менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

How Can I Передача Листи до мій новий комп'ютер?

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 вересня 2008, 12:40
Нові члени групи

Хто-небудь може розповісти мені, як для передачі листів, які я подав в папках Microsoft Outlook Express На мій старий комп'ютер, аналогічною назвою папок в Microsoft Outlook Express На моєму новому комп'ютері, будь ласка?
Я не можу перетягнути папку мої: / або D: / дисків це зробити, і файли Windows '& Налаштування майстра перенесення не буде, здається, роблять це або. І я не можу знайти звичайні імена файлів для листів, які я цікаво може бути в корені проблеми.
Будь-яка допомога буде дуже високу оцінку.
Old 16 вересня 2008, 07:30
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Німб View Post
Хто-небудь може розповісти мені, як для передачі листів, які я подав в папках Microsoft Outlook Express На мій старий комп'ютер, аналогічною назвою папок в Microsoft Outlook Express На моєму новому комп'ютері, будь ласка?
Я не можу перетягнути папку мої: / або D: / дисків це зробити, і файли Windows '& Налаштування майстра перенесення не буде, здається, роблять це або. І я не можу знайти звичайні імена файлів для листів, які я цікаво може бути в корені проблеми.
Будь-яка допомога буде дуже високу оцінку.
У розділі Настройки Outlook Express ти знайдеш місце проведення своїх поштових папках. Скопіюйте весь вміст цього. Тепер перейдіть на новий комп'ютер і робити те ж і вставити всі файли, скопійовані в цю нову папку.

Для перенесення адресної книги, виконайте пошук *. WAB і знайти його, а потім скопіювати, що за відповідний файл на новий комп'ютер.

Коли ви вставляєте файли, переконайтеся, що О. є закрита!

Old 16 вересня 2008, 10:06
Донор групи

За замовчуванням для поштових папок: "C: \ Documents і Settings \ ім'я користувача \ Local Settings \ Application Data \ Identities \ (, здавалося б, randomcode букв та цифр?) \ Microsoft \ Outlook Express"

Будь ласка, зверніть увагу на штраф деякі з цих файлів / тек, вам потрібно дозволити перегляд прихованих файлів і папок, для цього виконайте наступні дії: "Відкрийте будь-якої папки (Мої документи, Мій комп'ютер і т.д., виберіть Сервіс> Властивості папки ...> Відкрити >, то перший набір радіо-кнопки headered 'прихованих файлах і папках Показати' приховані файли та папки "Це дозволить показати всі приховані файли та папки, коли ви зробили з ними, приховувати їх знову, вони є прихованими, оскільки вони важливі файли і власникам і не повинно бути заплуталися с, якщо не знаєте, що ви робите.

Як сказав Майк, скопіювати всі файли в одному місці на вашому новому комп'ютері (використовуючи палицю USB, через мережу, або записати на компакт-диску)

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 16 вересня 2008, 11:22
Донор групи

Власне, не той же самий місце, але які б не були (мабуть randomcode букв та цифр?) має викликав.

Old 16 вересня 2008, 11:26
Донор групи

Я вважаю, вони не є випадковими тоді? Які вони? Код ОС послідовний або що-небудь?
Old 16 вересня 2008, 11:31
Нові члени групи

Шановні Mike0001 і Thingie2,
Дякуємо Вам за відповіді на мій пост про передачу листів. Я постараюся ці рішення найближчим часом і подивитися, як я ладнаємо.
(Це те, що називається даючи деяким Rep? Це новий термін для мене).
Німб
Old 16 вересня 2008, 11:38
Донор групи

Давати Rep додає крапку на "обличчя usefullness запис" Ви додати його, натиснувши на іконку такого вигляду: у верхній частині поста ви хочете додати до респ.
Old 16 вересня 2008, 11:55
Нові члени групи

Є! Репутація. Спасибо.
Німб
Old 16 вересня 2008, 12:06
Донор групи

Ваш Ласкаво просимо, радий, що ми могли б допомогти
Old 16 вересня 2008, 14:10
Нові члени групи

Mike0001/Thingie2,
Я боюся, що після багатообіцяючого початку я не з цим. Врешті-решт я з великим, здавалося б кодом (багато хто з квадратів) в Wordpad документ, який я Здавалося щоб мати можливість вставити в нову папку пошти, але пізніше, коли я відкрив папку він був порожній.
Чи міг я турбувати вас в подальшому для деяких основ будь ласка? Я повинен робити прості речі неправильні, як процес здається досить простим з вашого пояснення. Майк, як я повинен отримати для установки Outlook Express, і я можу це зробити на папку за папкою основі? Є копіювання їх тільки при виборі і CTRL + C для передачі засобів масової інформації (в моєму випадку дискети, оскільки це все старий комп'ютер - але я зламав повідомлення, щоб бути передані у файлах <1.44Mb).
Спасибо, я ціную ваше терпіння!
Німб
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.