μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Hotmail Photo Attachment Ανέβασμα Επιλογές

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8 Μαρτίου, 2009, 01:46
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Hotmail Photo Attachment Ανέβασμα Επιλογές

Από τη δική μου φορητό υπολογιστή, χρησιμοποιώντας την Ιρλανδία, το Hotmail μου δίνει τη δυνατότητα επιλογής των μεταφορτώσετε αρχεία ή φωτογραφίες να αποδίδουν, το μέγεθος των φωτογραφιών και τους quickly.On uploads μου φορητό υπολογιστή, χρησιμοποιώντας το Mozilla, το Hotmail δεν παρέχει επιλογές, όταν θέλω να επισυνάψετε ένα στοιχείο, και λαμβάνει πάντα να μεταφορτώσετε μια ενιαία εικόνα, ακόμα κι αν φαίνεται το δικαίωμα size.The Hotmail έκδοση για το φορητό υπολογιστή είναι η σημερινή version.Help ιδιαίτερα αποτελεσματικό.
Old 8 Μαρτίου, 2009, 06:08
Συντονιστής Ομάδας

Ίσως το Hotmail ιστοσελίδα λειτουργεί μόνο με τον Internet Explorer.

Προσωπικά, τη χρήση του Windows Live Mail, και αυτό σας δίνει την επιλογή να ανεβάσετε τις φωτογραφίες, και είναι πολύ πιο γρήγορα και να ανταποκρίνεται περισσότερο στη συνέχεια, με βάση το web mail.

Επίσης, παραμένει απόλυτα στο συγχρονισμό όταν χρησιμοποιείται σε περισσότερους από έναν υπολογιστή για τον ίδιο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 8 Μαρτίου, 2009, 09:56
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για ότι μου αρέσει το "σφάλμα στο screen' I-είχε σχεδόν όλα, εκτός! Πώς το ότι έγινε τότε;
Old 8 Μαρτίου, 2009, 15:41
Συντονιστής Ομάδας

Ένα άλλο τσιμπήματα ... γελάω δυνατά.

Απόσπασμα:
Πώς το ότι έγινε τότε;
Εννοείτε για το Windows Live Mail;

Old 8 Μαρτίου, 2009, 22:57
Νέο Μέλος Ομάδα

Οχι, το «λάθος»! Δεν μετράνε μωρόπιστος υπερβολικά τον εαυτό μου, αλλά ήμουν είχε!
Old 9 Μαρτίου, 2009, 13:42
Συντονιστής Ομάδας

Ahh ναι. Είναι μάλλον εξαιρετικό θα έλεγα εγώ.

Είναι απλώς μια εικόνα πραγματικά:

Υπάρχει αναπαραγωγής.

Old 9 Μαρτίου, 2009, 14:37
Νέο Μέλος Ομάδα

ναι πώς θα τους εκπαιδεύσουμε να προχωρήσουμε από κοινού; από όπου και αν μου κάνουν φαγούρα!
Old 9 Μαρτίου, 2009, 15:57
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας gadusmorhua View Post
ναι πώς θα τους εκπαιδεύσουμε να προχωρήσουμε από κοινού; από όπου και αν μου κάνουν φαγούρα!
Ahh, θα κάθονται εκεί με το ποντίκι και θα ακολουθήσει. Δύο ώρες αργότερα θα πάρετε το "κολλάει" του.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Outlook Attachment Περίεργο. hbk1984 Office Suites & Εφαρμογές 0 17 Αυγ 2009 21:23
Outlook 2003 - Υπογραφή έχει αποσταλεί ως συνημμένο skillzfields Office Suites & Εφαρμογές 0 31 Μαΐου 2009 01:44
Ανεβάστε φωτογραφία (ες) από τα παλιά πράγματα στο σπίτι σας PC WhizzKid Off Topic Συζήτηση 0 1 Απρ 2009 06:02
Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του μηνύματος κατάσχεση. Πάρτε gobblygook. Brian Levy E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 1 29 Δεκ. 2008 05:02
Βοήθεια παρακαλώ για να ανοίξετε το Excel Attachment moggyjo Office Suites & Εφαρμογές 4 9 Ιουλ 2008 06:09
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.