![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| На моя лаптоп, като се използва IE, Hotmail ми дава избор за качване на файлове или снимки за да прикрепите, resizes снимките и качени ги quickly.On моя лаптоп, като използвате Mozilla, Hotmail не предоставя каквато и опции, когато искате да прикачите елемент, и отнема завинаги да качите един единствен образ, въпреки че те се появяват на правото size.The Hotmail версия на лаптопа е сегашното version.Help много оценявам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може би Hotmail сайт работи само с Internet Explorer. Лично аз използвате Windows Live Mail, както и че ви дава възможност да качвате снимките, и той е далеч по-бързи и по-отзивчиви тогава уеб базирани мейл. Той също така остава напълно в синхрон, когато се използват в повече от един компютър за същия имейл акаунт.
|
| |||
| |||
| Благодаря, че ми харесва "бъг в screen'-аз трябваше почти всичко, освен! Как е, че направи тогава? |
|
| |||
| |||
| Друг хапки ... LOL. Цитат:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Не, "бъг"! Аз не брои себе си твърде наивен, но аз бях бе! |
|
| |||
| |||
| Ааа да. Това е отлично, а ако не може да се каже така себе си. Това е просто едно изображение наистина: ![]() ![]() Има разплод.
|
| |||
| |||
| Е, как искаш да ги обучават да се движат в унисон? те ме келът! |
|
| |||
| |||
| Ааа, ти седи там с мишката и те го следват. Няколко часа по-късно, те ще получат цаката него.