![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Može bilo tko reći mene kako to prenijeti poruke e-pošte koju sam imao dokumentirane u mape u programu Outlook Express na mom starom računalu, na sličan način-zove mape u programu Outlook Express na mom novom računalu molim te? Ne mogu povuci mape u moje A: / D ili: / drive to učiniti, i Windows' Files & Settings Transfer Wizard ne izgleda da će to učiniti bilo. A ja ne mogu naći obične filenames za e-mailove, što sam zadivljen svibanj biti u korijen problema. Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Za prijenos adresara, učinite pretrage za *. wab i naći ga, a zatim je kopirajte da preko odgovarajuće datoteke na novo računalo. Kada tijesto datoteke u, pobrinite OE je zatvoren!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zadana lokacija mape mail je: "C: \ Documents and Settings \ korisničko ime \ Local Settings \ Application Data \ Identities \ (naizgled randomcode od slova i brojki?) \ Microsoft \ Outlook Express"
Imajte na umu da neke od tih fine datoteke / mape, trebat će vam da vidite skrivene datoteke i mape, da ovo učinite sljedeće: "Otvorite bilo koju mapu (moji dokumenti, računala itd., idite u tools> folder options ...> View > onda je prvi set gumbe su headered 'skriven kartoteka i savijač "kliknite" Prikaži skrivene datoteke i mape "To će pokazati sve skrivene datoteke i mape, kad ste gotovi s njima, opet ih sakriti, oni su skrivena, jer važni su datoteke i držači i ne bi trebalo biti sa messed osim ako ne znate što radite. Kao što je rekao Miško, kopirajte sve one datoteke u isto mjesto na vašem novom računalu (pomoću USB stick, preko mreže, odnosno spali na CD-u) My System: Prvo OC
|
|
| |||
| |||
| Zapravo, nije isto mjestu, ali bez obzira na (naizgled randomcode od slova i brojki?) ima conjured gore.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Pretpostavljam da nisu slučajni onda? Koje su to? OS serijski broj ili nesto? |
|
| |||
| |||
| Dragi Mike0001 i Thingie2, Hvala Vam na odgovorima na moj post o prijenosu poruka. Ja ću probati ovih rješenja ubrzo i vidjeti kako ću se dalje. (Je li to ono što se naziva davanje nekih rips? To je novi termin za mene). Nimbus |
|
| |||
| |||
| Davanje rep je točka dodavanja na osobe "usefullness snimanje" vi ga dodati klikom na ikonu obličje kao ovaj: na vrhu post koji želite dodati na rep. |
|
| |||
| |||
| Got it! Ugled. Hvala. Nimbus |
|
| |||
| |||
| Your welcome, drago mi mogli pomoći |
|
| |||
| |||
| Mike0001/Thingie2, Bojim se da nakon što je propustio sam obećavajuće početi s tim. Sam završio s puno što se pojavio kod (puno kvadrata) u WordPad dokument, što sam činiti se da biste mogli zalijepiti u novi mail folder ali kad sam kasnije otvorio folder je prazan. Mogao sam vam daljnje nevolje za neke osnove molim te? I mora biti neka jednostavna stvar radiš krivo kao proces izgleda prilično jednostavan iz svog objašnjenja. Mike, kako bi trebao stići u Outlook Express-a Postavke, a mogu to učiniti na mapu po osnovu mapu? Je li to samo kopirati kod odabira i Ctl + C na prijenos medija (u mom slučaju diskete jer je sve staro računalo ima - ali sam oborio poruci da bude premješten u datoteka <1.44Mb). Hvala, ja cijenimo Vaše strpljenje! Nimbus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sve poruke e-pošte Outlooka u toku spama | alyann | Office & Applications | 0 | 8. lipnja 2009 15:12 |
| Broj poruka e-pošte na log'in | pete21 | Email, VoIP & IM Razgovor | 3 | 16. Ruj 2008 14:05 |
| Prijenos podataka bez pomoći ... | chilloutcolin | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 23. svibanj 2008 09:26 |
| Kako prenijeti moje stare harddrive na novo | waxtodonte15 | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 20. svibanj 2008 12:37 |
| Help! sve moje e-poruke su otišli | roseheart | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 18. studeni 2007 08:38 |
| Thread Tools | |
| |