![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Poate cineva să-mi spui cum să transfer e-mail-uri pe care am avut depuse în dosarele în Outlook Express de pe vechiul meu calculator, pentru a-numit în mod similar, dosarele din Outlook Express de pe noul meu calculator te rog? Nu pot să glisaţi foldere pentru a-mi A: / sau D: / unitate pentru a face acest lucru, şi Windows "Fişiere & Setări Expert transfer nu va face acest lucru pare să fie. Şi nu pot găsi obişnuite de fişiere de e-mail-uri, care sunt întrebaţi poate fi la rădăcina problemei. Orice ajutor ar fi foarte apreciate. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Pentru a transfera la adresa de carte, a face o căutare pentru *. wab şi a găsit-o, apoi copiaţi că peste corespunzătoare fişier de pe noul PC. Când inseraţi imagini în, asiguraţi-vă că OE este închis!
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Locaţia implicită pentru folderele de mail este: "C: \ Documents and Settings \ nume utilizator \ Local Settings \ Application Data \ Identities \ (un aparent randomcode de litere şi cifre?) \ Microsoft \ Outlook Express"
Vă rugăm să luaţi notă de a amenda unele dintre aceste fişiere / foldere va fi nevoie pentru a vizualiza fişierele şi folderele ascunse, pentru a face acest lucru face următorul text: "Deschideţi orice dosar (documentele mele, computer etc, du-te la Tools> Folder Options ...> View > apoi primul set de butoane radio sunt headered "fişierele şi folderele ascunse, faceţi clic pe" arată fişierele şi folderele ascunse "" Aceasta va afişa toate fişierele şi folderele ascunse, atunci când aţi făcut cu ele, le ascunde din nou, în care sunt ascunse în care acestea sunt importante, fişiere şi titularii şi nu ar trebui să fie incurcat cu excepţia cazului în care ştii ce faci. Ca Mike a spus, copia toate aceste fişiere în acelaşi loc de pe computer nou (cu ajutorul unui stick USB, prin reţea, sau arde pe un CD) Sistemul meu: În primul rând OC
|
|
| |||
| |||
| De fapt, nu a acelaşi loc, dar, indiferent de (un aparent randomcode de litere şi cifre?) a conjured sus.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Presupun că acestea nu sunt aleatoare, atunci? Care sunt acestea? OS codul serial sau ceva de genul asta? |
|
| |||
| |||
| Dragi Mike0001 şi Thingie2, Vă mulţumim pentru răspunsurile la meu post despre transferul de e-mail-uri. Eu voi încerca aceste soluţii în scurt timp şi să vedeţi cum sa iau de pe. (Este ceea ce se numeste care unele rep? Este un nou termen pentru a-mi). Nor de ploaie |
|
| |||
| |||
| Acordarea rep este de a adăuga un punct de la persoane "usefullness record" adăugaţi-l printr-un clic de icoane, ca în următorul exemplu: în partea de sus a posta pe care doriţi să le adăugaţi la rep. |
|
| |||
| |||
| Am luat-o! Renume. Mulţumesc. Nor de ploaie |
|
| |||
| |||
| Dvs. de bun venit, bucur ca am putut ajuta |
|
| |||
| |||
| Mike0001/Thingie2, Mă tem că, după un început promiţător I nu a reuşit cu acest lucru. Am terminat cu o mulţime de ceea ce părea a fi cod (o mulţime de pătrate), într-un document WordPad, care m-am părea pentru a putea insera în noul dosar mail, dar mai târziu, când am deschis dosarul a fost gol. Pot să vă mai multe probleme de baza pentru unele te rog? Eu trebuie să se facă unele simplu lucru greşit ca procesul pare destul de simplu de la dvs. explicaţii. Mike, cum ar trebui să mă duc la Outlook Express de Setări, şi pot să fac acest lucru într-un dosar de la dosar baza? Copierea acesta este doar un caz de a selecta şi Ctl + C pentru a transfera de mass-media (in cazul meu o discheta de la toate, care este vechiul computer are - dar trebuie defalcate în funcţie de e-mail-uri pentru a fi transferat în fişierele de <1.44Mb). Multumesc, apreciez răbdare! Nor de ploaie |
![]() |
|
| Marcaje |