![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| OK, nemrégiben letöltött thunderbird és akarok én hotmail inbox ott Gyûlölöm webes mail inboxes !!!!! Szóval az én problémám, hogy én dont tud mit hotmails IMAP beállítások, kérjük, hogy valaki csak beszélj nekem az, hogy hogyan beállítás új fiókot a Thunderbird segítségével my Hotmail e-mail? Köszönöm, Ollie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem hiszem, hogy támogatja a Hotmail használ egy harmadik fél e-mail kliens sem.
| |||
| |||
| bika ... thats miért mikor próbáltam kilátások azt mondta Hotmail már nem teszi lehetővé acess Outlook-on keresztül, én didnt megvalósítása volt egyáltalán ..... Ez szívás. Is it worth getting a pop támogató e-mail a kedvéért thunderbird segítségével, ahelyett, hogy webbased? |
|
| |||
| |||
| Tudom, hogy a postán is egy-két év, de ha még mindig érdekli felállítása Thunderbird a Hotmail, az utasításokat, a következő link -- http://kb.mozillazine.org/Hotmail |
|
| |||
| |||
| Köszi, de válogatni, hogy más módon most. Windows Live adták körülbelül az idő, amit sokkal inkább a Windows Mail és az Outlook-ot. Úgy gondolom, hogy ez még mindig lehet kapni hotmail üzeneteket a telefon a Windows továbbra is megtagadják a használatát, vagy a POP3 vagy IMAP? Ez, persze, nem használ egy második "gyűjtő" figyelembe, hogy nem támogatja a POP3 vagy IMAP?
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Az Outlook támogatja a Hotmail most csatlakozó addon, azt hiszem beállíthatja azt, hogy a mobil is. még akkor is, ha használja a Windows Live, én szoktam használni, de átkerült a kilátások és könnyebb, de heyy, amit csak én |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség! Nem lehet bejelentkezni az én hotmail. | tolet | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 11 | 28. január 2009 15:35 |
| Hotmail | dragonsse | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 8 | 23. november 2008 04:29 |
| Hotmail Elküldve a Nokia E71 | whitson | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 5. október 2008 11:46 |
| Hotmail után instaling AVG 8,0 | mpenney | Web böngésző és FTP Clients | 8 | 14. április 2008 05:30 |
| BlackBerry POP3 e-mail Setup / Adó | Felicia | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 9 | 24. október 2007 01:52 |
| Téma eszközök | |
| |