kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Hogyan tudok e-mailek Transfer My New Computer?

Reply

Téma eszközök
Old 15. Sep 2008, 12:40
Új tag Csoport

Default Hogyan tudok e-mailek Transfer My New Computer?

Tud valaki mondja meg, hogy milyen e-mailt, amit be mappák az Outlook Express a régi számítógépet, hogy hasonlóan elnevezett mappák az Outlook Express új számítógép kérem?
Nem húzza a mappák én A: / vagy a D: meghajtón, hogy ezt megtegyék, és a Windows "Fájlok és beállítások átvitele varázsló nem úgy tűnik, hogy erre sem. És én nem találom a rendes fájlneveket az e-maileket, amelyek vagyok kíváncsi lehet a gyökere a problémának.
Minden segítséget sokkal appreciated.
Old 16. Sep 2008, 07:30
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Nimbus View Post
Tud valaki mondja meg, hogy milyen e-mailt, amit be mappák az Outlook Express a régi számítógépet, hogy hasonlóan elnevezett mappák az Outlook Express új számítógép kérem?
Nem húzza a mappák én A: / vagy a D: meghajtón, hogy ezt megtegyék, és a Windows "Fájlok és beállítások átvitele varázsló nem úgy tűnik, hogy erre sem. És én nem találom a rendes fájlneveket az e-maileket, amelyek vagyok kíváncsi lehet a gyökere a problémának.
Minden segítséget sokkal appreciated.
Az Outlook Express beállításai találja a helyét a mail mappát. Másolás összes tartalmát el. Most az új számítógépet, és ugyanezt teszi be a fájlokat másolja át, hogy az új helyen.

Hogy a címjegyzék, akkor keressük meg a *. wab és megtalálni azt, majd másolja, hogy a megfelelő fájlt a számítógépen.

Amikor be a fájlokat, győződjön meg arról, OE zárt le!

Old 16. Sep 2008, 10:06
Donor Group

Az alapértelmezett mappa helyét mail is: "C: \ Documents and Settings \ felhasználónév \ Local Settings \ Application Data \ Identities \ (a látszólag randomcode betűk és számok?) \ Microsoft \ Outlook Express"

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a finom néhány ilyen fájl / mappa lesz szükség a megtekintéséhez a rejtett fájlokat és mappákat, hogy ezt tegye a következőket: "Nyitott minden olyan mappa (My Documents, My Computer stb, menj az Eszközök> Mappa beállításai ...> Nézet > aztán az első a rádió gombok headered 'Rejtett fájlok és mappák "kattintson a" Rejtett fájlok és mappák "" Ez lesz minden rejtett fájlokat és mappákat, amikor elkészült velük, hide õket, ezek a rejtett azok fontos fájlok és a jogosultak és nem kell a hírnök, ha tudod mit csinálsz.

Mint mondta Mike, másolni ezeket a fájlokat az ugyanazon a helyen, az új számítógép (USB-stick, a hálózaton keresztül, vagy éget át a CD-n)

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old 16. Sep 2008, 11:22
Donor Group

Igazából nem a ugyanaz , de bármi (a látszólag randomcode a betűk és számok?) már idézett fel.

Old 16. Sep 2008, 11:26
Donor Group

Gondolom, nem véletlen hát? Melyek ezek? Az OS soros kódot, vagy valami?
Old 16. Sep 2008, 11:31
Új tag Csoport

Kedves Mike0001 és Thingie2,
Köszönöm a válaszokat, hogy én körülbelül átadása utáni e-maileket. Megpróbálom ezeket a megoldásokat, és látom, hogy hamarosan jutok be.
(Ez az úgynevezett néhány rep? Ez egy új kifejezés, hogy én).
Nimbus
Old 16. Sep 2008, 11:38
Donor Group

Rep adva van hozzá egy pont annak a személynek a "usefullness nyilvántartás" akkor hozzáadhatja kattintva Icon úgy néz ki, mint ez: elejére utáni akarunk hozzáadni a rep.
Old 16. Sep 2008, 11:55
Új tag Csoport

Megvan! Hírnevét. Köszönöm.
Nimbus
Old 16. Sep 2008, 12:06
Donor Group

Az Ön által üdvözölt, örült, hogy segíthet
Old 16. Sep 2008, 14:10
Új tag Csoport

Mike0001/Thingie2,
Attól tartok egy ígéretes indulást én nem ezzel. Én végül egy tétel, amit kiderült, hogy a kódot (sok négyzet) egy Wordpad dokumentum, amely az I. látszott képesnek kell lennie az új beillesztenie mail mappát, de később, amikor kinyitotta a mappát az üres volt.
Could I baj akkor további néhány alapjai kérem? Meg kell csinálni néhány egyszerű dolog, mint a rossz folyamatnak tűnik meglehetősen saját magyarázatot. Mike, hogyan jutok el az Outlook Express beállításai, és én ezt a mappát, külön-külön mappába alapján? A fénymásolás, ez csak egy esetben, kiválasztására és CTL + C, hogy az átruházás a média (az én esetemben a lemezen, mert ez minden a régi számítógép - de lebontani az e-mailekre, hogy át kell állományaihoz <1.44Mb).
Köszönöm, én szíves türelmét kérjük!
Nimbus
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Mind az Outlook e-mailek megy spam alyann Office & Applications 0 8. június 2009 15:12
Több e-mailt a log'in pete21 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 3 16. Szeptember 2008 14:05
Adatátvitel segít ... chilloutcolin Drives & Removable Media 4 23. május 2008 09:26
Hogyan át régi merevlemez, hogy újat waxtodonte15 Drives & Removable Media 5 20. május 2008 12:37
Segítség! Minden e-mailek elmentek roseheart E-mail, a VoIP és IM Vitalap 1 18. november 2007 08:38
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.