![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, am descarcat recent Thunderbird şi vreau hotmail Primite pe acolo Nu-mi place web-based mail cutiile poştale !!!!! Deci, problema mea este i dont know ce hotmails IMAP setări sunt, ar putea cineva, vă rugăm să vorbesc doar de mine, prin modul de instalare pe un cont nou Thunderbird folosind mea de e-mail Hotmail? Multumesc, Ollie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu cred că sprijină Hotmail utilizând o terţă parte de e-mail client mai.
| |||
| |||
| taur ... thats de ce, atunci când am încercat Outlook spus Hotmail nu mai permite acess prin Outlook, I didnt seama ce a fost nici unul la toate ..... care e de rahat. Merită o fereastră de tip pop obţinerea de sprijin de e-mail de dragul de a folosi Thunderbird în loc de a fi webbased? |
|
| |||
| |||
| Ştiu Postarea dvs. este un cuplu de ani, dar, dacă nu sunteţi în continuare interesat în înfiinţarea Thunderbird pentru Hotmail, instrucţiunile sunt la link-ul următor -- http://kb.mozillazine.org/Hotmail |
|
| |||
| |||
| Multumesc, dar sunt sortate în alte moduri în prezent. Windows Live a fost lansat în jurul că de mult timp pe care am preferat să Windows Mail şi Outlook. Cred că, deşi este încă imposibil de a primi Hotmail mesaje pe telefon, deoarece Windows încă refuză să fie folosiţi POP3 sau IMAP? Aceasta este, desigur, fara a folosi un al doilea "colector" cont de faptul că nu suport POP3 sau IMAP?
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Outlook acceptă hotmail acum cu un conector addon, cred că puteţi să setaţi-o până la locul de muncă cu mobilă, de asemenea. chiar dacă nu utilizaţi Windows Live, am folosit pentru a folosi-o, dar s-au mutat la Outlook şi mai uşor, dar heyy, thats doar de mine |
![]() |
|
| Marcaje |