![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гаразд, я недавно завантажили Thunderbird, і я хочу, щоб мої Hotmail Inbox там я ненавиджу веб-пошти поштову скриньку !!!!! Так що моя проблема це я не знаю, що hotmails IMAP параметрів, може хтось будь ласка, тільки говорити мені через те, як налаштувати новий обліковий запис у Thunderbird допомогою моєї електронної пошти Hotmail? Спасибі, Оллі. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не думаю, Hotmail підтримує використання третьою стороною поштовим клієнтом більше.
| |||
| |||
| Bull ... Thats, чому, коли я спробував це сказав Outlook Hotmail більше не дозволяє Acess через Outlook, Didn't я розумію, що це не на всіх ..... , Яка засмоктує. Чи варто отримувати підтримку електронний поп задля використання Thunderbird замість того, щоб webbased? |
|
| |||
| |||
| Я знаю вашу посаду пару років, але якщо ви все ще зацікавлені в створенні для Thunderbird Hotmail, інструкції за наступним посиланням -- http://kb.mozillazine.org/Hotmail |
|
| |||
| |||
| Дякую, але відсортовано її іншими способами зараз. Windows Live було випущено близько того часу, який я набагато кращий для Windows Mail і Microsoft Outlook. Я вважаю, хоча він як і раніше, неможливо отримати Hotmail повідомлення на телефон як Windows, як і раніше відмовляються використовувати або IMAP і POP3? Це, звичайно, без використання другого "Collector" рахунок, що підтримує IMAP і POP3?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Outlook підтримує Hotmail тепер з роз'ємом аддон, я думаю, ви можете налаштувати його для роботи з мобільними також. навіть якщо ви використовуєте Windows Live, я використав його використовувати, але переїхали в Outlook і легше, але Heyy, Thats Just Me |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допоможіть! Я не можу увійти до свого Hotmail. | tolet | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 11 | 28 січня 2009 15:35 |
| Hotmail | dragonsse | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 8 | 23 листопада 2008 04:29 |
| Hotmail Направлено в Nokia E71 | Уїтсон | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 5 жовтня 2008 11:46 |
| Hotmail після instaling AVG 8.0 | mpenney | Веб-браузери & FTP-клієнти | 8 | 14 квітня 2008 05:30 |
| Blackberry POP3 Email Setup / Push | Felicia | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 9 | 24 жовтня 2007 01:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |