![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| On my laptop, az IE, Hotmail nekem választhat vagy képeket tölthetnek fel fájlokat csatolni, átméretezi a képeket, és feltölti őket quickly.On my laptop, a Mozilla, Hotmail nem teszi lehetővé a lehetőségeket, amikor akarok csatolni egy elemet, , és örökre meg feltölteni egy képet, bár úgy tűnik, a jobb size.The Hotmail változata a laptop az aktuális version.Help örvend. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Talán a Hotmail helyén csak az Internet Explorer. Személy szerint én a Windows Live Mail, és megadja a lehetőséget, hogy feltölteni a képeket, és ez sokkal gyorsabb és jobban reagál, akkor a web-alapú mail. Azt is megmarad tökéletes szinkronban használnak egynél több számítógépet ugyanazt az e-mail fiókot.
|
| |||
| |||
| Kösz, hogy tetszik a "hiba a screen'-én már szinte mindent szét! Hogyan történik majd? |
|
| |||
| |||
| Egy másik harap ... hangosan nevet. Idézet:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Nem, a "hiba"! Én magam nem számítanak túlságosan naiv, de én is! |
|
| |||
| |||
| Ó, igen. Ez elég jó, ha én azt mondom magamnak. Ez csak egy kép valójában: ![]() ![]() Ott tenyésztés.
|
| |||
| |||
| Hogy fogsz vonat őket, hogy egyszerre? ezek most nekem viszket! |
|
| |||
| |||
| Ahh, akkor ott ül az egérrel, és kövesse azt. Pár órával később beletanul azt.