мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Хотмаил ИМАП/ПОП3 Подешавања

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. септембар 2007, 01:51
Донаторска Група

Default Хотмаил ИМАП/ПОП3 Подешавања

Ок, ја у задње време преузетих Тхундербирду и желим да моје Хотмаил Инбокс на ту Мрзим веб поште инбоксес !!!!! Значи мој проблем је ја донт кноткле шта хотмаилс ИМАП подешавања, могао нетко угодити праведан говор како ми кроз постављање новог рачуна о Тхундербирду користећи мој Хотмаил е-поште?

Хвала, Оллие.
Old 9. септембар 2007, 02:39
Администратор Гроуп

Не мислим подржава Хотмаил помоћу трећа страна клијент е-поште више.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 9. септембар 2007, 04:24
Донаторска Група

булл ... зашто тај нашто ја суђен то рекао Хотмаил Оутлоок не дозвољава ацесс кроз Оутлоок, ЈА није схвати да је нико уопште ..... то је срање.

Је ли вриједно узимајући поп потпорних е-поште ради помоћу Тхундербирду уместо да уеббасед?
Old 7. мај 2009, 16:38
Нови члан групе

ЈА кноткле своју пост је пар година стар, али ако и даље су заинтересовани за постављање Тхундербирду Хотмаил, упутства су на следећи линк --

хттп://кб.мозиллазине.орг/Хотмаил
Old 8. мај 2009, 08:17
Донаторска Група

Хвала, али разврстани у друге начине сада.

Уиндоус Ливе је објављена око тог времена што сам много жељене на Уиндоус Маил и Оутлоок.

Ја верујем да је још увек немогуће примити Хотмаил порука на свој телефон као Уиндоус даље одбијају употребу било ПОП3 или ИМАП?

То је, наравно, без употребе другог "аквизитер" рачун који не подржава ПОП3 или ИМАП?
Old 9. мај 2009, 15:18
Мембер Гроуп

Оутлоок подржава Хотмаил-сада са аддон конектор, верујем да можете подесити га да ради са мобилним ас уелл. чак и ако користите Уиндоус Ливе, и користи га користити, али се преселила у Оутлоок и лакше, али хеыы, тај само мени
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Хелп! Не могу се пријавити на моје Хотмаил. толет Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 11 28 јануар 2009 15:35
Хотмаил драгонссе Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 8 23 новембар 2008 04:29
Хотмаил Послато Нокиа Е71 ухитсон Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 5 октобар 2008 11:46
Хотмаил након инсталинг АВГ 8,0 мпеннеы Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 8 14 април 2008 05:30
БлацкБерры ПОП3 Емаил Сетуп / Пусх Фелициа Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 9 24 октобар 2007 01:52
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц