![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хто-небудь може розповісти мені, як для передачі листів, які я подав в папках Microsoft Outlook Express На мій старий комп'ютер, аналогічною назвою папок в Microsoft Outlook Express На моєму новому комп'ютері, будь ласка? Я не можу перетягнути папку мої: / або D: / дисків це зробити, і файли Windows '& Налаштування майстра перенесення не буде, здається, роблять це або. І я не можу знайти звичайні імена файлів для листів, які я цікаво може бути в корені проблеми. Будь-яка допомога буде дуже високу оцінку. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Для перенесення адресної книги, виконайте пошук *. WAB і знайти його, а потім скопіювати, що за відповідний файл на новий комп'ютер. Коли ви вставляєте файли, переконайтеся, що О. є закрита!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За замовчуванням для поштових папок: "C: \ Documents і Settings \ ім'я користувача \ Local Settings \ Application Data \ Identities \ (, здавалося б, randomcode букв та цифр?) \ Microsoft \ Outlook Express"
Будь ласка, зверніть увагу на штраф деякі з цих файлів / тек, вам потрібно дозволити перегляд прихованих файлів і папок, для цього виконайте наступні дії: "Відкрийте будь-якої папки (Мої документи, Мій комп'ютер і т.д., виберіть Сервіс> Властивості папки ...> Відкрити >, то перший набір радіо-кнопки headered 'прихованих файлах і папках Показати' приховані файли та папки "Це дозволить показати всі приховані файли та папки, коли ви зробили з ними, приховувати їх знову, вони є прихованими, оскільки вони важливі файли і власникам і не повинно бути заплуталися с, якщо не знаєте, що ви робите. Як сказав Майк, скопіювати всі файли в одному місці на вашому новому комп'ютері (використовуючи палицю USB, через мережу, або записати на компакт-диску) Моя система: Перший OC
|
|
| |||
| |||
| Власне, не той же самий місце, але які б не були (мабуть randomcode букв та цифр?) має викликав.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Я вважаю, вони не є випадковими тоді? Які вони? Код ОС послідовний або що-небудь? |
|
| |||
| |||
| Шановні Mike0001 і Thingie2, Дякуємо Вам за відповіді на мій пост про передачу листів. Я постараюся ці рішення найближчим часом і подивитися, як я ладнаємо. (Це те, що називається даючи деяким Rep? Це новий термін для мене). Німб |
|
| |||
| |||
| Давати Rep додає крапку на "обличчя usefullness запис" Ви додати його, натиснувши на іконку такого вигляду: у верхній частині поста ви хочете додати до респ. |
|
| |||
| |||
| Є! Репутація. Спасибо. Німб |
|
| |||
| |||
| Ваш Ласкаво просимо, радий, що ми могли б допомогти |
|
| |||
| |||
| Mike0001/Thingie2, Я боюся, що після багатообіцяючого початку я не з цим. Врешті-решт я з великим, здавалося б кодом (багато хто з квадратів) в Wordpad документ, який я Здавалося щоб мати можливість вставити в нову папку пошти, але пізніше, коли я відкрив папку він був порожній. Чи міг я турбувати вас в подальшому для деяких основ будь ласка? Я повинен робити прості речі неправильні, як процес здається досить простим з вашого пояснення. Майк, як я повинен отримати для установки Outlook Express, і я можу це зробити на папку за папкою основі? Є копіювання їх тільки при виборі і CTRL + C для передачі засобів масової інформації (в моєму випадку дискети, оскільки це все старий комп'ютер - але я зламав повідомлення, щоб бути передані у файлах <1.44Mb). Спасибо, я ціную ваше терпіння! Німб |