![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок, ја у задње време преузетих Тхундербирду и желим да моје Хотмаил Инбокс на ту Мрзим веб поште инбоксес !!!!! Значи мој проблем је ја донт кноткле шта хотмаилс ИМАП подешавања, могао нетко угодити праведан говор како ми кроз постављање новог рачуна о Тхундербирду користећи мој Хотмаил е-поште? Хвала, Оллие. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не мислим подржава Хотмаил помоћу трећа страна клијент е-поште више.
| |||
| |||
| булл ... зашто тај нашто ја суђен то рекао Хотмаил Оутлоок не дозвољава ацесс кроз Оутлоок, ЈА није схвати да је нико уопште ..... то је срање. Је ли вриједно узимајући поп потпорних е-поште ради помоћу Тхундербирду уместо да уеббасед? |
|
| |||
| |||
| ЈА кноткле своју пост је пар година стар, али ако и даље су заинтересовани за постављање Тхундербирду Хотмаил, упутства су на следећи линк -- хттп://кб.мозиллазине.орг/Хотмаил |
|
| |||
| |||
| Хвала, али разврстани у друге начине сада. Уиндоус Ливе је објављена око тог времена што сам много жељене на Уиндоус Маил и Оутлоок. Ја верујем да је још увек немогуће примити Хотмаил порука на свој телефон као Уиндоус даље одбијају употребу било ПОП3 или ИМАП? То је, наравно, без употребе другог "аквизитер" рачун који не подржава ПОП3 или ИМАП?
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Оутлоок подржава Хотмаил-сада са аддон конектор, верујем да можете подесити га да ради са мобилним ас уелл. чак и ако користите Уиндоус Ливе, и користи га користити, али се преселила у Оутлоок и лакше, али хеыы, тај само мени |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хелп! Не могу се пријавити на моје Хотмаил. | толет | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 11 | 28 јануар 2009 15:35 |
| Хотмаил | драгонссе | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 8 | 23 новембар 2008 04:29 |
| Хотмаил Послато Нокиа Е71 | ухитсон | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 5 октобар 2008 11:46 |
| Хотмаил након инсталинг АВГ 8,0 | мпеннеы | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 8 | 14 април 2008 05:30 |
| БлацкБерры ПОП3 Емаил Сетуп / Пусх | Фелициа | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 9 | 24 октобар 2007 01:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |