![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam, son Thunderbird ve i indirilen orada Posta web tabanlı nefret benim Hotmail gelen kutusu istiyorum !!!!! gelen kutularıyla Bu nedenle sorun I hotmails ayarlar ne IMAP'i biliyorum, birisi nasıl kurulacağına Thunderbird yeni bir Hotmail e-posta hesabı kullanarak bana atmak misiniz dont nedir? Teşekkürler, Ollie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben Hotmail artık bir üçüncü taraf e-posta istemcisi kullanarak destekler sanmıyorum.
| |||
| |||
| boğa ... şu yüzden ben Hotmail artık Outlook ile acess, I didnt sağlar söyledi açısı çalıştım tüm ..... at yok olduğunu fark Bu kötü. Bir pop yerine webbased olmak Thunderbird kullanarak iyiliği için e-posta destek elde etmeye değer mi? |
|
| |||
| |||
| Eğer hala Hotmail için Thunderbird kurmak ilgilenen Ben biliyorum sonrası bir kaç yaşında, ancak, talimatları aşağıdaki bağlantıyı at -- http://kb.mozillazine.org/Hotmail |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler, ama diğer yollarla şimdi sıralanır. Windows fazla Windows Mail ve Outlook için tercih edilen bu sefer yayımlanan canlı. Windows hala ya IMAP veya POP3 kullanımı çöp rağmen hala telefonunuzda Hotmail mesajları almak mümkün değildir sanırım? Bu, tabii ki, bu IMAP veya POP3 destekliyor "hesaba ikinci bir" toplayıcı kullanmadan nedir? |
|
| |||
| |||
| Outlook artık konektörü addon ile Hotmail destekler, i cep de çalışmak için ayarlayabilirsiniz inanıyoruz. bile pencereler i kullanmak için, ancak kullanılan görünüm taşındı ve bu, kolay ama Heyy, bana şu bulmak canlı kullanmak |