μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Πώς μπορώ να μεταφέρω Emails σε νέο υπολογιστή μου;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15ης Σεπτεμβρίου 2008, 12:40
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πώς μπορώ να μεταφέρω Emails σε νέο υπολογιστή μου;

Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να μεταφέρει τα μηνύματα που μου είχε καταθέσει σε φακέλους του Outlook Express σε παλιό μου υπολογιστή, με τον ίδιο τρόπο-το όνομα τους φακέλους με το Outlook Express σε νέο υπολογιστή μου παρακαλώ;
Δεν μπορώ να σύρετε το φάκελο για να μου Α: ή / D: / drive για να γίνει αυτό, και τα Windows "Αρχεία & Settings Transfer Wizard δεν φαίνεται να το κάνει είτε. Και δεν μπορώ να βρω συνήθη ονόματα αρχείων για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο είμαι αναρωτιούνται μπορεί να είναι η αιτία του προβλήματος.
Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη.
Old 16ης Σεπτεμβρίου 2008, 07:30
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Φωτοστέφανος View Post
Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να μεταφέρει τα μηνύματα που μου είχε καταθέσει σε φακέλους του Outlook Express σε παλιό μου υπολογιστή, με τον ίδιο τρόπο-το όνομα τους φακέλους με το Outlook Express σε νέο υπολογιστή μου παρακαλώ;
Δεν μπορώ να σύρετε το φάκελο για να μου Α: ή / D: / drive για να γίνει αυτό, και τα Windows "Αρχεία & Settings Transfer Wizard δεν φαίνεται να το κάνει είτε. Και δεν μπορώ να βρω συνήθη ονόματα αρχείων για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο είμαι αναρωτιούνται μπορεί να είναι η αιτία του προβλήματος.
Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη.
Στο Outlook Express Ρυθμίσεις του θα βρείτε την τοποθεσία του φακέλου mail. Αντιγράψτε όλα τα περιεχόμενα του. Τώρα πάμε στο νέο υπολογιστή και να κάνει το ίδιο και να επικολλήσετε όλα τα αρχεία που έχετε αντιγράψει σε νέα θέση.

Για την μεταφορά του βιβλίου διευθύνσεων, κάντε μια αναζήτηση για *. wab και να βρούμε, τότε ότι πάνω από αντίγραφο του αντίστοιχου φακέλου για το νέο υπολογιστή.

Κατά την επικόλληση τα αρχεία, βεβαιωθείτε Ο.Ε. είναι κλειστό!

Old 16ης Σεπτεμβρίου 2008, 10:06
Ομάδα Δωρητών

Η προεπιλεγμένη θέση για φακέλους αλληλογραφίας είναι: "C: \ Documents and Settings \ όνομα χρήστη \ Local Settings \ Application Data \ Identities \ (μια φαινομενικά randomcode γραμμάτων και αριθμών;) \ Microsoft \ Outlook Express"

Παρακαλώ σημειώστε πρόστιμο σε κάποια από αυτά τα αρχεία / φακέλους που θα χρειαστείτε για να προβάλετε τα κρυφά αρχεία και φακέλους, για να γίνει αυτό κάντε τα εξής: "Ανοίξτε κάθε φάκελο (τα έγγραφά μου, τον υπολογιστή μου κλπ, πηγαίνετε στο εργαλεία> επιλογές φακέλων ...> Προβολή > τότε η πρώτη που τα κουμπιά του ραδιοφώνου headered "κρυφά αρχεία και φακέλους" κλικ "δείξει τα κρυφά αρχεία και φακέλους" "Αυτό θα δείξει όλα τα κρυφά αρχεία και φακέλους, όταν σας γίνει με αυτούς, απόκρυψη πάλι, είναι κρυφό, όπως είναι σημαντικά αρχεία και τους κατόχους και δεν θα πρέπει να messed με το αν δεν γνωρίζουν τι κάνετε.

Όπως είπε ο Mike, αντίγραφο όλων αυτών των αρχείων στην ίδια θέση για τη νέα σας υπολογιστή (χρησιμοποιώντας ένα USB stick, μέσω του δικτύου, ή καεί πάνω σε CD)

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 16ης Σεπτεμβρίου 2008, 11:22
Ομάδα Δωρητών

Στην πραγματικότητα, δεν την ίδιος χώρα, αλλά ανεξάρτητα από τον (μια φαινομενικά randomcode από γράμματα και αριθμούς;) έχει μέχρι έφερνε στο μυαλό.

Old 16ης Σεπτεμβρίου 2008, 11:26
Ομάδα Δωρητών

Υποθέτω ότι δεν είναι τυχαίο, λοιπόν; ποια είναι αυτά; Το OS αύξοντα κωδικό ή κάτι άλλο;
Old 16ης Σεπτεμβρίου 2008, 11:31
Νέο Μέλος Ομάδα

Αγαπητέ Mike0001 και Thingie2,
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας στις αποστολές μου σχετικά με τη μεταφορά μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα προσπαθήσω αυτές τις λύσεις σύντομα και να δούμε πώς θα προχωρήσουμε.
(Αυτό ονομάζεται δίνοντας κάποιες εκπρ.; Πρόκειται για μια νέα θητεία μου).
Φωτοστέφανος
Old 16ης Σεπτεμβρίου 2008, 11:38
Ομάδα Δωρητών

Δίνοντας εκπρ. είναι να προστεθεί ένα σημείο στο πρόσωπο του "usefullness ρεκόρ" βάλεις κάνοντας κλικ στο εικονίδιο αναζητούν όπως αυτό: στο πάνω μέρος της μετά θέλετε να προσθέσετε στο REP.
Old 16ης Σεπτεμβρίου 2008, 11:55
Νέο Μέλος Ομάδα

Το βρήκα! Φήμη. Ευχαριστώ.
Φωτοστέφανος
Old 16ης Σεπτεμβρίου 2008, 12:06
Ομάδα Δωρητών

Σας καλωσορίζω, χαίρομαι που θα μπορούσε να βοηθήσει
Old 16ης Σεπτεμβρίου 2008, 14:10
Νέο Μέλος Ομάδα

Mike0001/Thingie2,
Φοβάμαι ότι μετά από ένα ενθαρρυντικό ξεκίνημα Απέτυχα με αυτό. Κατέληξα να με πολλά από όσα φαίνεται να είναι κώδικα (πολλές πλατείες) Wordpad σε ένα έγγραφο, το οποίο θα φαινόταν να είναι σε θέση να επικολλήσετε στο νέο φάκελο αλληλογραφίας αλλά όταν αργότερα άνοιξε το φάκελο ήταν άδειο.
Μπορώ να σας απασχολήσω για περαιτέρω ορισμένα βασικά παρακαλώ; Θα πρέπει να κάνουμε μερικά απλά πράγματα, όπως η λανθασμένη διαδικασία φαίνεται αρκετά απλό από το εξηγήσεις. Μάικ, το πώς θα πρέπει να πάω στο Ρυθμίσεις του Outlook Express, και μπορώ να το κάνετε αυτό σε ένα φάκελο, κατά βάση φάκελο; Είναι αντιγραφή απλώς για μια περίπτωση την επιλογή και CTL + C με τη μεταφορά των μέσων ενημέρωσης (στην περίπτωσή μου μία δισκέτα από το ότι όλα είναι το παλιό υπολογιστή - αλλά έχουν καταργήσει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρέπει να μεταφερθούν σε αρχεία του <1.44MB).
Ευχαριστώ, εκτιμώ την υπομονή σας!
Φωτοστέφανος
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook υπεισέλθω σε spam alyann Office Suites & Εφαρμογές 0 8 Ιουν 2009 15:12
Αριθμός ηλεκτρονικών μηνυμάτων για log'in pete21 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 3 16η Σεπ 2008 14:05
Στοιχεία μεταφοράς βοηθήσει ... chilloutcolin Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 4 23η Μαΐου 2008 09:26
Πώς να μεταφέρει παλιό μου σκληρούς δίσκους σε μία νέα waxtodonte15 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 5 20 Μαΐου 2008 12:37
Βοήθεια! όλα μου τα email έχουν φύγει roseheart E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 1 18 Νοε 2007 08:38
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.