![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти момчета, Как да конфигурирате Outlook така, че се отваря год имейли, и кликнете върху полето за отметка ръчно конфигуриране на настройките на сървъра, той показва 3 опции избера интернет имейл и на следващата страница Айв няма нито идея, тип сметка?, входящите пощенски сървър?, изходяща поща сървър? може someones моля помогнете?!?! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Къде си се на вашата електронна поща от? (напр. Google, Hotmail и т.н.)
| |||
| |||
| Как да ги от интернет или HTTP |
|
| |||
| |||
| Какво трябва да влиза във входящата поща на сървъра и изходяща поща сървър??? и какъв тип сметка е Im питам като Айв Трябва да инсталирате Outlook на someones компютър и искат да използват Outlook, тъй като има имейл клиент |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Тогава той заяви, че идва от интернет не се използва.
|
| |||
| |||
| Gmail или googlemail |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Как разбра, че на сметката тип, изходящи и входящи сървър сървър? го гледам го знаят или просто АТРИБУТИ: и когато Айв достъп до Gmail чрез Outlook и след това го затворите и отвори Outlook пак тя загуби настройките и аз трябва ръчно да конфигурирате Outlook отново за достъп до моя имейл, как се правят прогнози запомни настройките? |
|
| |||
| |||
| Били ли сте кликнали спаси парола кутия? (или нещо такова) Имам настройките от Googling "Outlook Gmail настройките". Знаете ли връзката аз афиш? Но тя е в основата smtp.youremailservice.com за изходящи и pop.youremailservice.com за входящи.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Айв започнаха да използват Outlook, но аз DONT като начин, когато изтриете съобщения на Outlook doesn't го изтрийте ги в реалните ви интернет акаунт в Gmail, т.е. ще трябва да отидат в Gmail и го изтриете там, DONT ума, но след известно време да започнете да изграждат имейли във вашия акаунт в Gmail |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как да конфигурирам компютър, за да Robotically Настройка на кръпки и актуализации? | Ginger6 | Windows операционни системи | 4 | 18-ти октомври 2009 год 13:16 |
| Конфигуриране на MySQL с Apache | GKman | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 2 | 28 Юли 2009 00:44 |
| Не може да се конфигурира Belkin безжичен рутер | изобретател | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 7 юни 2009 03:27 |
| Как да конфигурирате два часа звукови карти? | jezza | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 4 | 21 Дек 2008 14:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |