![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môže mi niekto povedať, ako previesť e-maily, ktoré som mal triediť do priečinkov v programe Outlook Express na mojom starom počítači, podobne-pomenovaný priečinkov v programe Outlook Express na mojom novom počítači, prosím? Nemôžem preťahovať zložky k môjmu A: alebo D: / disk to urobiť, a Windows' Súbory a nastavenia Sprievodca prenosom nebude zdá sa, že to buď. A nemôžem nájsť obyčajné súbory pre e-maily, ktoré som si, môže byť pri koreni problému. Pomoci by bolo veľmi oceňované. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Ak chcete preniesť adresár, do hľadania *. wab a nájsť to, skopírujte to, že viac ako zodpovedajúca súbor na nové PC. Ak vložíte súbory, uistite sa, že OE je uzavretá!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Predvolené umiestnenie poštových zložiek je nasledovné: "C: \ Documents and Settings \ meno používateľa \ Local Settings \ Data aplikací \ Identities \ (a zdanlivo randomcode písmen a číslic?) \ Microsoft \ Outlook Express"
Všimnite si, prosím, na jemné niektoré z týchto súborov a priečinkov, ktoré budete potrebovať pre zobrazenie skrytých súborov a priečinkov, aby sa to urobiť takto: "Otvorte ľubovolnej zložky (moje dokumenty, počítač atď, choďte do menu Nástroje> Možnosti priečinka ...> View > potom prvú sadu prepínačov sú headered 'skryté súbory a priečinky' kliknite na 'Zobraziť skryté súbory a priečinky' "To bude ukázať všetky skryté súbory a priečinky, keď sa s nimi urobiť, je opäť skryť, sú skryté, pretože sú dôležité súbory a držiteľov a nemali by byť zmätený s, ak viete, čo robíte. Rovnako ako Mike povedal, kopírovať všetky súbory do rovnakého miesta na vašom novom počítači (pomocou USB kľúčenky, po sieti, alebo napáliť na CD) Môj systém: Prvé OC
|
|
| |||
| |||
| Vlastne nie rovnaké miesto, ale bez ohľadu na (zdanlivo randomcode písmen a číslic?) má vykouzlený hore.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Predpokladám, že nie sú náhodné potom? Čo sú zač? OS sériové číslo, alebo tak niečo? |
|
| |||
| |||
| Vážení Mike0001 a Thingie2, Děkuji za vaše odpovede na môj post o prevode e-mailov. Budem sa snažiť tieto riešenia krátko a uvidíte, ako mám ďalej. (To je to, čo sa nazýva pričom niektoré rep? Je to nový termín pre mňa). Nimbus |
|
| |||
| |||
| Dať rep je pridanie bodu na osoby "usefullness rekord" pridáte ju kliknutím na ikonu hľadáte podobné tomuto: hore na post, ktorý chcete pridať do rep |
|
| |||
| |||
| Mám to! Povesti. Vďaka. Nimbus |
|
| |||
| |||
| Vaša vítame, sme radi, že by mohlo pomôcť |
|
| |||
| |||
| Mike0001/Thingie2, Obávam sa po sľubnom začiatku som neuspel s týmto. Jsem skončil s veľa, čo sa zdala byť kódu (hodně štvorcov) v dokumente programu WordPad, ktorý som zdalo byť schopní vložiť do nového mailové priečinky, ale keď som otvoril zložky boli prázdne. Mohol by som vás ďalšie problémy pre niektoré základy prosím? Já třeba dělám něco špatně jednoduchý postup, ako sa zdá docela jednoduché z vášho vysvetlenia. Mike, ako by som sa mal dostať do programu Outlook Express Nastavenie, a môžem-li to na priečinok-by-zložky základu? Je to len kopírovanie prípade výberu a CTL + C k prevodu médií (v mojom prípade diskety, pretože to je všetko starý počítač - ale mám rozpísaných e-mailov, ktoré majú byť prevedené do súborov <1.44MB). Děkuji, oceňujem vašu trpezlivosť! Nimbus |