![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano nešiojamas, naudojant IE, "Hotmail" suteikia man atsiųsti failus arba nuotraukas pasirinkimo pridėti, keičia dydžio nuotraukas ir įrašyti jas quickly.On mano nešiojamojo kompiuterio, naudojant Mozilla, "Hotmail" neteikia jokių galimybių, kai noriu pridėti elementą, ir trunka amžinai įkelti vieną vaizdą, net jei jie atsiranda teisė size.The Hotmail "versija nešiojamas dabartinis version.Help much appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Patikrinkite ar "Hotmail" svetainėje veikia tik su Internet Explorer. Asmeniškai aš naudoju Windows Live Mail ", ir kad suteikia jums galimybę įkelti nuotraukas, o tai daug greičiau ir geriau reaguoja tada žiniatinklio paštu. Taip pat lieka visiškai sinchronizuoti, kai naudojamas daugiau negu vienas kompiuteris dėl tos pačios sąskaitos el.
|
| |||
| |||
| Thanks for that, I like 'klaidą screen'-Aš beveik buvo viskas, išskyrus! Ar tai padaryta po to? |
|
| |||
| |||
| Kitas Bites ... garsiai juoktis. Citata:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ne, "Re"! I don't count save per daug patiklus, bet buvau jau! |
|
| |||
| |||
| Ahh taip. Tai gana puiki, jei galėčiau pasakyti, kad pats. It's just vaizdas tikrai: ![]() ![]() Yra veisimui.
|
| |||
| |||
| taip, kaip jūs juos išmokyti judėti išvien? jie daro mane kniesti! |
|
| |||
| |||
| Ahh, tu sėdi ten su pele ir jos laikosi. Poros valandų vėliau jie gauna pakabinti jį.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Outlook Weird priedėlyje. | hbk1984 | Office Suites & Applications | 0 | Rugpjūtis 17, 2009 21:23 |
| Outlook 2003 - pasirašymas yra siunčiamas kaip priedas | skillzfields | Office Suites & Applications | 0 | Gegužė 31, 2009 01:44 |
| Įkelti nuotrauką (-ų) savo seną medžiagą į savo namus | PC WhizzKid | Off Topic Discussion | 0 | 1 balandis 2009 06:02 |
| Cannot open email areštas. Just get gobblygook. | Brian Levy | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | 29 gruodis 2008 05:02 |
| Pagalba Prašome atidaryti Excel priedas | moggyjo | Office Suites & Applications | 4 | 9 liepa 2008 06:09 |
| Temos įrankiai | |
| |