![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vai kāds man pastāstīt, kā pārsūtīt vēstules, kas man bija iesniegts mapes Outlook Express uz manu veco datoru, lai līdzīgi nosauktā mapes, programmas Outlook Express uz manu jaunu datoru, please? Es nevaru vilkt mapes uz manu: / vai D: / disku, lai to izdarītu, un Windows "Files & Settings Transfer vednis, šķiet, to dara vai nu. Un es nevaru atrast parasto filenames uz e-pastu, kuru es esmu jautājums var būt saknes problēma. Any help būtu daudz appreciated. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Lai pārsūtītu adrešu grāmatu, do meklēt *. wab un atrast to, tad kopiju, kas vairāk atbilst faila jaunu datoru. Ielīmējot failos, pārliecinieties, ka OE ir slēgtas!
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Noklusējuma atrašanās vieta pasta mapes ir: "C: \ Documents and Settings \ lietotājvārds \ Local Settings \ Application Data \ Identities \ (šķietami randomcode burtu un ciparu?) \ Microsoft \ Outlook Express"
Lūdzu, ņemiet vērā, precīzi dažus no šiem failiem / mapes jums būs nepieciešams, lai apskatītu slēptos failus un mapes, lai to paveiktu darīt šādi: "Open jebkuras mapes (my dokumentus, my computer utt, iet uz Tools> Folder Options ...> View > pēc pirmajiem radio pogas headered "Hidden failus un mapes" noklikšķiniet uz Rādīt slēptos failus un mapes "" Tas parādīt visus slēptos failus un mapes, kad esat beidzis ar tām, slēpt to no jauna, tās ir paslēptas, jo tie ir svarīgas lietas un īpašniekiem un to nedrīkst messed ar, ja vien jūs zināt, ko jūs darāt. Like Mike teica, kopētu visus šos failus vienā vietā jaunajā datorā (izmantojot USB stick, pa tīklu, vai sadedzināt uz CD) Mana sistēma: Pirmais OC
|
|
| |||
| |||
| Faktiski, ne tas pats vietu, bet neatkarīgi (šķietami randomcode burtu un ciparu?) ir conjured augšu.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Es pieņemu, tie nav nejauši tad? kādi tie ir? OS sērijas kodu vai kaut ko? |
|
| |||
| |||
| Dear Mike0001 un Thingie2, Paldies par jūsu atbildes uz manu pastu par nodošanas e-pastiem. Es centīšos šo risinājumu īsi un redzēt, kā man tālāk. (Vai tas, ko sauc sniegt nelielu rep? Tas ir jauns jēdziens man). Nimbus |
|
| |||
| |||
| Piešķirt rep ir pievienot punktu personas "usefullness ieraksts" tu pievienot to klikšķinot Icon meklējat, piemēram, šādi: uz augšu uz pastu, kuru vēlaties pievienot rep to. |
|
| |||
| |||
| Got it! Reputāciju. Pateicība. Nimbus |
|
| |||
| |||
| Your welcome, priecīgs mēs varētu palīdzēt |
|
| |||
| |||
| Mike0001/Thingie2, Es baidos, ka pēc tam, daudzsološs sākums man nav ar to. Man tas beidzās ar daudz ko, šķiet, ir kods (daudz kvadrātu) in Wordpad dokuments, ko es šķita lai varētu ielīmēt jaunu pasta mapi, bet kad es vēlāk atver mapi, tā bija tukša. Vai es varētu nepatikšanas jūs vēl dažus pamatus, lūdzu? Man ir jādara dažas vienkāršas lieta nepareizs, jo process šķiet diezgan tieši no jūsu paskaidrojumus. Mike, kā vajadzētu man uz Outlook Express iestatījumi, un es varu darīt uz mapi pa mapi pamata? Ir kopēšana, tas tikai gadījumā atlases un CTL + C nodošanu plašsaziņas līdzekļiem (manā gadījumā disketi, jo tas ir viss vecais dators - bet es jau iedalot e-pastus, ko pārvieto failus <1.44Mb). Thanks, I appreciate jūsu pacietību! Nimbus |
![]() |
|
| Bookmarks |