![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| מישהו יכול להגיד לי איך להעביר הודעות דוא"ל אשר הגישו לי בתיקיות ב-Outlook Express על המחשב הישן שלי, בדומה ל-בשם התיקיות ב-Outlook Express על המחשב החדש שלי, בבקשה? אני לא יכול לגרור את התיקיות שלי ת: / או D: / כונן לשם כך, ו-Windows' קבצים & הגדרות אשף העברת נראה לא לעשות את זה גם. ואני לא יכול למצוא קבצים רגילים של דואר אלקטרוני, אשר אני תוהה עלולה להיות השורש של הבעיה. כל עזרה תהיה הרבה ךיתורעה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
כדי להעביר את פנקס הכתובות, לעשות *. wab לחפש ולמצוא את זה, ולאחר מכן העתק את הקובץ המתאים על על מחשב חדש. כאשר הדבק את הקבצים, לוודא OE סגורה למטה!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מיקום ברירת המחדל של תיקיות הדואר היא: "C: \ Documents and Settings \ שם המשתמש \ Local Settings \ Application Data \ זהויות \ (א randomcode לכאורה של אותיות ומספרים?) \ Microsoft \ Outlook Express"
שים לב עד כמה קנס של אותם קבצים / תיקיות תצטרך להציג קבצים ותיקיות מוסתרים, כדי לעשות את זה לעשות את הדברים הבאים: "פתיחת תיקייה כלשהי (המסמכים שלי, המחשב שלי וכו ', לך לכלים> אפשרויות תיקייה ...> הצג > לאחר מכן בחר את הראשון של לחצני הם headered 'קבצים ותיקיות מוסתרים' לחץ 'הצג קבצים ותיקיות מוסתרים' "זו מציגה את כל הקבצים והתיקיות המוסתרים, בסיום איתם, להסתיר אותם שוב, הם מוסתרים כפי שהם הם קבצים חשובים ואת בעלי ואת לא צריכה להיות עם messed אלא אם כן אתה יודע מה אתה עושה. כמו מייק אמר, להעתיק את כל אותם קבצים לתוך באותו מקום על המחשב החדש שלך (באמצעות כבל USB מקל, דרך הרשת, או לצרוב על גבי תקליטור) המערכת שלי: OC ראשון
|
|
| |||
| |||
| למען האמת, לא דומה המקום, אבל לא משנה מה את (א randomcode לכאורה של אותיות ומספרים?) יש conjured למעלה.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| אני מניח שהם לא אקראי אז? מה הם? הסידורי של מערכת ההפעלה בקוד או משהו? |
|
| |||
| |||
| Mike0001 ו Thingie2 יקרים, תודה על תגובות שלי לכתוב בנושא העברת הודעות דוא"ל. אני ינסה בקרוב הפתרונות הללו ולראות איך אני מקבל על. (האם זה מה שנקרא לתת קצת נציג? זה מונח חדש לי). Nimbus |
|
| |||
| |||
| לתת נציג היא הוספת הצבע על האדם של "usefullness הרשומה" אתה מוסיף את זה על ידי לחיצה על הסמל מבט כזה: בחלק העליון של ההודעה שאתה רוצה להוסיף נציג ל. |
|
| |||
| |||
| הבנתי את זה! מוניטין. תודה. Nimbus |
|
| |||
| |||
| ברוכים הבאים שלך, שמח שאנחנו יכולים לעזור |
|
| |||
| |||
| Mike0001/Thingie2, לצערי, לאחר התחלה מבטיחה נכשלתי עם זה. אני הסתיימו עם הרבה ממה נראה קוד (הרבה ריבועים) בתוך מסמך כתבן, שבו אני נראה כדי להיות מסוגל להדביק לתוך תיקיית דואר חדש אבל כשאני אחר כך פתח את התיקיה בה היה ריק. אפשר לך בעיות נוספות עבור כמה יסודות בבקשה? אני חייב להיות חלק פשוט עושה דבר לא נכון נראה כמו תהליך פשוט למדי שלך הסברים. מייק, איך אני אמור להגיע ל-Outlook Express של הגדרות, וכן אני יכול לעשות את זה על תיקייה לפי תיקיית הבסיס? האם העתקת את זה רק במקרה של בחירת ו Ctl + C כדי להעביר את המדיה (במקרה שלי על דיסקט מאז זה כל יש את המחשב הישן - אבל שברתי את דוא"ל יועברו לתוך הקבצים של <1.44Mb). תודה, אני מעריך את סבלנותך! Nimbus |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הכל נכנס ב-Outlook דוא"ל זבל | alyann | חבילות Office & Applications | 0 | 8 יוני 2009 15:12 |
| מספר הודעות הדוא"ל על log'in | pete21 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 3 | 16 ספטמבר 2008 14:05 |
| העברת נתונים לעזור ... | chilloutcolin | כוננים & נשלפת | 4 | 23 מאי 2008 09:26 |
| כיצד להעביר את הישן כדי harddrive חדש | waxtodonte15 | כוננים & נשלפת | 5 | ה -20 במאי 2008 12:37 |
| הצילו!! כל הודעות הדוא"ל שלי נעלמו | roseheart | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 18 נובמבר 2007 08:38 |
| שרשרת כלים | |
| |