mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > E-pasts, VoIP & IP Discussion

Register

Kā es varu pāradresēt e-pastus Mans jaunu datoru?

Reply

Thread Tools
Old Septembris 15, 2008, 12:40
New Member Group

Default Kā es varu pāradresēt e-pastus Mans jaunu datoru?

Vai kāds man pastāstīt, kā pārsūtīt vēstules, kas man bija iesniegts mapes Outlook Express uz manu veco datoru, lai līdzīgi nosauktā mapes, programmas Outlook Express uz manu jaunu datoru, please?
Es nevaru vilkt mapes uz manu: / vai D: / disku, lai to izdarītu, un Windows "Files & Settings Transfer vednis, šķiet, to dara vai nu. Un es nevaru atrast parasto filenames uz e-pastu, kuru es esmu jautājums var būt saknes problēma.
Any help būtu daudz appreciated.
Old Septembris 16, 2008, 07:30
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Nimbus View Post
Vai kāds man pastāstīt, kā pārsūtīt vēstules, kas man bija iesniegts mapes Outlook Express uz manu veco datoru, lai līdzīgi nosauktā mapes, programmas Outlook Express uz manu jaunu datoru, please?
Es nevaru vilkt mapes uz manu: / vai D: / disku, lai to izdarītu, un Windows "Files & Settings Transfer vednis, šķiet, to dara vai nu. Un es nevaru atrast parasto filenames uz e-pastu, kuru es esmu jautājums var būt saknes problēma.
Any help būtu daudz appreciated.
Outlook Express iestatījumi atradīsiet atrašanās vietu pasta mapi. Kopēt visu saturu that. Tagad iet uz jauno datoru, un tie paši un paste visus failus, iekopēt šo jauno atrašanās vietu.

Lai pārsūtītu adrešu grāmatu, do meklēt *. wab un atrast to, tad kopiju, kas vairāk atbilst faila jaunu datoru.

Ielīmējot failos, pārliecinieties, ka OE ir slēgtas!

Old Septembris 16, 2008, 10:06
Donors Group

Noklusējuma atrašanās vieta pasta mapes ir: "C: \ Documents and Settings \ lietotājvārds \ Local Settings \ Application Data \ Identities \ (šķietami randomcode burtu un ciparu?) \ Microsoft \ Outlook Express"

Lūdzu, ņemiet vērā, precīzi dažus no šiem failiem / mapes jums būs nepieciešams, lai apskatītu slēptos failus un mapes, lai to paveiktu darīt šādi: "Open jebkuras mapes (my dokumentus, my computer utt, iet uz Tools> Folder Options ...> View > pēc pirmajiem radio pogas headered "Hidden failus un mapes" noklikšķiniet uz Rādīt slēptos failus un mapes "" Tas parādīt visus slēptos failus un mapes, kad esat beidzis ar tām, slēpt to no jauna, tās ir paslēptas, jo tie ir svarīgas lietas un īpašniekiem un to nedrīkst messed ar, ja vien jūs zināt, ko jūs darāt.

Like Mike teica, kopētu visus šos failus vienā vietā jaunajā datorā (izmantojot USB stick, pa tīklu, vai sadedzināt uz CD)

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old Septembris 16, 2008, 11:22
Donors Group

Faktiski, ne tas pats vietu, bet neatkarīgi (šķietami randomcode burtu un ciparu?) ir conjured augšu.

Old Septembris 16, 2008, 11:26
Donors Group

Es pieņemu, tie nav nejauši tad? kādi tie ir? OS sērijas kodu vai kaut ko?
Old Septembris 16, 2008, 11:31
New Member Group

Dear Mike0001 un Thingie2,
Paldies par jūsu atbildes uz manu pastu par nodošanas e-pastiem. Es centīšos šo risinājumu īsi un redzēt, kā man tālāk.
(Vai tas, ko sauc sniegt nelielu rep? Tas ir jauns jēdziens man).
Nimbus
Old Septembris 16, 2008, 11:38
Donors Group

Piešķirt rep ir pievienot punktu personas "usefullness ieraksts" tu pievienot to klikšķinot Icon meklējat, piemēram, šādi: uz augšu uz pastu, kuru vēlaties pievienot rep to.
Old Septembris 16, 2008, 11:55
New Member Group

Got it! Reputāciju. Pateicība.
Nimbus
Old Septembris 16, 2008, 12:06
Donors Group

Your welcome, priecīgs mēs varētu palīdzēt
Old Septembris 16, 2008, 14:10
New Member Group

Mike0001/Thingie2,
Es baidos, ka pēc tam, daudzsološs sākums man nav ar to. Man tas beidzās ar daudz ko, šķiet, ir kods (daudz kvadrātu) in Wordpad dokuments, ko es šķita lai varētu ielīmēt jaunu pasta mapi, bet kad es vēlāk atver mapi, tā bija tukša.
Vai es varētu nepatikšanas jūs vēl dažus pamatus, lūdzu? Man ir jādara dažas vienkāršas lieta nepareizs, jo process šķiet diezgan tieši no jūsu paskaidrojumus. Mike, kā vajadzētu man uz Outlook Express iestatījumi, un es varu darīt uz mapi pa mapi pamata? Ir kopēšana, tas tikai gadījumā atlases un CTL + C nodošanu plašsaziņas līdzekļiem (manā gadījumā disketi, jo tas ir viss vecais dators - bet es jau iedalot e-pastus, ko pārvieto failus <1.44Mb).
Thanks, I appreciate jūsu pacietību!
Nimbus
Reply

Register

Bookmarks