мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Како да Пренос у Мој Е-ново рачунар?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15. сеп 2008, 12:40
Нови члан групе

Default Како да Пренос у Мој Е-ново рачунар?

Моћи било ко реците ми како то пренети поруке е-поште коју сам имао документоване у фасцикле у програму Оутлоок Експресс на мом старом рачунару, на сличан начин-зове фасцикле у програму Оутлоок Експресс на мом новом рачунару молим те?
Не могу повући фасцикле у моје А: / Д или: / дриве то учинити, и Уиндоус' Филес & Сеттингс Трансфер Уизард не изгледа да ће то учинити било. А ја не могу наћи обичне филенамес за е-маилове, што сам задивљен мај бити у корен проблема.
Било који помоћ би било много поштовати.
Old 16. сеп 2008, 07:30
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Нимбус View Post
Моћи било ко реците ми како то пренети поруке е-поште коју сам имао документоване у фасцикле у програму Оутлоок Експресс на мом старом рачунару, на сличан начин-зове фасцикле у програму Оутлоок Експресс на мом новом рачунару молим те?
Не могу повући фасцикле у моје А: / Д или: / дриве то учинити, и Уиндоус' Филес & Сеттингс Трансфер Уизард не изгледа да ће то учинити било. А ја не могу наћи обичне филенамес за е-маилове, што сам задивљен мај бити у корен проблема.
Било који помоћ би било много поштовати.
У програму Оутлоок Експресс подешавањима ћете наћи локацију својих маил фолдер. Копирајте сав садржај који. Сада иди на ново рачунар и да учини исто и налепите све датотеке које сте копирали у нову локацију.

За пренос адресара, урадите претраге за *. уаб и наћи га, а затим је копирајте да преко одговарајуће датотеке на ново рачунар.

Када тесто датотеке у, побрините ОЕ је затворен!

Old 16. сеп 2008, 10:06
Донаторска Група

Подразумевана локација фасцикле маил је: "Ц: \ Доцументс анд Сеттингс \ корисничко име \ Лоцал Сеттингс \ Апплицатион Дата \ Идентитиес \ (наизглед рандомцоде од слова и бројева?) \ Мицрософт \ Оутлоок Експресс"

Имајте на уму да неке од тих фине датотеке / фасцикле, мораћете ће вам да видите скривене датотеке и фасцикле, да ово урадите следеће: "Отворите било коју фасциклу (моји документи, рачунара итд, идите у тоолс> фолдер оптионс ...> Виеу > онда је први сет дугмад су хеадеред 'скривен картотека па фасцикл "кликните" Прикажи скривене датотеке и фасцикле "То ће показати све скривене датотеке и фасцикле, кад сте готови са њима, опет их сакрити, они су скривена, јер важни су датотеке и држачи и не би требало да буде са мессед осим ако не знате шта радите.

Као што је рекао Мишко, копирајте све оне датотеке у исто место на вашем новом рачунару (помоћу УСБ стицк, преко мреже, односно спали на ЦД-у)

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 16. сеп 2008, 11:22
Донаторска Група

Заправо, није исто месту, али без обзира на (наизглед рандомцоде од слова и бројева?) има цоњуред горе.

Old 16. сеп 2008, 11:26
Донаторска Група

Претпостављам да нису случајни онда? Које су то? ОС серијски број или несто?
Old 16. сеп 2008, 11:31
Нови члан групе

Драги Мике0001 и Тхингие2,
Хвала вам на одговорима на мој пост о преносу порука. Ја ћу пробати ових решења убрзо и видјети како ћу се даље.
(Да ли је то оно што се назива давање неких рипс? То је нови термин за мене).
Нимбус
Old 16. сеп 2008, 11:38
Донаторска Група

Давање реп је тачка додавања на лица "усефуллнесс снимање" ви га додати кликом на икону поглед као овај: на врху пост који желите да додате на реп.
Old 16. сеп 2008, 11:55
Нови члан групе

Гот ит! Углед. Хвала.
Нимбус
Old 16. сеп 2008, 12:06
Донаторска Група

Ыоур уелцоме, драго ми могли помоћи
Old 16. сеп 2008, 14:10
Нови члан групе

Мике0001/Тхингие2,
Бојим се да након што је пропустио сам обећавајуће почети са тим. Сам завршио са пуно што се појавио код (пуно квадрата) у УордПад документ, што сам чинити се да бисте могли да налепите у нови маил фолдер али кад сам касније отворио фолдер је празан.
Могао сам вам даљње невоље за неке основе молим те? И мора да буде нека једноставна ствар радиш криво као процес изгледа прилично једноставан из свог објашњења. Мајк, како би требало да стигне у Оутлоок Експресс-а Подешавања, а могу то учинити на фасциклу по основу фасциклу? Да ли је то само копирате код одабира и Цтл + Ц на пренос медија (у мом случају дискете јер је све старо рачунар има - али сам оборио поруци да буде премештен у датотека <1.44Мб).
Хвала, ја ценимо ваше стрпљење!
Нимбус
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Све поруке е-поште програма Оутлоок у току спам алыанн Оффице & Апплицатионс 0 8. јуна 2009 15:12
Број порука е-поште на лог'ин пете21 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 3 16. сеп 2008 14:05
Пренос података без помоћи ... цхиллоутцолин Дривес & Измјењиви медији 4 23 мај 2008 09:26
Како пренијети моје старе харддриве на ново уакстодонте15 Дривес & Измјењиви медији 5 20 мај 2008 12:37
Хелп! све моје е-поруке су отишли росехеарт Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 1 18 новембар 2007 08:38
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц