mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Kaip perkelti laiškus į mano kompiuteriu?

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 15, 2008, 12:40
Naujas Narys

Default Kaip perkelti laiškus į mano kompiuteriu?

Can anybody tell me, kaip perkelti laiškus, kurie man buvo pateikta aplankuose, programa Outlook Express Mano senas kompiuteris, su panašiu pavadinimu aplankų "Outlook Express" mano naujas kompiuteris please?
Negaliu vilkti aplankų mano: / ar D: / diske tai padaryti, ir "Windows" failų & Settings Transfer Wizard bus neatrodo, kad tai daryti arba. Ir aš negaliu rasti paprastų vardus už elektroninius laiškus, kurį Man įdomu gali būti ne į problemos šaknis.
Any help much appreciated būtų.
Old Rugsėjis 16, 2008, 07:30
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Nimbus View Post
Can anybody tell me, kaip perkelti laiškus, kurie man buvo pateikta aplankuose, programa Outlook Express Mano senas kompiuteris, su panašiu pavadinimu aplankų "Outlook Express" mano naujas kompiuteris please?
Negaliu vilkti aplankų mano: / ar D: / diske tai padaryti, ir "Windows" failų & Settings Transfer Wizard bus neatrodo, kad tai daryti arba. Ir aš negaliu rasti paprastų vardus už elektroninius laiškus, kurį Man įdomu gali būti ne į problemos šaknis.
Any help much appreciated būtų.
Outlook Express "Nustatymai" jūs rasite savo pašto aplanke. Nukopijuokite visus šio turinio. Dabar eikite į naują kompiuterį ir daryti tą patį ir įdėkite visus failus nukopijuoti į tą naują vietą.

Norėdami perkelti adresų knygą, tai dėl *. wab ieškoti ir rasti, tada nukopijuoti, kad per atitinkamą failą į naują kompiuterį.

Jei įklijuokite failus, įsitikinkite, kad OE yra uždaryta!

Old Rugsėjis 16, 2008, 10:06
Donorų grupės

Numatyta vieta pašto aplankus: "C: \ Documents and Settings \ vartotojo vardas \ Local Settings \ Application Data \ Identities \ (pažiūros randomcode raidžių ir skaičių?) \ Microsoft \ Outlook Express"

Prašome atminti, kad gerai kai kuriuos iš šių bylų / aplankų turite pamatyti paslėptus failus ir aplankus, tai padaryti, atlikite šiuos veiksmus: "Atverti visus aplanko (Mano dokumentai, Mano kompiuteris ir tt, eikite į Tools> Folder Options ...> View > tada pirmąjį radijo mygtukų headered "Paslėpti failai ir aplankai" paspauskite "Rodyti paslėptus failus ir aplankus" "Tai bus parodyti visus paslėptus failus ir aplankus, kai baigsite su jais, juos vėl paslėpti, jie yra nematomi, nes jie yra svarbus failai ir turėtojų ir neturėtų būti sujaukė su jei žinote, ką darai.

Like Mike sako, nukopijuokite visus failus į tą pačią vietą su kompiuteriu (naudojant USB, per tinklą, ar deginti ant CD)

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Rugsėjis 16, 2008, 11:22
Donorų grupės

Tiesą sakant, ne tas pats vietą, bet kokia (atrodo randomcode raidžių ir skaičių?) jau kūrė.

Old Rugsėjis 16, 2008, 11:26
Donorų grupės

Manau, jie nėra atsitiktinai tada? Kas jie? OS serijos kodą ar kažką?
Old Rugsėjis 16, 2008, 11:31
Naujas Narys

Gerbiami Mike0001 ir Thingie2,
Dėkoju už jūsų atsakymus į mano pranešimą apie perdavimo el. Aš pabandyti šiuos sprendimus greitai ir pamatyti, kaip man toliau.
(Ar tai, kas vadinama suteikiant tam tikrą REP? Tai naujas terminas man).
Nimbus
Old Rugsėjis 16, 2008, 11:38
Donorų grupės

Suteikti rep didina punkto asmens "usefullness įrašas" įrašote ją paspaudę piktogramą atrodo taip: ne iš pašto, kurį norite pridėti REP į viršų.
Old Rugsėjis 16, 2008, 11:55
Naujas Narys

Got it! Reputaciją. Ačiū.
Nimbus
Old Rugsėjis 16, 2008, 12:06
Donorų grupės

Jūsų Sveiki, malonu galime padėti
Old Rugsėjis 16, 2008, 14:10
Naujas Narys

Mike0001/Thingie2,
Bijau, kad po to, kai vilčių man nepavyko tai. Aš galų gale su kas atrodo, kad kodas (daug kvadratų) į WordPad dokumento aikštelė, kurią aš atrodė kad būtų galima įklijuoti į naują pašto aplanke, tačiau, kai vėliau atidarytas kataloge jis buvo tuščias.
Ar man sunku jums dar keletą pagrindai prašome? Man reikia daryti kai paprastas dalykas, kaip neteisingas procesas atrodo gana paprasta iš savo paaiškinimus. Mike, kaip man reikia patekti į "Outlook Express" Nustatymai ", ir aš galiu tai padaryti aplanko po katalogą pagrindu? Yra kopijavimas, tai tik atrankos ir CTRL + C, jei perdavimo terpė (mano atveju diskelyje, nes tai yra visų amžiaus kompiuterį - bet aš suskirstytas laiškų bus pervedami į rinkmenas <1.44Mb).
Ačiū, aš už kantrybę!
Nimbus
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Visi el Outlook vyksta į spam alyann Office Suites & Applications 0 8 birželis 2009 15:12
Taškų pranešimus apie log'in pete21 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 3 16 rugsėjis 2008 14:05
Duomenų perdavimo Help ... chilloutcolin Drives & Removable Media 4 Gegužė 23, 2008 09:26
Kaip perkelti savo senąjį diską į naują waxtodonte15 Drives & Removable Media 5 Gegužė 20, 2008 12:37
Help! visas mano el dingo roseheart Paštas, VoIP & MP Aptarimas 1 Lapkritis 18, 2007 08:38
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.