менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Hotmail IMAP/POP3 налаштування

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 вересня 2007, 01:51
Донор групи

Default Hotmail IMAP/POP3 налаштування

Гаразд, я недавно завантажили Thunderbird, і я хочу, щоб мої Hotmail Inbox там я ненавиджу веб-пошти поштову скриньку !!!!! Так що моя проблема це я не знаю, що hotmails IMAP параметрів, може хтось будь ласка, тільки говорити мені через те, як налаштувати новий обліковий запис у Thunderbird допомогою моєї електронної пошти Hotmail?

Спасибі, Оллі.
Old 9 вересня 2007, 02:39
Адміністратор групи

Я не думаю, Hotmail підтримує використання третьою стороною поштовим клієнтом більше.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 9 вересня 2007, 04:24
Донор групи

Bull ... Thats, чому, коли я спробував це сказав Outlook Hotmail більше не дозволяє Acess через Outlook, Didn't я розумію, що це не на всіх ..... , Яка засмоктує.

Чи варто отримувати підтримку електронний поп задля використання Thunderbird замість того, щоб webbased?
Old 7 травня 2009, 16:38
Нові члени групи

Я знаю вашу посаду пару років, але якщо ви все ще зацікавлені в створенні для Thunderbird Hotmail, інструкції за наступним посиланням --

http://kb.mozillazine.org/Hotmail
Old 8 2009 травень, 08:17
Донор групи

Дякую, але відсортовано її іншими способами зараз.

Windows Live було випущено близько того часу, який я набагато кращий для Windows Mail і Microsoft Outlook.

Я вважаю, хоча він як і раніше, неможливо отримати Hotmail повідомлення на телефон як Windows, як і раніше відмовляються використовувати або IMAP і POP3?

Це, звичайно, без використання другого "Collector" рахунок, що підтримує IMAP і POP3?
Old 9 травня 2009, 15:18
Член групи

Outlook підтримує Hotmail тепер з роз'ємом аддон, я думаю, ви можете налаштувати його для роботи з мобільними також. навіть якщо ви використовуєте Windows Live, я використав його використовувати, але переїхали в Outlook і легше, але Heyy, Thats Just Me
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Допоможіть! Я не можу увійти до свого Hotmail. tolet Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 11 28 січня 2009 15:35
Hotmail dragonsse Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 8 23 листопада 2008 04:29
Hotmail Направлено в Nokia E71 Уїтсон Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 5 жовтня 2008 11:46
Hotmail після instaling AVG 8.0 mpenney Веб-браузери & FTP-клієнти 8 14 квітня 2008 05:30
Blackberry POP3 Email Setup / Push Felicia Ноутбуки, КПК & Mobiles 9 24 жовтня 2007 01:52
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.