![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Момачки Само ако се питате његове релативно лако прикупити Хотмаил / МСН е-поште, путем програма Оутлоок Експресс, а не учитава се ИЕ или Фирефокс, и узети време за учитавање, као моја веза је соооо полаган. Лако за мене тај све. Тиа Бен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да то је врло лако Хересу Мицрософт туториал хттп://ууу.мицрософт.цом/уиндоус/ие/.../ое/сетуп.мспкс Али, оно што бих то у вашем случају је скинути Уиндоус Ливе Маил хттп://гет.ливе.цом/ен-гб/ На тај начин ЈА добити сви мој маил. То је у паметан да се може користити на више од једног рачунара и никада нећете морати да прочитате маил два пута. Имам га инсталираног на свим нашим рачунарима и сви остали у синкро савршено.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Она се је могуће, али су сада М $ укидање Фрее Хотмаил рачуни ... детаљи овде:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не можемо учинити, Мицрософт престао нуде услугу, ако не пријавите на бесплатна рачуну преко Интернета не зарађују њих било које $ $ $ путем оглашавања.
| |||
| |||
| Ыеп .... то је све о $$$$$$ Гмаил је алтернативну опцију Фрее даље, да се ради у програму Оутлоок Експресс и сл |
|
| |||
| |||
| @ ПхилТхомас - Ви, али то значи да је нова адреса мог слања на све моје контакте на МСН. Превише посла као што сам превише! Иначе, ако не могу да то не смета. Ја ћу поставити Гмаил налог одмах потом. Било ко кноткле како то раде у ОЕ? ![]() Хвала опет Бен |
|
| |||
| |||
| Имати погледати овде: хттп://маил.гоогле.цом/суппорт/бин/а...р=13276 # приручник |
|
| |||
| |||
| Жао нам неинтелигентни питање, али исто ис@гмаил.цом ас@гооглемаил.цом? |
|
| |||
| |||
| Да иит'с исти .... Гоогле су били укључени у спору у вези са заштитним знаком Гмаил у Великој Британији, па су морали да промените, да избегне тужбе као Сјећам. |
|
| |||
| |||
| Ригхт све сортирано, сада мој Матес обавијестити о новој е-маил адреса. Лол Хвала опет Бен |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Коришћење Хотмаил у програму Оутлоок | Помоћ | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 5 | 23 март 2009 15:51 |
| Оутлоок Експресс / Проблеми | мпеннеы | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 7 | 12 октобар 2008 01:51 |
| Оутлоок Експресс проблем | ВЈХ | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 22 април 2008 03:51 |
| Оутлоок Експресс | Хемул14 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 26 новембар 2007 11:01 |
| Оутлоок Експресс Коришћење + 1ГБ | Ыеппи0 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 13 | 15 аугуст 2007 13:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |