по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

Как да Трансфер Емайли с новия си компютър?

Reply

Нишка Инструменти
Old 15-ти септември 2008, 12:40
Новите държави Група

Default Как да Трансфер Емайли с новия си компютър?

Може ли някой ми кажете как да прехвърля имейли, които имах подадена в папки в Outlook Express за стария си компютър, на приблизително еднакво име папки в Outlook Express за новия ми компютър, моля?
Не мога да плъзнете папки на моя А: / или D: / диск, за да направите това, както и Windows "Файлове & Настройки Трансфер Wizard не изглежда да го направя един от двамата. И не мога да намеря обикновени файлове за имейли, които аз съм се чудех, могат да бъдат в основата на проблема.
Всяко Помощ ще бъде много оценявам.
Old 16-ти септември 2008, 07:30
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Ореол View Post
Може ли някой ми кажете как да прехвърля имейли, които имах подадена в папки в Outlook Express за стария си компютър, на приблизително еднакво име папки в Outlook Express за новия ми компютър, моля?
Не мога да плъзнете папки на моя А: / или D: / диск, за да направите това, както и Windows "Файлове & Настройки Трансфер Wizard не изглежда да го направя един от двамата. И не мога да намеря обикновени файлове за имейли, които аз съм се чудех, могат да бъдат в основата на проблема.
Всяко Помощ ще бъде много оценявам.
В Outlook Express на настройките, които ще намерят място на своята поща папка. Копирай всички съдържанието на това. Сега върви към нов компютър и направи същото и го поставете на всички файлове, които сте копирали в това ново място.

За да прехвърлите на адресната книга, направете търсене за *. wab и да я намерите, тогава копие, че повече от съответния файл на новия компютър.

Когато поставите файл в, уверете се, че OE е затворена долу!

Old 16-ти септември 2008, 10:06
Номер на групата

По подразбиране то място за поща папки е: "C: \ Documents и настройки \ потребителско име \ Local Settings \ Заявление Данни \ Identities \ (привидно randomcode от букви и цифри?) \ Microsoft \ Outlook Express"

Моля, имайте предвид добре някои от тези файлове / папки, ще се нуждаете за да видите скритите файлове и папки, да направите това направете следното: "Отвори някоя папка (моите документи, моя компютър и т.н., идете на Tools> Options папка ...> Преглед > тогава първият набор от радио бутони са headered "Скрити файлове и папки" щракнете върху "Покажи скритите файлове и папки" "Това ще покаже всички скрити файлове и папки, когато се прави с тях, скрий ги пак, те са скрити, тъй като те са важни файлове и притежатели и не трябва да бъде объркано с вас, освен ако не знаете какво правите.

Както Майк каза, копирайте всички файлове в едно и също място на новия си компютър (с помощта на USB стик, по мрежата, или горят върху CD)

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 16-ти септември 2008, 11:22
Номер на групата

Всъщност, не е същ място, но независимо от (привидно randomcode от букви и цифри?) е conjured нагоре.

Old 16-ти септември 2008, 11:26
Номер на групата

Предполагам, че те не са случайни тогава? Кои са те? В OS сериен код или нещо такова?
Old 16-ти септември 2008, 11:31
Новите държави Група

Уважаеми Mike0001 и Thingie2,
Благодаря Ви за отговора на моя пост за прехвърляне на имейли. Аз ще се опитам тези решения скоро и да видим как да получа Включено.
(Това се нарича даде някои представител? Той е нов термин за мен).
Ореол
Old 16-ти септември 2008, 11:38
Номер на групата

Даване представител е добавянето на точка за лицето на "usefullness рекорд", можете да го добавите чрез щракване върху иконата гледам подобен този: в началото на поста, който искате да добавите към представител.
Old 16-ти септември 2008, 11:55
Новите държави Група

Хванах го! Репутация. Благодарности.
Ореол
Old 16-ти септември 2008, 12:06
Номер на групата

Вашият поздравява, че не биха могли да помогнат
Old 16-ти септември 2008, 14:10
Новите държави Група

Mike0001/Thingie2,
Опасявам се, че след като перспективна започнете да провали с това. Аз, приключила с много какво да се яви на код (партиди на площади) в WordPad документ, който Изглеждаше , за да може да поставите в папката за нова поща, но когато аз късно отвори папката е празна.
Мога ли да ви смущават допълнително за някои основи моля? Аз трябва да се правят някои просто нещо лошо като процесът изглежда доста ясно от обясненията. Майк, как да стигнем до Outlook Express настройките, и мога да направя това в папка по папка основа? Дали тя просто копиране случай на избор и CTL + C до трансфера медиите (в моя случай дискета, тъй като това е от стария компютър има - но не са разделени на имейли да бъдат прехвърлени в досиетата на <1.44Mb).
Благодаря, оценявам вашето търпение!
Ореол
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Всички Outlook имейли става в спам alyann Офис Suites & Приложения 0 8 юни 2009 15:12
Брой на имейли за log'in pete21 Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 3 16-ти септември 2008 14:05
Прехвърляне на данни помогне ... chilloutcolin Дискове & сменяемите носители 4 23rd май 2008 г. 09:26
Как да прехвърля моите стари harddrive за нова waxtodonte15 Дискове & сменяемите носители 5 20 май 2008 година 12:37
Помощ! всичките ми писма, че ги няма! roseheart Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 1 18 ноември 2007 08:38
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc