![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Na moj laptop, koristite IE, Hotmaila mi izbor učitati datoteke ili priložite fotografije, fotografije i resizes učitavanja ih quickly.On moj laptop koristeći Mozilla, Hotmaila ne nudi neke od opcija kada želim pridavati stavku, i traje zauvijek za upload jednu sliku, iako su se pojaviti desno size.The Hotmaila verziju na laptop je trenutno version.Help mnogo poštovati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možda Hotmaila site radi samo s Internet Explorerom. Ja osobno korištenje Windows Live Mail, i koji vam daje mogućnost za učitavanje slike, a ona je daleko brži i uzvratni onda temelji se na web mail. Također, ostaje savršeno usklađene kada se koristi na više od jednog računala za isti račun e-pošte.
|
| |||
| |||
| Hvala za to, ja kao 'grešku u screen'-imala sam skoro sve osim! Kako je to učinio onda? |
|
| |||
| |||
| Drugi ugriza ... lol. Quote:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ne, 'bug'! JA dont 'odbrojavanje mene previše lakovjeran ali sam imao! |
|
| |||
| |||
| Ahh da. To je prilično odlične ako JA svibanj reći sebi. To je samo slika stvarno: ![]() ![]() Postoji uzgoja.
|
| |||
| |||
| pa kako se vlak ih premjestiti u sklad? they're making me svrbiti! |
|
| |||
| |||
| Ahh, vi sjediti s mišem i one idu za njega. Nekoliko sati kasnije oni dobiti objesiti od Internet.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Outlook Attachment Weird. | hbk1984 | Office & Applications | 0 | 17. kolovoz 2009 21:23 |
| Outlook 2003 - Potpis se šalju kao privitak | skillzfields | Office & Applications | 0 | 31. svibanj 2009 01:44 |
| Učitaj sliku (e) svoje stare stvari u vašem domu | PC WhizzKid | Off Topic Discussion | 0 | 1. travanj 2009 06:02 |
| Ne može se otvoriti e-pošte s privitkom. Just get gobblygook. | Brian Levy | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 29. prosinac 2008 05:02 |
| Pomozite molim vas da otvorite Excel Prilog | moggyjo | Office & Applications | 4 | 9. srpnja 2008 06:09 |
| Thread Tools | |
| |