az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma

Register

How can I transferi yeni Bilgisayar gönderilen e-postalar?

Reply

Konu Araçları
Old 15. Eylül 2008, 12:40
Yeni Üye Grubu

Default How can I transferi yeni Bilgisayar gönderilen e-postalar?

Herkes Outlook Express'te benzer adı klasörlere yeni bilgisayarda lütfen ben Outlook Express klasörlerinde eski bilgisayarda hangi eğe vardı e-postalar, transfer için bana anlatır mısınız?
Ben A Klasörleri sürükleyin değil: / veya D: Bunu yapmak için de bunu yapmak için görünmüyor will sürücü ve Windows' Dosyaları ve Ayarları Aktarma Sihirbazı. Ve ben sorunun kökünde olabilir bu merak ediyorum bu e-postalar için sıradan dosya bulamıyor.
Herhangi bir yardım çok büyük mutluluk duyacağız.
Old 16. Eylül 2008, 07:30
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Ayla View Post
Herkes Outlook Express'te benzer adı klasörlere yeni bilgisayarda lütfen ben Outlook Express klasörlerinde eski bilgisayarda hangi eğe vardı e-postalar, transfer için bana anlatır mısınız?
Ben A Klasörleri sürükleyin değil: / veya D: Bunu yapmak için de bunu yapmak için görünmüyor will sürücü ve Windows' Dosyaları ve Ayarları Aktarma Sihirbazı. Ve ben sorunun kökünde olabilir bu merak ediyorum bu e-postalar için sıradan dosya bulamıyor.
Herhangi bir yardım çok büyük mutluluk duyacağız.
Outlook Express Ayarlar olarak kendi posta klasörünün konumunu bulabilirsiniz. Bu kopyala tüm içeriği. Şimdi yeni bilgisayar gidin ve aynı yapmak ve bu yeni konuma kopyalanmaz tüm dosyaları yapıştırın.

Kopyalayın adres defteri aktarmak için, *. wab için bir arama ve bulmak, daha sonra, yeni bilgisayar üzerindeki ilgili dosya üzerinde.

Ne zaman, emin OE yapmak da dosyaları yapıştırın aşağı kapalıdır!

Old 16. Eylül 2008, 10:06
Bağış Grubu

Posta klasörleri için varsayılan konumu şudur: C: \ Documents and Settings \ kullanıcı adı \ Local Settings \ Application Data \ Identities \ (görünürde bir harf ve rakam randomcode?) \ Microsoft \ Outlook Express "

(Belgelerim, bilgisayarım vs, araçlara gidin Lütfen bazı dosyaların para cezasına notu / gizli dosya ve klasörleri görüntülemek gerekir klasörleri Bunu yapmak için aşağıdakileri yapın: "herhangi bir klasör aç> klasör seçenekleri ...> Görünüm > sonra radyo düğmelerini önce 'headered vardır Gizli dosya ve klasörleri' click 'Gizli dosya ve klasörleri göster' "Bu, tüm gizli dosyaları ve klasörleri zaman onlarla birlikte yapılır, tekrar gizlemek gösterir, onlar gizli olarak önemli dosya ve sahipleri ve ileti olmamalı siz ne yaptığınızı bilmek vardır.

Mike gibi, dedi, yeni bilgisayarda aynı yerine (ağ üzerinden, bir USB çubuk kullanarak tüm bu dosyaları kopyalamak veya yanık bir CD üzerine)

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 16. Eylül 2008, 11:22
Bağış Grubu

Aslında değil, aynı yer, ama ne olursa olsun (görünürde bir harf ve rakam randomcode?) kadar conjured vardır.

Old 16. Eylül 2008, 11:26
Bağış Grubu

Sanırım sonra rasgele değildir varsayıyorum? ne bunlar? OS seri kod falan?
Old 16. Eylül 2008, 11:31
Yeni Üye Grubu

Sevgili Mike0001 ve Thingie2,
E-posta aktarımı hakkında yazı için yanıtlar için teşekkür ederiz. Ben kısa bir süre bu çözümleri denemek ve nasıl başlamak bakın.
(Bu ne bazı temsilcisi veren denir mi? Yeni bir dönem bana's).
Ayla
Old 16. Eylül 2008, 11:38
Bağış Grubu

Rep vermek için Simge bu gibi tıklayarak eklemek istediğiniz kişinin "usefullness kaydını" bir noktası katarak: size temsilcisi eklemek istediğiniz yazının başında.
Old 16. Eylül 2008, 11:55
Yeni Üye Grubu

Got it! Itibar. Teşekkürler.
Ayla
Old 16. Eylül 2008, 12:06
Bağış Grubu

Your welcome, size yardımcı olabilir sevindim
Old 16. Eylül 2008, 14:10
Yeni Üye Grubu

Mike0001/Thingie2,
Ben bu konuda başarısız umut verici bir başlangıcın ardından korkuyor yaşıyorum. Ne kodu Wordpad belge olarak kareleri (çok) olduğu ortaya çıktı bir sürü ile sona erdi ve ben görünüyordu Yeni posta klasörüne ama yapıştırmak için ben daha sonra boş olan klasör açıldı edebilirsiniz.
Ben sorun daha bazı temel misiniz? Ben basit bir şey olarak bu süreç oldukça sizin açıklamalar gelen basit görünüyor yanlış yapıyor olması gerekir. Mike, nasıl Outlook Express Ayarlar, ve almalıyız bir klasörde yapabilirsiniz göre klasör bazında? Transfer medyaya (in my case bu yana tüm eski bilgisayar bir disket seçip CTL kopya sadece bir durumda + C - ama <1.44MB dosyalar aktarılır bekleyen) e-postaları bozuk var.
Teşekkürler, Gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz!
Ayla
Reply

Register

Bookmarks