![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Може ли някой ми кажете как да прехвърля имейли, които имах подадена в папки в Outlook Express за стария си компютър, на приблизително еднакво име папки в Outlook Express за новия ми компютър, моля? Не мога да плъзнете папки на моя А: / или D: / диск, за да направите това, както и Windows "Файлове & Настройки Трансфер Wizard не изглежда да го направя един от двамата. И не мога да намеря обикновени файлове за имейли, които аз съм се чудех, могат да бъдат в основата на проблема. Всяко Помощ ще бъде много оценявам. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
За да прехвърлите на адресната книга, направете търсене за *. wab и да я намерите, тогава копие, че повече от съответния файл на новия компютър. Когато поставите файл в, уверете се, че OE е затворена долу!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| По подразбиране то място за поща папки е: "C: \ Documents и настройки \ потребителско име \ Local Settings \ Заявление Данни \ Identities \ (привидно randomcode от букви и цифри?) \ Microsoft \ Outlook Express"
Моля, имайте предвид добре някои от тези файлове / папки, ще се нуждаете за да видите скритите файлове и папки, да направите това направете следното: "Отвори някоя папка (моите документи, моя компютър и т.н., идете на Tools> Options папка ...> Преглед > тогава първият набор от радио бутони са headered "Скрити файлове и папки" щракнете върху "Покажи скритите файлове и папки" "Това ще покаже всички скрити файлове и папки, когато се прави с тях, скрий ги пак, те са скрити, тъй като те са важни файлове и притежатели и не трябва да бъде объркано с вас, освен ако не знаете какво правите. Както Майк каза, копирайте всички файлове в едно и също място на новия си компютър (с помощта на USB стик, по мрежата, или горят върху CD) Моята система: Първо OC
|
|
| |||
| |||
| Всъщност, не е същ място, но независимо от (привидно randomcode от букви и цифри?) е conjured нагоре.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Предполагам, че те не са случайни тогава? Кои са те? В OS сериен код или нещо такова? |
|
| |||
| |||
| Уважаеми Mike0001 и Thingie2, Благодаря Ви за отговора на моя пост за прехвърляне на имейли. Аз ще се опитам тези решения скоро и да видим как да получа Включено. (Това се нарича даде някои представител? Той е нов термин за мен). Ореол |
|
| |||
| |||
| Даване представител е добавянето на точка за лицето на "usefullness рекорд", можете да го добавите чрез щракване върху иконата гледам подобен този: в началото на поста, който искате да добавите към представител. |
|
| |||
| |||
| Хванах го! Репутация. Благодарности. Ореол |
|
| |||
| |||
| Вашият поздравява, че не биха могли да помогнат |
|
| |||
| |||
| Mike0001/Thingie2, Опасявам се, че след като перспективна започнете да провали с това. Аз, приключила с много какво да се яви на код (партиди на площади) в WordPad документ, който Изглеждаше , за да може да поставите в папката за нова поща, но когато аз късно отвори папката е празна. Мога ли да ви смущават допълнително за някои основи моля? Аз трябва да се правят някои просто нещо лошо като процесът изглежда доста ясно от обясненията. Майк, как да стигнем до Outlook Express настройките, и мога да направя това в папка по папка основа? Дали тя просто копиране случай на избор и CTL + C до трансфера медиите (в моя случай дискета, тъй като това е от стария компютър има - но не са разделени на имейли да бъдат прехвърлени в досиетата на <1.44Mb). Благодаря, оценявам вашето търпение! Ореол |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Всички Outlook имейли става в спам | alyann | Офис Suites & Приложения | 0 | 8 юни 2009 15:12 |
| Брой на имейли за log'in | pete21 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 3 | 16-ти септември 2008 14:05 |
| Прехвърляне на данни помогне ... | chilloutcolin | Дискове & сменяемите носители | 4 | 23rd май 2008 г. 09:26 |
| Как да прехвърля моите стари harddrive за нова | waxtodonte15 | Дискове & сменяемите носители | 5 | 20 май 2008 година 12:37 |
| Помощ! всичките ми писма, че ги няма! | roseheart | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 18 ноември 2007 08:38 |
| Нишка Инструменти | |
| |