![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, aj nedávno prevzali thunderbird a chcem, aby mojej schránky hotmail na tu nesnáším internetovej mail schránok !!!!! Takže môj problém je i dont vedieť, čo hotmails IMAP nastavenie sa, prosím, niekto by mohol hovoriť len mňa, ako nastaviť nový účet na thunderbird pomocou hotmail email? Vďaka, Ollie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemyslím si, Hotmail podporuje prostredníctvom tretej strany, e-mailového klienta ešte.
| |||
| |||
| býk ... to je dôvod, prečo keď som jej povedal výhľad Hotmail už umožňuje acess cez Outlook, I didnt realizovať to bolo vôbec žiadna ..... , Že smrdí. Stojí to za získanie pop podporu e-mailom z dôvodu použitia thunderbird namiesto webbased? |
|
| |||
| |||
| Viem, že tvoj príspevok je pár rokov, ale ak máte stále záujem o zriadení Thunderbird pre Hotmail, pokyny sú na nasledujúci odkaz -- http://kb.mozillazine.org/Hotmail |
|
| |||
| |||
| Vďaka, ale usporiadané v iných spôsobov, ako teraz. Windows Live bola vydaná okolo toho času, ktorý som oveľa radšej Windows Mail a Outlook. Verím, že aj keď je stále možné prijímať hotmail správ na telefóne ako Windows stále odmietajú používať buď POP3 alebo IMAP? To je, samozrejme, bez použitia druhej "nákupcom" účet, ktorý podporuje protokol POP3 alebo IMAP?
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| výhľady podporuje hotmail hned s konektorom addon, verím si môžete nastaviť až na prácu s mobilným rovnako. aj napriek tomu, že používate Windows Live, aj používali, ale boli presunuté na vyhlídce a ľahšie, ale heyy, to je len môj |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc! Nemôžem sa prihlásiť do môjho hotmail. | tolet | Email, VoIP & IM Diskusia | 11 | 28. január 2009 15:35 |
| Hotmail | dragonsse | Email, VoIP & IM Diskusia | 8 | 23. novembra 2008 04:29 |
| Hotmail Odesláno k Nokia E71 | whitsoni | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 5. októbra 2008 11:46 |
| Hotmail po instaling AVG 8.0 | mpenney | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 8 | 14. apríla 2008 05:30 |
| Blackberry POP3 Email Setup / Push | Felicia | Notebooky, Mobily a PDA | 9 | 24. október 2007 01:52 |
| Thread Tools | |
| |