![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Από τη δική μου φορητό υπολογιστή, χρησιμοποιώντας την Ιρλανδία, το Hotmail μου δίνει τη δυνατότητα επιλογής των μεταφορτώσετε αρχεία ή φωτογραφίες να αποδίδουν, το μέγεθος των φωτογραφιών και τους quickly.On uploads μου φορητό υπολογιστή, χρησιμοποιώντας το Mozilla, το Hotmail δεν παρέχει επιλογές, όταν θέλω να επισυνάψετε ένα στοιχείο, και λαμβάνει πάντα να μεταφορτώσετε μια ενιαία εικόνα, ακόμα κι αν φαίνεται το δικαίωμα size.The Hotmail έκδοση για το φορητό υπολογιστή είναι η σημερινή version.Help ιδιαίτερα αποτελεσματικό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ίσως το Hotmail ιστοσελίδα λειτουργεί μόνο με τον Internet Explorer. Προσωπικά, τη χρήση του Windows Live Mail, και αυτό σας δίνει την επιλογή να ανεβάσετε τις φωτογραφίες, και είναι πολύ πιο γρήγορα και να ανταποκρίνεται περισσότερο στη συνέχεια, με βάση το web mail. Επίσης, παραμένει απόλυτα στο συγχρονισμό όταν χρησιμοποιείται σε περισσότερους από έναν υπολογιστή για τον ίδιο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για ότι μου αρέσει το "σφάλμα στο screen' I-είχε σχεδόν όλα, εκτός! Πώς το ότι έγινε τότε; |
|
| |||
| |||
| Ένα άλλο τσιμπήματα ... γελάω δυνατά. Απόσπασμα:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Οχι, το «λάθος»! Δεν μετράνε μωρόπιστος υπερβολικά τον εαυτό μου, αλλά ήμουν είχε! |
|
| |||
| |||
| Ahh ναι. Είναι μάλλον εξαιρετικό θα έλεγα εγώ. Είναι απλώς μια εικόνα πραγματικά: ![]() ![]() Υπάρχει αναπαραγωγής.
|
| |||
| |||
| ναι πώς θα τους εκπαιδεύσουμε να προχωρήσουμε από κοινού; από όπου και αν μου κάνουν φαγούρα! |
|
| |||
| |||
| Ahh, θα κάθονται εκεί με το ποντίκι και θα ακολουθήσει. Δύο ώρες αργότερα θα πάρετε το "κολλάει" του.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Outlook Attachment Περίεργο. | hbk1984 | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 17 Αυγ 2009 21:23 |
| Outlook 2003 - Υπογραφή έχει αποσταλεί ως συνημμένο | skillzfields | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 31 Μαΐου 2009 01:44 |
| Ανεβάστε φωτογραφία (ες) από τα παλιά πράγματα στο σπίτι σας | PC WhizzKid | Off Topic Συζήτηση | 0 | 1 Απρ 2009 06:02 |
| Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του μηνύματος κατάσχεση. Πάρτε gobblygook. | Brian Levy | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 29 Δεκ. 2008 05:02 |
| Βοήθεια παρακαλώ για να ανοίξετε το Excel Attachment | moggyjo | Office Suites & Εφαρμογές | 4 | 9 Ιουλ 2008 06:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |