδοχή, πιστεύω ότι μπορείτε να ορίσετε μέχρι να συνεργαστεί με το κινητό του. ακόμα και όταν χρησιμοποιούν τα παράθυρα ζουν, και χρησιμοποιείται για να το χρησιμοποιούν, αλλά έχουν προχωρήσει και οι προοπτικές για να είναι ευκολότερο, αλλά heyy, thats μόνο εμένα |