menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Jak mohu Převod emailů na můj nový počítač?

Reply

Thread Nástroje
Old 15. Září 2008, 12:40
Nový člen skupiny

Default Jak mohu Převod emailů na můj nový počítač?

Může mi někdo říct, jak převést e-maily, které jsem měl třídit do složek v aplikaci Outlook Express na mém starém počítači, podobně-pojmenovaný složek v aplikaci Outlook Express na mém novém počítači, prosím?
Nemohu přetahovat složky k mému A: nebo D: / disk to udělat, a Windows' Soubory a nastavení Průvodce přenesením nebude zdá se, že to buď. A nemůžu najít obyčejné soubory pro e-maily, které jsem si, může být u kořene problému.
Pomoci by bylo velmi oceňovány.
Old 16. Září 2008, 07:30
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Nimbus View Post
Může mi někdo říct, jak převést e-maily, které jsem měl třídit do složek v aplikaci Outlook Express na mém starém počítači, podobně-pojmenovaný složek v aplikaci Outlook Express na mém novém počítači, prosím?
Nemohu přetahovat složky k mému A: nebo D: / disk to udělat, a Windows' Soubory a nastavení Průvodce přenesením nebude zdá se, že to buď. A nemůžu najít obyčejné soubory pro e-maily, které jsem si, může být u kořene problému.
Pomoci by bylo velmi oceňovány.
V aplikaci Outlook Express Nastavení najdete na umístění jeho mail složky. Kopírovat veškerý obsah, který. Nyní přejděte na nový počítač a udělat to samé a vložte všechny soubory, které jste zkopírovali do nové polohy.

Chcete-li přenést adresář, do hledání *. wab a najít to, zkopírujte to, že více než odpovídající soubor na nové PC.

Pokud vložíte soubory, ujistěte se, že OE je uzavřena!

Old 16. Září 2008, 10:06
Dárce Skupina

Výchozí umístění poštovních složek je následující: "C: \ Documents and Settings \ uživatelské jméno \ Local Settings \ Data aplikací \ Identities \ (a zdánlivě randomcode písmen a číslic?) \ Microsoft \ Outlook Express"

Všimněte si prosím, na jemné některé z těchto souborů a složek, které budete potřebovat pro zobrazení skrytých souborů a složek, aby se to udělat takto: "Otevřete libovolné složky (moje dokumenty, počítač atd., jděte do menu Nástroje> Možnosti složky ...> View > pak první sadu přepínačů jsou headered 'skryté soubory a složky' klikněte na 'Zobrazit skryté soubory a složky' "To bude ukázat všechny skryté soubory a složky, když se s nimi udělat, je opět skrýt, jsou skryté, protože jsou důležité soubory a držitelů a neměly by být zmatený s, pokud víte, co děláte.

Stejně jako Mike řekl, kopírovat všechny soubory do stejného místa na vašem novém počítači (pomocí USB klíčenky, po síti, nebo vypálit na CD)

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 16. Září 2008, 11:22
Dárce Skupina

Vlastně ne stejné místo, ale bez ohledu na (zdánlivě randomcode písmen a číslic?) má vykouzlený nahoru.

Old 16. Září 2008, 11:26
Dárce Skupina

Předpokládám, že nejsou náhodný potom? Co jsou zač? OS sériové číslo, nebo tak něco?
Old 16. Září 2008, 11:31
Nový člen skupiny

Vážení Mike0001 a Thingie2,
Děkuji za vaše odpovědi na můj post o převodu e-mailů. Budu se snažit tato řešení krátce a uvidíte, jak mám dále.
(To je to, co se nazývá přičemž některé rep? Je to nový termín pro mě).
Nimbus
Old 16. Září 2008, 11:38
Dárce Skupina

Dát rep je přidání bodu na osoby "usefullness rekord" přidáte ji kliknutím na ikonu hledáte podobné tomuto: nahoře na post, který chcete přidat do rep.
Old 16. Září 2008, 11:55
Nový člen skupiny

Mám to! Pověsti. Díky.
Nimbus
Old 16. Září 2008, 12:06
Dárce Skupina

Vaše vítáme, jsme rádi, že by mohlo pomoci
Old 16. Září 2008, 14:10
Nový člen skupiny

Mike0001/Thingie2,
Obávám se po slibném začátku jsem neuspěl s tímto. Jsem skončil s hodně, co se zdála být kódu (hodně čtverců) v dokumentu programu WordPad, který jsem zdálo být schopni vložit do nového mailové složky, ale když jsem otevřel složky byly prázdné.
Mohl bych vás další problémy pro některé základy prosím? Já třeba dělám něco špatně jednoduchý postup, jak se zdá docela jednoduché z vašeho vysvětlení. Mike, jak bych se měl dostat do aplikace Outlook Express Nastavení, a mohu-li to na složku-by-složky základu? Je to jen kopírování případě výběru a CTL + C k převodu médií (v mém případě diskety, protože to je všechno starý počítač - ale mám rozepsané e-mailů, které mají být převedeny do souborů <1.44Mb).
Děkuji, oceňuji vaši trpělivost!
Nimbus
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.