![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai, aš neseniai atsisiųsti Thunderbird ir aš noriu, kad mano "Hotmail" Gautieji ", kad ten I hate žiniatinklio pašto dėžutes !!!!! Taigi mano problema yra i dont know what hotmails IMAP nustatymai, gali kas nors prašom kalbėti tik mane, kaip sukonfigūruoti naują sąskaitą Thunderbird naudojate savo hotmail e-mail?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemanau Hotmail "remia naudojant trečiajai šaliai pašto klientas anymore.
| |||
| |||
| Bull ... Thats why I tried Outlook, kai ji pasakė "Hotmail nebeleidžia acess per Outlook, I didnt realizuoti buvo niekas ne visi ..... kad sucks. Ar verta įsigyti Pop remti laišką naudoti "Thunderbird", o ne būti apgyvendinami labui? |
|
| |||
| |||
| Žinau, kad jūsų postas yra pora metų, bet jei vis dar domina įsteigti "Thunderbird" ir "Hotmail", nurodymai yra per šią nuorodą -- http://kb.mozillazine.org/Hotmail |
|
| |||
| |||
| Ačiū, bet surūšiuoti ją kitais būdais dabar. "Windows Live" buvo išleistas maždaug tuo metu, kurį aš labai pageidavo "Windows Mail" ir "Outlook. Manau, nors ji vis dar neįmanoma gauti Hotmail pranešimų jūsų telefone, Windows vis dar atsisako naudoti arba IMAP arba POP3? Tai, žinoma, nenaudojant antrosios "surinkėjas" sąskaitą, kad tai parama IMAP arba POP3?
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Outlook palaiko Hotmail dabar su JUNGTIS addon, manau, galite nustatyti jį dirbti su mobiliaisiais taip pat. net jei jūs naudojate Windows Live, aš jį naudoti, bet persikėlė į Outlook ir lengviau, bet heyy, thats just me |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Help! Aš negaliu prisijungti prie savo "Hotmail". | tolet | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 11 | 28 sausis 2009 15:35 |
| Hotmail | dragonsse | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 8 | Lapkritis 23, 2008 04:29 |
| Hotmail Išsiųsta Nokia E71 | Whitson | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 5 spalis 2008 11:46 |
| Hotmail po instaling AVG 8,0 | mpenney | Naršyklėms & FTP Klientai | 8 | Balandis 14, 2008 05:30 |
| BlackBerry POP3 Email Setup / Push | Felicia | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 9 | 24 spalis 2007 01:52 |
| Temos įrankiai | |
| |