![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בסדר, אני לאחרונה הורדת Thunderbird ואני רוצה את תיבת הדואר הנכנס ב-Hotmail יש אני שונא את תיבות דואר נכנס דואר מבוסס אינטרנט !!!!! אז הבעיה שלי היא שאני dont יודע מה hotmails IMAP בהגדרות, מישהו יכול בבקשה לדבר אותי כיצד ופתחת חשבון חדש ב Thunderbird באמצעות Hotmail הדוא"ל שלי?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא חושב Hotmail תומך באמצעות צד ג 'יותר לקוח הדוא"ל.
| |||
| |||
| שור ... למה thats Outlook כאשר ניסיתי את זה כבר לא אמר Hotmail באמצעות Outlook מאפשר Acess, אני didn't realise זה היה כלום בכלל ..... זה מבאס. האם כדאי לקבל דוא"ל POP תמיכה למען שימוש Thunderbird במקום להיות webbased? |
|
| |||
| |||
| אני יודע לכתוב את זה כמה שנים, אבל אם אתה עדיין מעוניין להגדיר עבור Thunderbird Hotmail, ההוראות הן בקישור הבא -- http://kb.mozillazine.org/Hotmail |
|
| |||
| |||
| תודה, אבל מיון זה בדרכים אחרות עכשיו. Windows Live שוחרר בסביבות הזמן הזה שבו אני הרבה המועדפת ל-Windows Mail ו-Outlook. אם כי אני מאמין שזה עדיין אפשרי לקבל Hotmail הודעות בטלפון כמו ב-Windows עדיין מסרבים להשתמש באחת POP3 או IMAP? זה, כמובן, מבלי להשתמש השנייה "אספן" החשבון שעושה תומך POP3 או IMAP?
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Outlook Hotmail תומך כעת עם מחבר addon, אני מאמין שאתה יכול להגדיר את זה לעבוד עם הנייד גם כן. גם אם אתה משתמש ב-Windows Live, הייתי משתמש בו, אלא הועברו ל-Outlook ו למצוא אותו בקלות רבה יותר, אך heyy, זה רק אני |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הצילו!! אני לא יכול להיכנס ל-Hotmail שלי. | tolet | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 11 | -28 ינואר 2009 15:35 |
| Hotmail | dragonsse | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 8 | 23 נובמבר 2008 04:29 |
| Hotmail נשלח Nokia E71 | whitson | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | ה -5 בחודש אוקטובר 2008 11:46 |
| Hotmail לאחר instaling ממוצע 8.0 | mpenney | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 8 | 14th אפריל 2008 05:30 |
| BlackBerry POP3 אימייל ההתקנה / דחוף | felicia | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 9 | 24 אוקטובר 2007 01:52 |
| שרשרת כלים | |
| |