![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy ktoś mi powiedzieć jak przenieść wiadomości e-mail, który miał złożyć w folderach w programie Outlook Express na moim starym komputerze, podobnie do nazwy folderów w programie Outlook Express na moim nowym komputerze należy? Nie mogę przeciągnąć foldery na moje A: lub D: / dysk to zrobić i Windows "Transfer plików i ustawień Kreator nie wydaje się to zrobić albo. I nie mogę znaleźć zwykłych plików na e-maile, które I'm wondering może być w katalogu głównym problemem. Każda pomoc będzie bardzo doceniane. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Aby przenieść książkę adresową, do poszukiwania *. wab i go znaleźć, a następnie skopiować, że w odpowiednich dokumentach dotyczących nowego komputera. Po wklejeniu pliki, upewnij się, że OE jest zamknięta!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Domyślną lokalizację folderów poczty to: "C: \ Documents and Settings \ nazwa użytkownika \ Ustawienia lokalne \ Dane aplikacji \ Identities \ (pozornie randomcode liter i cyfr?) \ Microsoft \ Outlook Express"
Należy pamiętać, aby dobrze niektórych z tych plików / folderów musisz zobaczyć ukryte pliki i foldery, aby to zrobić wykonaj następujące czynności: "Otwórz dowolny folder (moje dokumenty, mój komputer itp, przejdź do Narzędzia> Opcje folderów ...> Widok > to pierwszy zestaw przycisków opcji są headered "Ukryte pliki i foldery" kliknąć przycisk "Pokaż ukryte pliki i foldery" Spowoduje to wyświetlenie wszystkich ukrytych plików i folderów, jeśli są wykonane z nimi ukryć je, są ukryte, ponieważ są ważne pliki i posiadaczy i nie powinno być z messed chyba wiesz co robisz. Jak powiedział Mike, kopiowanie wszystkich plików w tym samym miejscu na nowego komputera (za pomocą USB Stick, przez sieć, lub wypalić na CD) My System: Pierwsze OC
|
|
| |||
| |||
| Właściwie nie ten sam , ale niezależnie od (pozornie randomcode liter i cyfr?) ma conjured up.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Zakładam, że nie są one następnie losowo? to jakie? OS kod seryjny czy coś? |
|
| |||
| |||
| Drodzy Mike0001 i Thingie2, Dziękujemy za odpowiedzi na mój post o przesyłanie e-maili. Postaram tych rozwiązań krótko i patrz jak się na. (Czy to, co nazywa się podając pewne rep? Jest to nowy termin dla mnie). Nimbus |
|
| |||
| |||
| Nadanie rep jest dodanie punktu do osoby "usefullness rekord dodajemy go poprzez kliknięcie ikony wygląda tak: w górnej części postu, który chcesz dodać do rep. |
|
| |||
| |||
| Got it! Renoma. Dzięki. Nimbus |
|
| |||
| |||
| Your welcome, radosna mogliśmy pomóc |
|
| |||
| |||
| Mike0001/Thingie2, Obawiam się, po obiecującym początku nie z tego. I zakończył się wiele, co wydaje się być kod (partie kwadratów) w programie WordPad dokument, który Wydawało aby można było wkleić do nowego folderu poczty, ale kiedy później otworzył folder był pusty. Czy mogę dalsze problemy dla niektórych Podstawy proszę? I muszą być robi kilka prostych rzeczy złe jako proces wydaje się dość proste, z objaśnieniami. Mike, jak mam się dostać do programu Outlook Express Ustawienia, a mogę to zrobić w folderze przez folder podstawie? Czy to tylko kopiowanie przypadku wyboru i CTRL + C do przesyłania mediów (w moim przypadku dyskietce, ponieważ to wszystko starego komputera - ale w podziale na e-maile, które mają być przeniesione do plików <1.44MB). Thanks, I za cierpliwość! Nimbus |
![]() |
|
| Zakładki |