![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labi, es nesen lejupielādēt Thunderbird un es gribu savu Hotmail mapē ir I hate tīmekļa pasts inboxes !!!!! Tātad mana problēma ir i dont zināt, kādi hotmails IMAP uzstādījumi ir, var kāds lūdzu tikai runāt man ar to, kā setup jaunu kontu Thunderbird izmantojot manu hotmail e-pastu?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es nedomāju, ka Hotmail atbalsta, izmantojot trešo personu e-pasta klients vairs.
| |||
| |||
| bull ... thats kāpēc, kad es centos perspektīva tā teica Hotmail vairs neļauj acess izmantojot Outlook, I didn't saprotu, ka tas bija neviens vispār ..... ka sucks. Vai ir vērts iegūt pop atbalsta e-pasts labad izmantot Thunderbird vietā tiek webbased? |
|
| |||
| |||
| Es zinu jūsu sūtījums ir pāris gadus vecs, bet, ja jūs joprojām interesē izveidot Thunderbird par Hotmail, instrukcijas ir šādi saiti -- http://kb.mozillazine.org/Hotmail |
|
| |||
| |||
| Paldies, bet sakārtots tā citādi tagad. Windows Live tika izlaists ap šo laiku, es daudz labprātāk Windows Mail un Outlook. Es uzskatu, lai gan tas joprojām ir iespējams saņemt hotmail ziņas savā tālrunī, Windows joprojām atsakās lietot gan IMAP vai POP3? Tas ir, protams, neizmantojot otro "savācējs" konts, kas nav atbalsts IMAP vai POP3?
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| perspektīva atbalsta Hotmail tagad ar savienotāju addon, es uzskatu, var iestatīt tā līdz darbam ar mobilo ierīci kā labi. pat ja jūs izmantojat Windows Live, es mēdzu izmantot, bet pārcēlās uz perspektīvu un vieglāk, bet Heyy, thats just me |
![]() |
|
| Bookmarks |