![]() |
|
| |||
| |||
| על הנייד שלי, באמצעות IE, Hotmail נותן לי אפשרות בחירה של קבצים או לצרף תמונות, resizes את התמונות ואת שנוספו להם quickly.On הנייד שלי, באמצעות Mozilla, Hotmail אינו מספק את האפשרויות כאשר אני רוצה לצרף פריט, ולוקח לנצח כדי להעלות תמונה בודדת, גם אם הם מופיעים על הזכות size.The Hotmail על הגירסה הנוכחית היא הנייד version.Help הרבה ךיתורעה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אולי את Hotmail האתר פועל רק עם Internet Explorer. אישית, אני משתמש ב-Windows Live Mail, וזה נותן לך את האפשרות להעלות את התמונות, וזה הרבה יותר מהר ויותר תגובה אז דואר מבוסס אינטרנט. הוא גם נשאר מושלם ב Sync הפועל על אחד או יותר של המחשב עבור אותו חשבון דוא"ל.
|
| |||
| |||
| תודה על זה, אני אוהב את 'באג ב-screen' היה לי כמעט הכל לבד! איך עשית את זה אז? |
|
| |||
| |||
| הנשיכות נוסף ... לצחוק בקול רם. ציטוט:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| לא, את 'באג'! אני בעצמי לא נחשבים overly פתי אבל הייתי חייב! |
|
| |||
| |||
| אהה כן. זה דווקא מעולה, אם מותר לי לומר זאת בעצמי. זה באמת רק תמונה: ![]() ![]() יש רבייה.
|
| |||
| |||
| אז איך אתה הרכבת אותם לנוע יד אחת? הם גורם לי לגרד! |
|
| |||
| |||
| אהה, אתה יושב שם עם העכבר והן בצע אותו. כמה שעות אחר כך הם מקבלים את תולה את זה.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| קובץ מצורף ב-Outlook מוזר. | hbk1984 | חבילות Office & Applications | 0 | -17 אוגוסט 2009 21:23 |
| Outlook 2003 - חתימה נשלח כקובץ מצורף | skillzfields | חבילות Office & Applications | 0 | 31 מאי 2009 01:44 |
| העלאת תמונה (S) של החומר הישן שלך בתוך הבית שלך | מחשב WhizzKid | דיון Off topic | 0 | ב -1 לאפריל 2009 06:02 |
| אין אפשרות לפתוח קובץ מצורף לדוא"ל. פשוט gobblygook. | בריאן לוי | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 29 דצמבר 2008 05:02 |
| עזרה בבקשה לפתוח קבצים מצורפים של Excel | moggyjo | חבילות Office & Applications | 4 | 9th יולי 2008 06:09 |
| שרשרת כלים | |
| |