![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Na mojom notebooku, pomocou IE, Hotmail mi dáva na výber zo upload obrázkov alebo fotografií pre upevnenie, Resizes fotografie a obrázky im quickly.On môjho notebooku pomocou Mozilly, Hotmail neposkytuje žiadne možnosti, keď sa chcú pripojiť k položke, a trvá večne nahrať jeden obraz, a to i napriek tomu, že sa objavujú pravej size.The Hotmail verziu na notebooku je aktuálne version.Help much appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Snad Hotmail mieste pracuje len s aplikáciou Internet Explorer. Osobne používam Windows Live Mail, a že vám dáva možnosť nahrať fotografie, a to je oveľa rýchlejšia a ústretovejšie potom internetovej pošty. Tiež zostáva dokonale synchronizované, ak sa používajú na viac ako jeden počítač na rovnakej e-mailovej schránke.
|
| |||
| |||
| Vďaka za to, že som ako 'chyba v screen'-I bol takmer všetko od seba! Ako to urobiť potom? |
|
| |||
| |||
| Ďalším kousnuti ... válet sa. Citácia:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Nie, 'chyba'! Nechcem počítať sám príliš naivná, ale bol som mala! |
|
| |||
| |||
| Ahh áno. Je to skôr vynikajúci ak môžem povedať, tak já sám. Je to len obraz skutočnosti: ![]() ![]() Tam chov.
|
| |||
| |||
| tak, ako si ich zaškolenia pohybovať unisono? they're čo ma svrbí! |
|
| |||
| |||
| Ahh, budete sedieť s myšou a sledovať ju. A pár hodín neskôr pochopiť ju.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Outlook Divný Zablokovanie. | hbk1984 | Office & Aplikácie | 0 | 17. augusta 2009 21:23 |
| Outlook 2003 - podpis je odoslaná ako prílohu | skillzfields | Office & Aplikácie | 0 | 31. mája 2009 01:44 |
| Odovzdať fotografie (y) zo starých vecí vo vašom dome | PC WhizzKid | Vypnúť Téma diskusie | 0 | 1. Apríl 2009 06:02 |
| Nedá sa otvoriť prílohu emailu. Stačí si gobblygook. | Brian Levy | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 29. December 2008 05:02 |
| Pomôžte prosím otvoriť Excel Zabavenie | moggyjo | Office & Aplikácie | 4 | 9. júl 2008 06:09 |
| Thread Tools | |
| |