![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Na mém notebooku, pomocí IE, Hotmail mi dává na výběr ze upload obrázků nebo fotografií pro upevnění, Resizes fotografie a obrázky jim quickly.On mého notebooku pomocí Mozilly, Hotmail neposkytuje žádné možnosti, když se chtějí připojit k položce, a trvá věčně nahrát jeden obraz, a to i přesto, že se objevují pravé size.The Hotmail verzi na notebooku je aktuální version.Help much appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Snad Hotmail místě pracuje jen s aplikací Internet Explorer. Osobně používám Windows Live Mail, a že vám dává možnost nahrát fotografie, a to je mnohem rychlejší a vstřícnější pak internetové pošty. Rovněž zůstává dokonale synchronizované, pokud se používají na více než jeden počítač na stejné e-mailové schránce.
|
| |||
| |||
| Díky za to, že jsem jako 'chyba v screen'-I byl téměř vše od sebe! Jak to udělat potom? |
|
| |||
| |||
| Dalším kousnutí ... válet se. Citace:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ne, 'chyba'! I don't počítat sám příliš naivní, ale byl jsem měla! |
|
| |||
| |||
| Ahh ano. Je to spíše vynikající pokud mohu říct, tak já sám. Je to jen obraz skutečnosti: ![]() ![]() Tam chov.
|
| |||
| |||
| tak, jak si jejich proškolení pohybovat unisono? they're což mě svědí! |
|
| |||
| |||
| Ahh, budete sedět s myší a sledovat ji. A pár hodin později pochopit ji.