![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να μεταφέρει τα μηνύματα που μου είχε καταθέσει σε φακέλους του Outlook Express σε παλιό μου υπολογιστή, με τον ίδιο τρόπο-το όνομα τους φακέλους με το Outlook Express σε νέο υπολογιστή μου παρακαλώ; Δεν μπορώ να σύρετε το φάκελο για να μου Α: ή / D: / drive για να γίνει αυτό, και τα Windows "Αρχεία & Settings Transfer Wizard δεν φαίνεται να το κάνει είτε. Και δεν μπορώ να βρω συνήθη ονόματα αρχείων για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο είμαι αναρωτιούνται μπορεί να είναι η αιτία του προβλήματος. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Για την μεταφορά του βιβλίου διευθύνσεων, κάντε μια αναζήτηση για *. wab και να βρούμε, τότε ότι πάνω από αντίγραφο του αντίστοιχου φακέλου για το νέο υπολογιστή. Κατά την επικόλληση τα αρχεία, βεβαιωθείτε Ο.Ε. είναι κλειστό!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η προεπιλεγμένη θέση για φακέλους αλληλογραφίας είναι: "C: \ Documents and Settings \ όνομα χρήστη \ Local Settings \ Application Data \ Identities \ (μια φαινομενικά randomcode γραμμάτων και αριθμών;) \ Microsoft \ Outlook Express"
Παρακαλώ σημειώστε πρόστιμο σε κάποια από αυτά τα αρχεία / φακέλους που θα χρειαστείτε για να προβάλετε τα κρυφά αρχεία και φακέλους, για να γίνει αυτό κάντε τα εξής: "Ανοίξτε κάθε φάκελο (τα έγγραφά μου, τον υπολογιστή μου κλπ, πηγαίνετε στο εργαλεία> επιλογές φακέλων ...> Προβολή > τότε η πρώτη που τα κουμπιά του ραδιοφώνου headered "κρυφά αρχεία και φακέλους" κλικ "δείξει τα κρυφά αρχεία και φακέλους" "Αυτό θα δείξει όλα τα κρυφά αρχεία και φακέλους, όταν σας γίνει με αυτούς, απόκρυψη πάλι, είναι κρυφό, όπως είναι σημαντικά αρχεία και τους κατόχους και δεν θα πρέπει να messed με το αν δεν γνωρίζουν τι κάνετε. Όπως είπε ο Mike, αντίγραφο όλων αυτών των αρχείων στην ίδια θέση για τη νέα σας υπολογιστή (χρησιμοποιώντας ένα USB stick, μέσω του δικτύου, ή καεί πάνω σε CD) Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| |||
| |||
| Στην πραγματικότητα, δεν την ίδιος χώρα, αλλά ανεξάρτητα από τον (μια φαινομενικά randomcode από γράμματα και αριθμούς;) έχει μέχρι έφερνε στο μυαλό.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Υποθέτω ότι δεν είναι τυχαίο, λοιπόν; ποια είναι αυτά; Το OS αύξοντα κωδικό ή κάτι άλλο; |
|
| |||
| |||
| Αγαπητέ Mike0001 και Thingie2, Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας στις αποστολές μου σχετικά με τη μεταφορά μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα προσπαθήσω αυτές τις λύσεις σύντομα και να δούμε πώς θα προχωρήσουμε. (Αυτό ονομάζεται δίνοντας κάποιες εκπρ.; Πρόκειται για μια νέα θητεία μου). Φωτοστέφανος |
|
| |||
| |||
| Δίνοντας εκπρ. είναι να προστεθεί ένα σημείο στο πρόσωπο του "usefullness ρεκόρ" βάλεις κάνοντας κλικ στο εικονίδιο αναζητούν όπως αυτό: στο πάνω μέρος της μετά θέλετε να προσθέσετε στο REP. |
|
| |||
| |||
| Το βρήκα! Φήμη. Ευχαριστώ. Φωτοστέφανος |
|
| |||
| |||
| Σας καλωσορίζω, χαίρομαι που θα μπορούσε να βοηθήσει |
|
| |||
| |||
| Mike0001/Thingie2, Φοβάμαι ότι μετά από ένα ενθαρρυντικό ξεκίνημα Απέτυχα με αυτό. Κατέληξα να με πολλά από όσα φαίνεται να είναι κώδικα (πολλές πλατείες) Wordpad σε ένα έγγραφο, το οποίο θα φαινόταν να είναι σε θέση να επικολλήσετε στο νέο φάκελο αλληλογραφίας αλλά όταν αργότερα άνοιξε το φάκελο ήταν άδειο. Μπορώ να σας απασχολήσω για περαιτέρω ορισμένα βασικά παρακαλώ; Θα πρέπει να κάνουμε μερικά απλά πράγματα, όπως η λανθασμένη διαδικασία φαίνεται αρκετά απλό από το εξηγήσεις. Μάικ, το πώς θα πρέπει να πάω στο Ρυθμίσεις του Outlook Express, και μπορώ να το κάνετε αυτό σε ένα φάκελο, κατά βάση φάκελο; Είναι αντιγραφή απλώς για μια περίπτωση την επιλογή και CTL + C με τη μεταφορά των μέσων ενημέρωσης (στην περίπτωσή μου μία δισκέτα από το ότι όλα είναι το παλιό υπολογιστή - αλλά έχουν καταργήσει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρέπει να μεταφερθούν σε αρχεία του <1.44MB). Ευχαριστώ, εκτιμώ την υπομονή σας! Φωτοστέφανος |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook υπεισέλθω σε spam | alyann | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 8 Ιουν 2009 15:12 |
| Αριθμός ηλεκτρονικών μηνυμάτων για log'in | pete21 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 3 | 16η Σεπ 2008 14:05 |
| Στοιχεία μεταφοράς βοηθήσει ... | chilloutcolin | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 23η Μαΐου 2008 09:26 |
| Πώς να μεταφέρει παλιό μου σκληρούς δίσκους σε μία νέα | waxtodonte15 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 5 | 20 Μαΐου 2008 12:37 |
| Βοήθεια! όλα μου τα email έχουν φύγει | roseheart | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 18 Νοε 2007 08:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |