![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Моћи било ко реците ми како то пренети поруке е-поште коју сам имао документоване у фасцикле у програму Оутлоок Експресс на мом старом рачунару, на сличан начин-зове фасцикле у програму Оутлоок Експресс на мом новом рачунару молим те? Не могу повући фасцикле у моје А: / Д или: / дриве то учинити, и Уиндоус' Филес & Сеттингс Трансфер Уизард не изгледа да ће то учинити било. А ја не могу наћи обичне филенамес за е-маилове, што сам задивљен мај бити у корен проблема. Било који помоћ би било много поштовати. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
За пренос адресара, урадите претраге за *. уаб и наћи га, а затим је копирајте да преко одговарајуће датотеке на ново рачунар. Када тесто датотеке у, побрините ОЕ је затворен!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Подразумевана локација фасцикле маил је: "Ц: \ Доцументс анд Сеттингс \ корисничко име \ Лоцал Сеттингс \ Апплицатион Дата \ Идентитиес \ (наизглед рандомцоде од слова и бројева?) \ Мицрософт \ Оутлоок Експресс"
Имајте на уму да неке од тих фине датотеке / фасцикле, мораћете ће вам да видите скривене датотеке и фасцикле, да ово урадите следеће: "Отворите било коју фасциклу (моји документи, рачунара итд, идите у тоолс> фолдер оптионс ...> Виеу > онда је први сет дугмад су хеадеред 'скривен картотека па фасцикл "кликните" Прикажи скривене датотеке и фасцикле "То ће показати све скривене датотеке и фасцикле, кад сте готови са њима, опет их сакрити, они су скривена, јер важни су датотеке и држачи и не би требало да буде са мессед осим ако не знате шта радите. Као што је рекао Мишко, копирајте све оне датотеке у исто место на вашем новом рачунару (помоћу УСБ стицк, преко мреже, односно спали на ЦД-у) Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| |||
| |||
| Заправо, није исто месту, али без обзира на (наизглед рандомцоде од слова и бројева?) има цоњуред горе.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Претпостављам да нису случајни онда? Које су то? ОС серијски број или несто? |
|
| |||
| |||
| Драги Мике0001 и Тхингие2, Хвала вам на одговорима на мој пост о преносу порука. Ја ћу пробати ових решења убрзо и видјети како ћу се даље. (Да ли је то оно што се назива давање неких рипс? То је нови термин за мене). Нимбус |
|
| |||
| |||
| Давање реп је тачка додавања на лица "усефуллнесс снимање" ви га додати кликом на икону поглед као овај: на врху пост који желите да додате на реп. |
|
| |||
| |||
| Гот ит! Углед. Хвала. Нимбус |
|
| |||
| |||
| Ыоур уелцоме, драго ми могли помоћи |
|
| |||
| |||
| Мике0001/Тхингие2, Бојим се да након што је пропустио сам обећавајуће почети са тим. Сам завршио са пуно што се појавио код (пуно квадрата) у УордПад документ, што сам чинити се да бисте могли да налепите у нови маил фолдер али кад сам касније отворио фолдер је празан. Могао сам вам даљње невоље за неке основе молим те? И мора да буде нека једноставна ствар радиш криво као процес изгледа прилично једноставан из свог објашњења. Мајк, како би требало да стигне у Оутлоок Експресс-а Подешавања, а могу то учинити на фасциклу по основу фасциклу? Да ли је то само копирате код одабира и Цтл + Ц на пренос медија (у мом случају дискете јер је све старо рачунар има - али сам оборио поруци да буде премештен у датотека <1.44Мб). Хвала, ја ценимо ваше стрпљење! Нимбус |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Све поруке е-поште програма Оутлоок у току спам | алыанн | Оффице & Апплицатионс | 0 | 8. јуна 2009 15:12 |
| Број порука е-поште на лог'ин | пете21 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 3 | 16. сеп 2008 14:05 |
| Пренос података без помоћи ... | цхиллоутцолин | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 23 мај 2008 09:26 |
| Како пренијети моје старе харддриве на ново | уакстодонте15 | Дривес & Измјењиви медији | 5 | 20 мај 2008 12:37 |
| Хелп! све моје е-поруке су отишли | росехеарт | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 18 новембар 2007 08:38 |
| Тхреад Тоолс | |
| |