manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Email, VoIP & IM Razgovor

Register

Kako mogu Prijenos u Moj E-novo računalo?

Reply

Thread Tools
Old 15. Ruj 2008, 12:40
Novi član grupe

Default Kako mogu Prijenos u Moj E-novo računalo?

Može bilo tko reći mene kako to prenijeti poruke e-pošte koju sam imao dokumentirane u mape u programu Outlook Express na mom starom računalu, na sličan način-zove mape u programu Outlook Express na mom novom računalu molim te?
Ne mogu povuci mape u moje A: / D ili: / drive to učiniti, i Windows' Files & Settings Transfer Wizard ne izgleda da će to učiniti bilo. A ja ne mogu naći obične filenames za e-mailove, što sam zadivljen svibanj biti u korijen problema.
Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati.
Old 16. Ruj 2008, 07:30
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Nimbus View Post
Može bilo tko reći mene kako to prenijeti poruke e-pošte koju sam imao dokumentirane u mape u programu Outlook Express na mom starom računalu, na sličan način-zove mape u programu Outlook Express na mom novom računalu molim te?
Ne mogu povuci mape u moje A: / D ili: / drive to učiniti, i Windows' Files & Settings Transfer Wizard ne izgleda da će to učiniti bilo. A ja ne mogu naći obične filenames za e-mailove, što sam zadivljen svibanj biti u korijen problema.
Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati.
U programu Outlook Express postavkama ćete naći lokaciju svojih mail mapu. Kopirajte sav sadržaj koji. Sada idi na novo računalo i učiniti isto i zalijepite sve datoteke koje ste kopirali u novu lokaciju.

Za prijenos adresara, učinite pretrage za *. wab i naći ga, a zatim je kopirajte da preko odgovarajuće datoteke na novo računalo.

Kada tijesto datoteke u, pobrinite OE je zatvoren!

Old 16. Ruj 2008, 10:06
Donatorska Grupa

Zadana lokacija mape mail je: "C: \ Documents and Settings \ korisničko ime \ Local Settings \ Application Data \ Identities \ (naizgled randomcode od slova i brojki?) \ Microsoft \ Outlook Express"

Imajte na umu da neke od tih fine datoteke / mape, trebat će vam da vidite skrivene datoteke i mape, da ovo učinite sljedeće: "Otvorite bilo koju mapu (moji dokumenti, računala itd., idite u tools> folder options ...> View > onda je prvi set gumbe su headered 'skriven kartoteka i savijač "kliknite" Prikaži skrivene datoteke i mape "To će pokazati sve skrivene datoteke i mape, kad ste gotovi s njima, opet ih sakriti, oni su skrivena, jer važni su datoteke i držači i ne bi trebalo biti sa messed osim ako ne znate što radite.

Kao što je rekao Miško, kopirajte sve one datoteke u isto mjesto na vašem novom računalu (pomoću USB stick, preko mreže, odnosno spali na CD-u)

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 16. Ruj 2008, 11:22
Donatorska Grupa

Zapravo, nije isto mjestu, ali bez obzira na (naizgled randomcode od slova i brojki?) ima conjured gore.

Old 16. Ruj 2008, 11:26
Donatorska Grupa

Pretpostavljam da nisu slučajni onda? Koje su to? OS serijski broj ili nesto?
Old 16. Ruj 2008, 11:31
Novi član grupe

Dragi Mike0001 i Thingie2,
Hvala Vam na odgovorima na moj post o prijenosu poruka. Ja ću probati ovih rješenja ubrzo i vidjeti kako ću se dalje.
(Je li to ono što se naziva davanje nekih rips? To je novi termin za mene).
Nimbus
Old 16. Ruj 2008, 11:38
Donatorska Grupa

Davanje rep je točka dodavanja na osobe "usefullness snimanje" vi ga dodati klikom na ikonu obličje kao ovaj: na vrhu post koji želite dodati na rep.
Old 16. Ruj 2008, 11:55
Novi član grupe

Got it! Ugled. Hvala.
Nimbus
Old 16. Ruj 2008, 12:06
Donatorska Grupa

Your welcome, drago mi mogli pomoći
Old 16. Ruj 2008, 14:10
Novi član grupe

Mike0001/Thingie2,
Bojim se da nakon što je propustio sam obećavajuće početi s tim. Sam završio s puno što se pojavio kod (puno kvadrata) u WordPad dokument, što sam činiti se da biste mogli zalijepiti u novi mail folder ali kad sam kasnije otvorio folder je prazan.
Mogao sam vam daljnje nevolje za neke osnove molim te? I mora biti neka jednostavna stvar radiš krivo kao proces izgleda prilično jednostavan iz svog objašnjenja. Mike, kako bi trebao stići u Outlook Express-a Postavke, a mogu to učiniti na mapu po osnovu mapu? Je li to samo kopirati kod odabira i Ctl + C na prijenos medija (u mom slučaju diskete jer je sve staro računalo ima - ali sam oborio poruci da bude premješten u datoteka <1.44Mb).
Hvala, ja cijenimo Vaše strpljenje!
Nimbus
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Sve poruke e-pošte Outlooka u toku spama alyann Office & Applications 0 8. lipnja 2009 15:12
Broj poruka e-pošte na log'in pete21 Email, VoIP & IM Razgovor 3 16. Ruj 2008 14:05
Prijenos podataka bez pomoći ... chilloutcolin Drives & Izmjenjivi mediji 4 23. svibanj 2008 09:26
Kako prenijeti moje stare harddrive na novo waxtodonte15 Drives & Izmjenjivi mediji 5 20. svibanj 2008 12:37
Help! sve moje e-poruke su otišli roseheart Email, VoIP & IM Razgovor 1 18. studeni 2007 08:38
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.