kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Hotmail IMAP/POP3 Beállítások

Reply

Téma eszközök
Old 9. Sep 2007, 01:51
Donor Group

Default Hotmail IMAP/POP3 Beállítások

OK, nemrégiben letöltött thunderbird és akarok én hotmail inbox ott Gyûlölöm webes mail inboxes !!!!! Szóval az én problémám, hogy én dont tud mit hotmails IMAP beállítások, kérjük, hogy valaki csak beszélj nekem az, hogy hogyan beállítás új fiókot a Thunderbird segítségével my Hotmail e-mail?

Köszönöm, Ollie.
Old 9. Sep 2007, 02:39
Administrator Group

Nem hiszem, hogy támogatja a Hotmail használ egy harmadik fél e-mail kliens sem.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9. Sep 2007, 04:24
Donor Group

bika ... thats miért mikor próbáltam kilátások azt mondta Hotmail már nem teszi lehetővé acess Outlook-on keresztül, én didnt megvalósítása volt egyáltalán ..... Ez szívás.

Is it worth getting a pop támogató e-mail a kedvéért thunderbird segítségével, ahelyett, hogy webbased?
Old Május 7. 2009, 16:38
Új tag Csoport

Tudom, hogy a postán is egy-két év, de ha még mindig érdekli felállítása Thunderbird a Hotmail, az utasításokat, a következő link --

http://kb.mozillazine.org/Hotmail
Old Május 8. 2009, 08:17
Donor Group

Köszi, de válogatni, hogy más módon most.

Windows Live adták körülbelül az idő, amit sokkal inkább a Windows Mail és az Outlook-ot.

Úgy gondolom, hogy ez még mindig lehet kapni hotmail üzeneteket a telefon a Windows továbbra is megtagadják a használatát, vagy a POP3 vagy IMAP?

Ez, persze, nem használ egy második "gyűjtő" figyelembe, hogy nem támogatja a POP3 vagy IMAP?
Old Május 9 2009, 15:18
Csoport tagja

Az Outlook támogatja a Hotmail most csatlakozó addon, azt hiszem beállíthatja azt, hogy a mobil is. még akkor is, ha használja a Windows Live, én szoktam használni, de átkerült a kilátások és könnyebb, de heyy, amit csak én
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segítség! Nem lehet bejelentkezni az én hotmail. tolet E-mail, a VoIP és IM Vitalap 11 28. január 2009 15:35
Hotmail dragonsse E-mail, a VoIP és IM Vitalap 8 23. november 2008 04:29
Hotmail Elküldve a Nokia E71 whitson Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 5. október 2008 11:46
Hotmail után instaling AVG 8,0 mpenney Web böngésző és FTP Clients 8 14. április 2008 05:30
BlackBerry POP3 e-mail Setup / Adó Felicia Laptopok, PDA-k & Mobiles 9 24. október 2007 01:52
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.