![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, ja ostatnio pobranych thunderbird i Chcę hotmail Skrzynka na temat I hate internetowych mail skrzynki pocztowe !!!!! Więc mój problem jest ja dont znać co hotmails IMAP ustawień, może ktoś, proszę mówić do mnie, jak skonfigurować nowe konto na hotmail thunderbird korzysta z mojego adresu e-mail?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I don't think Hotmail przy użyciu obsługuje jedna trzecia strona klienta poczty e-mail już.
| |||
| |||
| byka ... thats dlaczego przy próbie perspektywy to powiedział Hotmail nie umożliwia dostępu za pomocą programu Outlook, I didnt zrealizować to nikt w ogóle ..... that sucks. Czy warto dostaję pop wsparcie e-mail w celu zapewnienia korzystania z thunderbird zamiast być webbased? |
|
| |||
| |||
| Wiem post jest kilka lat, ale jeśli w dalszym ciągu jest zainteresowany w tworzeniu Thunderbirda na Hotmail, instrukcje znajdują się w następujący link -- http://kb.mozillazine.org/Hotmail |
|
| |||
| |||
| Dzięki, ale ułożone w inny sposób teraz. Windows Live została wydana około tego czasu, który znacznie wolała Windows Mail i Outlook. Wierzę, że choć jest to wciąż niemożliwe do otrzymania hotmail wiadomości w telefonie jak Windows nadal odmawiają wykorzystania albo POP3 lub IMAP? To jest, oczywiście, bez użycia drugiego "kolekcjoner" uwagę, że nie obsługuje protokołu POP3 lub IMAP?
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Outlook obsługuje hotmail się z łącznika dodatek, uważam, że można ustawić go do pracy z telefonii komórkowej, jak również. nawet jeśli używasz Windows Live, ja używałem go, ale przeniósł się do perspektyw i łatwiej, ale heyy, thats just me |